צלילה...

צלילה...

היי יש לי אפילפסיה קלה ולא חטפתי התקפים מזה 4 שנים בנוסף אני לוקחת למיקטל האם יש מצב שאני יכולה לעשות קורס צלילה?

יש לי עוד שאלה אליך...

מתי ביררתה לאחרונה? והאם שאלת את הרופא המטפל שלך ? בכל אופן תודה על ההיתייחסות שלך

שאלתי את הרופא המטפל שלי..

הוא אמר שאף קורס צלילה לא יאפשר לי. אבל זאת לא תגובה רשמית של איזה חברה שמעבירה קורסי צלילה. אם אני לא טועה צריך להביא אישור מרופא לקורס ככה שאם הרופא שלך לא אכפת לו לשקר אז שיגיד שאת בריאה 100 אחוז. עדיין זה באוויר, תבדקי עם מי שמעביר את הקורסים.

גם אם היו מאשרים לי, הייתי פוחדת לע

לעשות את זה (בלי שום קשר לכך שאני לא אוהבת צלילה). רק זה חסר לי, הבדלי לחץ וכל מיני, ולקבל התקף. סליחה אם אני מלחיצה או משהו, אבל מכל הדברים שאני בעד לעשות (כמעט הכל), צלילה זה לא אחד מהם

אני עשיתי קורס צלילה באילת

כוכב אחד היה מאוד כייפי, הרופאים אסרו זאת עליי לא ראיתי שום בעיה עשיתי שיט של סירות גומי וגם אסרו זאת כדי לחיות לפעמים צריך להסתכן גם נהיגה במכונית כך בעיתית לא"""""""""""""""""

aerox

New member
גם רשיון על קטנוע / אופנוע !

לא מאפשרים :) הכי הרבה שחולי אפילפסיה יכולים להגיע זה לנהוג על סקטים לעבודה . LOL

yuval116

New member
למיקטל

היי אשמח אם תוכלי לענות לי. אני נוטלת למיקטל במינון של 200 מ"ג. נוטלת בשעה 14:00 100 מ"ג.ובשעה 23:00 בלילה גם 100 מ"ג רציתי לדעת איך את נוטלת את הלמיקטל כי לאחרונה הרופאה אמרה שאפשר ליטול את כדורי הלמיקטל 200 מ"ג פעם אחת ביום.היות ואת משתמשת בלמיקטל מפנה את שאלתי אלייך. כמו כן רציתי לדעת אם הלמיקטל עושה לך כאבי ראש,או תופעות לוואי אחרות. אודה לך מאוד על התשובה המהירה המשך יום מקסים

CARIN R

New member
אני גם לוקחת למיקטל

200 מ"ג 100 בבוקר ועוד 100 בערב. אם היא אמרה לך שאפשר אז כנראה שאת יכולה. וד"א אין לי שום תופעות לוואי.. אבל על כל אחד זה משפיע אחרת

שרונמר

New member
גם הבן שלי לוקח למיקטל

הרופאה אמרה שאפשר פעם אחת ביום, אנחנו לוקחים בערב. הוא סובל מכאבי ראש, וכאבי בטן לפעמים.

למעלה