צלילת נכים

הקרפיון

New member
צלילת נכים

לחבר שלנו אזלו באחרונה הרגליים. הוא צלל (מעט) לפני הסיפור הזה, והיה שמח להמשיך לצלול גם אכשיו (אי עוד מעט, כשירשו לו הרופאים). יש פה מי שהתנסה בלצלול עם אנשים במצב דומה (או בלצלול במצבים כאילו)? התוכנית העקרית היא להסיג סקוטרים, ולצלול בשלישיה (2 DM והנ"ל). האם יש באילת אתרים שבהם יהיה סביר להכנס למים במצב כזה? מה הם הדברים שכדאי להיות מודעים איליהם בנוסף? האם צלילה עם תותבות אפשרית? האם אתם יודעים על סכנות שכדאי להיות מודעים עליהם?

ניב ד

New member
הבנאדם לפנות אליו הוא מושיקו בכר

(מאקוה דורה). בעבר הוא היה פעיל מאד בכל נושא הצלילה לנכים, ובתקופת ההתאחדות (כמעט ז"ל) אפילו היתה קיימת מעין תת-התאחדות לנכים, ומושיקו הכין חומרי לימוד ומערכים. כיום אני חושב שהפרוייקט הזה למרבית הצער נפסק. בכל מקרה הוא המומחה לענין ואולי תצליח לשכנע אותו לחזור לזה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
צלילת נכים

ידוע לי שמושיקו מקבוצת הריף התעסק עם זה. תוכל ליצור איתו קשר למועדון אקווה דורה. אני משוכנע שיתן לך מידע ברצון. אחלא חג שמיייייייייייייייח

צלילת נכים

לא הבנתי בדיוק את הבעיה של הבחור, אשמח לקבל יותר פרטים בנושא גם לי חבר נכה (קטוע רגל) שצולל והוא אפילו מדריך צלילה שגם עובד בנושא לפעמים ומעביר קורסים לאנשים מוגבלים. אשמח לעזור ואף אולי לקשר אל החבר שלי (אופיר) צלילה בטוחה חג שמח קיסר הדור

הקרפיון

New member
לבחור פשות אזלו הרגליים

בגלל מחלה. באחרונה הורידו את השניה. הוא עדיין די רחוק מלחזר למים, ואני רק מכין את החומר לקראת האפשרות שיוכל לחזור לצלול. בכל אופן, תודה על ההפניות.

worried diver

New member
במועדון מנטה באילת

מוציאים צלילות של נכים. הייתי עד לגיחת צלילה של קב´ גדולה של נכים,כאשר כמדומני, עם כל אחד צלל אדם בריא.

gidib

New member
בעמותת אתגרים עוסקים בצלילה ובענפים

נוספים לנכים. הם גם מארגנים פעילויות וספארים בארץ ובחו"ל אם אתה מעונין פנה בדוא"ל או מסר ואתן לך טלפון שלהם. בדרום אפריקה שאלתי מנהל מועדון אם הם יכולים לשרת קהל של נכים, הבחור גיחך והרים את שולי מכנסיו, התגלו שתי פורטזות. הקיצר, אפשר בלי רגלים. גידי.

למעלה