צלילת פורום

denna

New member
צלילת פורום ../images/Emo66.gif

אני פותחת פה שירשור חדש לגבי הצלילה. התכנון הוא כזה: 2 צלילות מסירה ביום שבת ה- 10.11.01 בסירה יש מקום ל-10 צוללים, ואם אנחנו נמלא את הסירה - נוכל גם לקבוע את שעת הצלילה. אחרת, הצלילה הראשונה תהיה כנראה בסביבות השעה 08:30. מי שרוצה לבוא, מוזמן לשרשר את שמו + הציוד שהוא צריך. לגבי המחיר אני אראה במשך השבוע. הכוונה לסגור את הרשימה עם יום ג´ בערב, כדי שיהיה אפשר להתארגן. בינתיים רשומים: 1. mares 2. mares 3. דולפינה (?) להתראות, דנה

dedi_k

New member
נשמע טוב ../images/Emo11.gif

יש עוד פרטים (מועדון, אתרי צלילה, מחיר)?

denna

New member
קצת יותר פרטים:

הצלילה היא דרך מועדון "פוצקר" בנהריה. והמחיר עוד לא יודוע לי. אני מזכירה שמי שנרשם מתחייב לבוא... שבת שלום, דנה

c_f

New member
אבוא ברצון רק אם זה לא הקניון... ../images/Emo76.gif

gilad_no

New member
יש עוד פרטים ?

לאן צוללים, מחירים. נשמח אם תתני עוד מידע. בגדול, אני חושב שאני אצטרף.

denna

New member
../images/Emo41.gif פרטים ../images/Emo41.gif

הצלילות יהיו לאתרים: הסטי"ל אח"י כידון, ולאניה התורכית (בנהריה). הסירה תצא בשעה 10:00 מהמרינה (בלי נדר...), ורצוי להגיע למועדון לפחות חצי שעה קודם כדי לסגור את ענייני הביטוח והציוד. מחיר הירידה בסירה הוא: 120 ש"ח לשתי הצלילות. שכירת ציוד ילווה גם-כן בהנחה של 15%. הצוללים שרושמים אצלי הם: 1. mares 2. mares 3. דולפינה 4. גילי 5. גלעד 6. c_f 7. dedi_k 8. פליפר 9. יגאל 10. יש מקום אחד לעוד צולל/ת!!! אני מבקשת מהאנשים הרשומים, להעביר אליי בדוא"ל את הטלפון שלהם. כדי שאני אוכל לאשר סופית את הגעתם. פרטים על האתרים ניתן למצוא ב: www.putsker.co.il http://members.iol.co.il/scubadiving/dives/index.htm שבוע טוב לכולם, דנה

c_f

New member
דנה

לצערי לא אוכל לשלוח לך מייל עד יום שלישי (ואולי רק ביום חמישי) ראי את זה כוודאי שאני בא ויש כמדומני לגלעד GILAD_NO את הטלפון שלי. שבוע טוב ובציפייה לים פלטה.

Sushi

New member
איחרנו אבל ...

אם יתפנה מקום אחד נוסף אז אני וסאשימי בפנים. בקיצור, רשמי אותנו ברשימת הממתינים ...

פליפר.

New member
סושי - מחר אני אדע סופית אם

אני בא או מבטל - אז אל תתייאש עדיין

lizard

New member
אהלן

אתם יכולים בבקשה לשלוח לי את הטלפון שלכם באימייל ? תודה מיכה

carcharodon

New member
אני

רוצה גם. יש לי את כל הציוד ואוטו שיצא מת"א. (בהנחה שאין לסשימי/סושי מקום) תודה

gilad_no

New member
מכיוון שאני מגיע לבד

ואני שונא להשתעמם בנסיעה, מי שרוצה מוזמן להצטרף אליי. אני יוצא מגבעתיים. ולא, לא צריך להשתתף בדלק

למעלה