צלליות- מגזרות???

inventor

New member
צלליות- מגזרות???

צלליות- מגזרות??? שלום אני זקוקה לעיצה של אנשי מגזרות נייר , מאיירים, מעצבים גראפיים יש לי רעיון שאני מפתחת שקשור למוצרי יודאיקה בשביל הרעיון אני צריכה דוגמאות יהודיות של מגזרות נייר- צלליות (מצומצמות בגודל, כ2-3 ס"מ על 7-15 ס"מ) וקלות יחסית לגזירה / חיתוך . \כגון חסיד מנגן בכינור, ענף רימונים, רקע ירושלים וכדומה (לא מדובר על קלות לילדים אלא למעט יחסית קווים לגזירה ועובי סביר שיכול להיעשות בכמות מסחרית - כמין שילוב בין מגזרת נייר לצלליות ולשאלתי- 1. היכן ניתן להשיג דוגמאות כאלו ? האם מישהו יודע על מאגרים קיימים? אולי מאגר תמונות בתשלום שאפשר לשלם בו על תמונות צללית בעלות אופי יהודי 2. אולי מישהו יודע היכן ניתן למצוא מאייר/ צייר/ מעצב גראפי מתאים למשימה במחיר סביר 3. האם יש מאיזור הצפון , שמתמחה במגזרות נייר וירצה אולי לעבוד במשרה חלקית בכך אם הרעיון יצליח , במחיר סביר. דרך אגב אני מכירה את ציפורה נאמן, אוהבת את עבודותיה מאד ואפילו הייתי במיני סדנא במלחמה וניהנתי מאד יופי של כרטיסי ברכה יצאו לי, אך הרגשתי שאינני יכולה לשלם עדיין לרמה זו ולא רציתי להביך או להיות נבוכה. אז מראש לא פניתי אליה כיוון שאני רק בהתחלה בגיבוש רעיון - אז סליחה מראש תודה מיכל

למעלה