צמד חמוסים מה אומרים על צמד חמוסים? מה כדאי? זכר זכר, זכר נקבה, נקבה נקבה. טיפים מישהו?
O ori2ma New member 20/1/14 #1 צמד חמוסים מה אומרים על צמד חמוסים? מה כדאי? זכר זכר, זכר נקבה, נקבה נקבה. טיפים מישהו?
ג גרוברית New member 21/1/14 #2 אומרים שנקבה ונקבה, נראה לי לנו יש זכר ונקבה, והם התחילו להסתדר רק אחרי שהבחור עבר סירוס. כרגע הם חברים טובים
אומרים שנקבה ונקבה, נראה לי לנו יש זכר ונקבה, והם התחילו להסתדר רק אחרי שהבחור עבר סירוס. כרגע הם חברים טובים
W WTR New member 21/1/14 #3 להם זה לא ממש משנה מוס זו חיה חברותית והם ישמחו לחבר מכל מין כמובן שיש לעקר ולסרס כדי שלא יתרבו או יפצעו אחד את השני אני אישית אוהבת זכרים כי הגודל והעדינות שלהם שובה אותי אבל יש גם נקבות מתוקות ומתפנקות, זה תלוי איך גידלו אותן ומה האופי...
להם זה לא ממש משנה מוס זו חיה חברותית והם ישמחו לחבר מכל מין כמובן שיש לעקר ולסרס כדי שלא יתרבו או יפצעו אחד את השני אני אישית אוהבת זכרים כי הגודל והעדינות שלהם שובה אותי אבל יש גם נקבות מתוקות ומתפנקות, זה תלוי איך גידלו אותן ומה האופי...
O ori2ma New member 21/1/14 #4 קול שריקה של חמוסים מישהו יודע למה הם עושים קול שריקה כזה חלש? זה אומר שמשהו מטריד אותם?
M Misha180 New member 24/1/14 #7 טוזיק שורק גם כשהוא מתוסכל ממשהו כמו למשל כשהוא לא מצליח להטמין את הקרוקס של חבר שלי מתחת לספה כי הם לא נכנסים.
טוזיק שורק גם כשהוא מתוסכל ממשהו כמו למשל כשהוא לא מצליח להטמין את הקרוקס של חבר שלי מתחת לספה כי הם לא נכנסים.