צלקת צלקת

צלקת צלקת

עשיתי ניתוח להסרת נקודת חן.נשארה לי צלקת באורך ס"מ וחצי. האם יש שמן שיכול להביר או לטשטש הצלקת? <יש לציין שעשיתי הניתוח לפני חצי שנה ואני בת 20>. תודה

צלקת

כוונת הטיפול צריכה להיות עידוד הרקמות להתחדש, שמנים נפלאים לצורך כך יהיו: אובליפיכה, ויטמין E, שרף בנזואין וצמח הסימפיטום עובד נפלא למטרה זו. לדעתי האופן הנוח ביותר הוא לשלבם בקרם שתוכלי למרוח על האזור (מומלץ מספר פעמים ביום). בהצלחה הילה

מזה השמנים האלה?(-:

בעבר המליצו לי על שמנים יותר עממים-נראה לי שמן אקליפטוס או משהו כזה שאפשר להשיג בסופר פארם ישלך הצעה יותר עממית מהשמנים שהצעת? אגב,כשאני מסתכלת על הצלקת אני רואה שהיא הגלידה לגמרי, הבעיה היא שהצלקת נמצאת באיזור מוצנע אצלי בדר"כ.לכן הצלקת ורודה כמו טוסיק של תינוק! יש עיצה?

אקליפטוס...../images/Emo6.gif

זה נחמד אבל ממש לא מתאים. אלו השמנים הטובים ביותר שאני מכירה, לא אשלח אותך לרכוש משהו שלא יעזור רק בגלל שהוא זמין... אני שולחת לך מסר. הילה

0 אור 0

New member
מה לא עממי בשמנים האלו?

ויטמין E מאד עממי ואם ראית המלצות עבר בפורום אז דיברו על נבט חיטה (שזה המרכיב העיקרי בו בנושא הצלקות) עם לבנדר - לא על אקליפטוס. שמן אובליפיחה מאד נפוץ בקרב העולים מרוסיה, ומשם הפך לפופלארי בקוסמטיקה , ואם לא היה פורח מזכרוני ברגע זה שמו העברי, היית מגלה שאת מכירה אותו גם כן.

gala lo

New member
כל השמנים האלו מאוד זמינים, גם בסופרפארם

פשוט אנחנו לא רגילים להסתכל עליהם בד&quot;כ
אבל בסופרפארם, ניופארם, כל בית מרקחת וטבע וכו תמיד יש את המדף של השנים וכל הנ&quot;ל יהיו זמינים שם. באמת שלא קשה למצוא אותם
בקשר לאובלפיכה, שנהיה מאוד פופולרי פתאום בכל מקום, תוכלי למצוא סדרה שלמה של תכשירים וקרמים המשתמשים באובלפיכה בסופר פארם. תשאלי כל אחד מהרוקחים שם ויראו לך.

dganitm

New member
../images/Emo91.gifמירחי על המקום קרם רסקיו

ניתן לרכוש ברשתות הפארם. הקרם מכיל בתוכו גם את תמצית הצמח כוכב בית לחם (star of betlhehem), זוהי תמצית שמטפלת בטראומות בכלל. ניתוח/ פצע/ מכה... הם טראומות לגוף. לכן המלצתי החמה היא למרוח מספר פעמים ביום על הצלקת את משחת הרסקיו. המשחה עצמה היא ללא ריח וללא צבע כך שלא צריך לחשוש. בהצלחה, דגנית רפלקסולוגית בכירה ומטפלת בפרחי באך

למעלה