צלקות בשקדים

TakeOver

New member
צלקות בשקדים

היי, אני בן 17 ויש לי צלקות בשקדים (כמו חורים) ובזמן שאני אוכל נכנס אוכל לשקדים ואחרי זמן קצר האוכל נהיה [מעפן] ונהיה צהוב ויוצא ריח לא נעים מהפה... הצלקות הופיעו מאז כשה היתי קטן כל הזמן היה לי בעיות איתם [דלקת].. אני לא יודע מה לעשות.. הרופא אמר לי לשטוף את הפה אחרי האוכל אבל זה לא עוזר כי האוכל נתקע פנים!! ואני כל הזמן עם מסטיק בפה נמאס לי !! מה עושים במצב כזה בבקשה עזרו לי... תודה מראש..
 

freearth10

New member
אם היית מוסיף עוד כמה פרטים

זה היה די מועיל,כי כאשר נבין מי האדם העומד מולנו יהיה לנו הרבה יותר קל לעזור לו. אז במקרה נכנסתי לכרטיס שלך רק כדי לגלות שיש לך גם בעיות בגב תחתון וגם שאתה לא נושם מהאף, אלא בעיקר מהפה. נשימה דרך הפה היא הרבה פחות בריאה כי היא מכניסה הרבה אויר פנימה אל קנה הנשימה ומקשה מאוד על השקדים לעשות את עבודת הסינון. לעומת זאת כאשר נושמים מהאף השערות והריסים עושים שם את עבודת הסינון הראשונית כך שהאויר שנכנס פנימה ממקור הרבה יותר צר הוא הרבה יותר נקי. אז קודם כל הייתי ממליצה לך מאוד לתרגל נשימות דרך האף ואם קשה לך לבד אז אולי במסגרת חוג יוגה או כל מדיטציה אחרת. הדלקות החוזרות בשקדים מצביעות על יצירתיות חנוקה, כנראה בגלל בעיות של קליטה של דברים מאוד בסיסיים בחיים. וכשמשהו חנוק לנו באיזור השקדים - זה מסריח! ולכן אני ממליצה לך להביע את עצמך בכל דרך אפשרית - מוזיקה, ציור,ריקוד, כתיבה, גינון,תקשורת. צבע כחול בהיר יכול מאוד להרגיע, לכן השתדל להחשף אליו כמה שיותר. ובנוסף כמובן, מומלץ ביותר להגיע למטפל הוליסטי שיטפל בסיבה להופעת כאבי הגב והריח הלא נעים מהפה.
מאיה
 

TakeOver

New member
תגובה

תודה על התגובה המהירה ! רציתי לשאול אם אפשר לעשות ניתוח בליזר או משהו כזה לחורים שבשקדים לסגירת החורים או לשפשף שם שיעלמו..? אני ממש מדוכא מבעיה זו..
 
למעלה