צמאה נפשי

......

צָמְאָה נַפְשִׁי לֵאלֹהִים לְאֵל חָי לִבִּי וּבְשָׂרִי יְרַנְּנוּ לְאֵל חָי אֵל חַי בְּרָאָנִי וְאָמַר חַי אָנִי כִּי לֹא יִרְאַנִי הָאָדָם וָחָי בָּרָא כֹּל בְּחָכְמָה בְּעֵצָה וּבִמְזִמָּה וְנֶעֶלְמָה מֵעֵינֵי כָל חָי רָם עַל כֹּל כְּבוֹדוֹ כָּל פֶּה יְחַו הוֹדוֹ בָּרוּךְ אֲשֶׁר בְּיָדוֹ נֶפֶשׁ כָּל חָי הִבְדִּיל נִינֵי תָם חֻקִּים לְהוֹרוֹתָם אֲשֶׁר יַעֲשֶׂה אוֹתָם הָאָדָם וָחָי מִי זֶה יִצְטַדַּק נִמְשַׁל כְּאָבָק דָּק אֶמֶת כִּי לֹא יִצְדַּק לְפָנֶיךָ כָּל חָי בְּלֵב יֵצֶר חָשׁוּב כִּדְמוּת חֲמַת עַכְשׁוּב וְאֵיכָכָה יָשׁוּב הַבָּשָׂר הַחָי נְסוֹגִים אִם אָבוּ מִדַרְכָּם שָׁבוּ טֶרֶם יִשְׁכָּבוּ בֵּית מוֹעֵד לְכָל חָי עַל כֹּל חֲסָדֶיךָ תְּחַדֵּשׁ עֵדֶיךָ פּוֹתֵחַ אֶת יָדֶךָ וּמַשְׂבִּיעַ לְכָל חָי זְכוֹר אַהֲבַת קְדוּמִים וְהַחֲיֵה נִרְדָּמִים וְקָרֵב הַיָּמִים אֲשֶׁר בֶּן יִשַׁי חָי רְאֵה לִגְבֶרֶת אֱמֶת שִׁפְחָה נוֹאֶמֶת לֹא כִי בְנֵךְ הַמֵּת וּבְנִי הֶחָי הֲלֹא חֶלְקְך מֵרֹאשׁ חָלָק דָּמוֹ דְרֹשׁ וּשְׁפֹךְ אַף עַל רֹאשׁ הַשָּׂעִיר הַחָי אוּלַי עֵת בָּאָה לְהָשִׁיב נְשׂוּא חֲטָאָה אֶל בֵּיתְךָ וְרָאָה אֹתוֹ וָחָי אֶפְרֹשׂ לְךָ כַּפִּי וְאֶקּוֹד עַל אַפִּי בְּעֵת אֶפְתַּח אֶת פִּי בְּנִשְׁמַת כָּל חָי

odery

New member
איזו מנגינה יש לזה?

אני מכירה רק את של המזרוחניקים

בלי

אישור שילי?

odery

New member
ברור שבלי

כמו שאני פרענקית בלי איור שלך אני גם מזרוחניקית בלי הבאתי אתזה מהבית... הזמנת בסוף ל27 בצותא? אני בספק אם יהיה לך מקום נורמאלי.

odery

New member
לא

אבל בשורה 4 באמצע תפוס:) אני לא יודעת מה נורמאלי-תקני כבר ינודניקית

odery

New member
כי את מתעוררת ברגע האחרון

והחכמים מזמינים מוקדם כי עיניהם בראשיהם(העיניים שלי ספציפית על אבי-אבל לומשנה)

נהה

לא קשור לעיניים וראש..פשוט אפחד בסביבתי לא בקטע שלו..בלשון המעטה..לוזרים!/tapuzforum/images/Emo31.gif

odery

New member
מממ

אני אעדכן אותך בשניה שמתחילה מכירה שקניתי באיפשהו ותקני ישר לידי-טוב?

odery

New member
את מימין משמאל ישבו חברים אחרים

מקסימום אפנה לך גב אין מכירת כרטיסים לאיפה????????

odery

New member
זה מעפן רק אם את לא יודעת מי זה נדב ביטון

חוצמזה שמלבד ביטון יהיו גיא בן שימול תופים ואלון פנר טסלר קונטרבס.

yeudit s

New member
צמאה צמאה נפשי צמאה נפשי

לאלוקים צמאה נפשי לאלוקים לאל חי..מתי מתי?מתי יבוא מתי יבוא וירא?... האמת שצמאה נפשי אבל אין לי מושג למה

למעלה