צללים וחלומות

אינקה

New member
כל המילים הן ריקות ../images/Emo20.gif

שכן הן תבניות בלבד. הסאטורי הוא אכן מציאת המקור - ההארה. הסמהדי הוא אכן השחרור - ההתאחדות עמו. אלא שבין הסאטורי לסמהדי יש פוטנציאל ענק להתקע. מי שלא נתקע לא צריך כלום, אפילו לא לחיות את החיים. הוא החיים. מי שנתקע, נתקע בגלל שהדימויים בהכרה אינם הרמוניים, אינם "נכונים", הם מתעוררים לאחר שהסאטורי ניצל את כל האנרגייה ואתה צריך ללכת את כל הדרך הארוכה בכוחות עצמך. בשלב זה הידע ה"שכלי", אשר למעשה אינו רק שכלי אלא ביטויין של ההבנות הפנימיות, הוא כלי חשוב מאוד בדרך אל הסמהדי. מי שיכול להתרוקן לגמרי מכל דימוי - יבורך. אך מי שאינו יכול להתרוקן באופן זה מחוסר אנרגייה או בעיות אחרות באדם שהתעוררו שוב לאחר "תרדמת" הסאטורי, ימצא את הכלים השכליים כמלווים נאמנים בדרך אל האחדות. שכן אחדות כשמה כן היא - היא מאחדת גם את סוגי ההבנה השונים, וללא אחדות בהכרה השחרור הסופי לא יתכן. וב"סמסרה", כמו בסרט הוליוודי סוג ד´ - הסוף תמיד טוב, האינסוף חוזר להיות אינסוף ו"כולם" נגאלים. כך שאין שום סיבה לפחד...
אינקה

drall

New member
תרגיש את עצמך חופשי

להמציא תיאוריות לשחרור כללי. אין בהן שום תועלת , אני מודה אבל הן עיסוק מכובד למי שלא מסוגל להשתחרר באמת. לי כבר ברור שהשחרור שאתה רואה , הוא הכלא שלך אבל אולי הוא מתאים לך כרגע אז מה אכפת לי באמת? דרול

אינקה

New member
../images/Emo20.gif תחרות? ../images/Emo6.gif

מי שמשתחרר אחרון רץ מסביב לבודהה ח"י פעמים, מתחיל עם בתולה של שאהיד, או מביא לישו מסמרים. עשינו עסק?

drall

New member
ריקוד הרעבים

הויכוח הזה לא נועד לשרת את האמת. התחלת אותו בגלל שההודעה הראשונית שלי פערה לך חור בקליפה האנרגטית שלך. עכשיו אתה מנסה שוב ושוב לסגור אותו, בגלל האפקט הפרנואידי של החור הזה שמאיים על קיומה של הקליפה. זה סינדרום מאוד ידוע במדעי האנרגיה והוא מכונה גם "ריקוד הרעבים" סתם , השכלה כללית. בכל מקרה, גם אם יכולתי לסתום את החור הזה שלך , לא הייתי עושה את זה , ולו רק מהסיבה שפערתי אותו שם בכוונות זדוניות להפליא. העצה שלי אליך היא כזאת , אל תנסה לסתום את החור פול לתוכו גם יותר קל וגם יותר נחמד. דרול

למעלה