צמא לצומי

amitais

New member
בתור אחד שנוהג לקטול בביקורות

הייתי מצפה ממך לקצת יותר ביקורת עצמית לפני שאתה מעלה עבודות, ועוד בכמה פורומים במקביל.

j i m m y

New member
היי, אני אובייקטיבי!

וחוץ מזה, כל מה שאני יודע למדתי בעצמי. חשבתי שתגיד לי מה הבעיה. יש רווחים בין האובייקטים? אני יכול לתקן (חשבתי שזה זניח). יש בעיה עם הצבעים? הקונטור חד גוני? הכה אותי עם חוכמתך, אמיתי! הייתה לי ילדות עשוקה!

amitais

New member
לא יודע איפה להתחיל

יש יותר מידי טעויות מכדי לתת ביקורת רצינית. לא מדובר בבעיה פה בעיה שם אלא בחוסר ידע בסיסי. פחות באיור ויותר בעיצוב, כי מה שעשית אמור להיות בסגנון אריזה של דגני בוקר, אני מניח. בכל מקרה, אולי הכי חשוב, ככה לא נראים עלים של גראס, אולי של ביגוניה.

j i m m y

New member
אין קו אופק, הדמות דו-מימדית

וגם אם את רוצה קו אופק בכל מקרה, אז את יכולה להשתמש בקו של הג'וינט.

preacher

New member
רצית צומי... הנה:

אין כאן שני אלמנטים שנראים כאילו הם קשורים אחד לשני מבחינה סגנונית. חמישה בלוקי טקסט משתמשים בחמישה פונטים שונים וחמישה צבעים וסגנונות שונים. הקערת דגני בוקר/סלט ירוק הזה... מה שזה לא יהיה... נראה כמו משהו שעשו בצייר. האייל פשוט מצויר רע. קוים מגעילים, צבעים מתנגשים, ופנים מאוד מאוד לא נעימות. על מה האייל והקערה עומדים בדיוק? ואיך קשורה הטלויזיה להכל? ומה זה העננים האלו עם הגרדיאנט הפושטי מאחורה? מצטער, ג'ימי, זה ממש לא זה.

j i m m y

New member
אין לך על מה להצטער ../images/Emo8.gif

תודה על הביקורת, אני אעבוד על זה שוב בהזדמנות הראשונה שתהיה לי. ד"א, כבר חשבתי על דרך לעצב את הדמות מחדש, וד"א - הפנים בכוונה לא משהו.. אבל אני אעבוד על זה! תודה על הביקורת, אני מאוד מעריך. הטלויזיה לא קשורה - זו מעין בדיחה אישית. הנושא "על מה האייל והקערה עומדים" די לא קשור, כי הוא טס בשמיים על.. חפץ מסויים עם הקערה. וגם השאלה בקשר לטלוויזיה לא קשורה. לעומת זאת אם היית אומר לי שיש דרך אחרת להציב אותה בקומפוזיציה הייתי אומר ניחא. אבל ממש תודה! ד"א, את ההשראה לעיצוב הכללי לקחתי מהאריזה של Honey-Nut Cheerios.

למעלה