צלילת ריענון למישהו פה יש במקרה מערך שיעור (מהאוגדן?) של צלילת ריענון ?
X X_Diver New member 17/9/01 #1 צלילת ריענון למישהו פה יש במקרה מערך שיעור (מהאוגדן?) של צלילת ריענון ?
פ פליפר. New member 17/9/01 #2 לי יש - מחר אני אעביר לך אם תרצה - פשוט עכשיו הגעתי הביתה - ממש אין לי כח להתחיל להעתיק - ואין לי סורק
לי יש - מחר אני אעביר לך אם תרצה - פשוט עכשיו הגעתי הביתה - ממש אין לי כח להתחיל להעתיק - ואין לי סורק
פ פליפר. New member 17/9/01 #4 ../images/Emo88.gif כליה חדשה או משומשת? ../images/Emo80.gif בכל מקרה - מחר אני אשלח לך את זה האי-מייל שלך אמיתי?
../images/Emo88.gif כליה חדשה או משומשת? ../images/Emo80.gif בכל מקרה - מחר אני אשלח לך את זה האי-מייל שלך אמיתי?
X X_Diver New member 17/9/01 #7 ברור שהאימייל שלי אמיתי.. כמו כן הכליה היא כליה יד ראשונה עם חלונות חשמל + הגה כוח,אחרי אוברול. תציין את זה באי מייל אם אתה עדיין מעוניין.
ברור שהאימייל שלי אמיתי.. כמו כן הכליה היא כליה יד ראשונה עם חלונות חשמל + הגה כוח,אחרי אוברול. תציין את זה באי מייל אם אתה עדיין מעוניין.
Y yossin New member 17/9/01 #5 אל תגיד משהו כזה מישהו למעלה עוד עלול לשמוע אותך ולהגיד "בסדר" שנה טובה