צלילה

• פותח הנושא look
  • פורסם בתאריך

look

New member
צלילה

חוליות השרשרת 0-0-0-0 __________ ______________________ _________ ___________ (חינוך-בבית)==(הקניית מידע-בי"ס צלילה)==(ציוד תקין)==(לקיחת סיכון) ---------- ---------------------- --------- ---------- אם אחת החוליות רופפת או סדוקה , עלולה להיות תאונה !!! על פי מחקרים רבים של : טייסים וצוללים , החולייה החלשה , ו 90% מהתאונות נגרמות עקב כשל / רפיון החוליה :............................ נכון,<החוליה האחרונה> ! לקיחת סיכון- התמודדות על הסף - חוסר האומץ... ------------- < להחליט לא > !!! ========= מעבר צומת באור כתום. ברגע שנכנסנו לצומת.... התחלף לאדום ואז : המצב לא בשליטתנו. יש כאלה העוצרים!! ויש הנכנסים לצומת : אל הלא נודע.

pilovich shahaf

New member
לוק שבת שלום-ברוכים הבאים לפורום

מאוד רוצה אני להגיב תגובה מלאה להודעה החכמה שכתבת מעל כל ספק. אבל אני אמתין עד למתן תשובתך לשאלתי [אם תיתן?]והיא: ציטוט- ""על פי מחקרים רבים של טייסים וצוללים, החוליה החלשה, ו-90 % מהתאונות ניגרמות עקב כשל/רפיון החוליה....לקיחת סיכון!סוף ציטוט מתוך הודעתך, מאיין לקחת את המחקרים על צוללים בכלל ובישראל בפרט? האם 90 % מכוון לצולל הישראלי? האם החוליה האחרונה ניגזרת מהחוליות הקודמות,אם כך היכן החוליה החסרה [ולדעתי הראשונה] החוק/הרשות לצלילה?? אשמח אם תענה בהקדם. אני מודה לך על התיאוריה המעניינית, אם כי הזכרנו אותה בעבר בוריאציה אחרת. יום טוב. מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.

לוק ידידי-לפורום נכנסת וזרית חול ../images/Emo18.gif

בעייני הגולשים בפורום/הצוללים. כן, אני בטוח בזאת כי לי יש את הנתונים, שלך יש אותם וחושב שלאחרים שלא במעגל שלך אין אותם, כמו כן אתה חושב שדמגוגיה זולה תצליח........... פה,............איך היית אומר גם בכביש מתים. מאחר ואתה לא מוצא לנכון לחזור אלי או להביא סימוכין למה שכתבת, אני משוחרר לפרסם את הנתונים ולידיעתך גם קיבלתי אישור לכך.........לכן- טעות בידך, כל הנתונים של כל תאונות הצלילה משנת 1994 נבדקות עכשיו בכמה מישורים, ואתה יודע זאת, אחרת אתה לא היתה ניכנס במיוחד לפורום להגיד את מה שאתה אומר, ולנסות להטעות את ציבור הצוללים כמו שעשית עד להיום. אני לעומתך עדיין לא יצאתי בשום הצהרה לגבי סטיסטיקה או מחקר בנושא, כי אם הייתי מדבר על זה הייתי דואג גם להביא סימוכין למה שאני אומר, כמו שעשיתי עד עכשיו. אספר לך סיפור קצר: במאי 1999 ביום אחד בצהריים הלכנו לפגישה אצל ראש העיר באילת מר גבי קדוש בנושא מסויים, היינו 3 אנשים מוזמנים לישיבה ואחד מהם בעל מועדון צלילה, והשלישי איש עסקים, זה היה יום אחד אחרי התאונת צלילה של הגב´ שרה קליין ז"ל, שמתה בצלילת היכרות באתר המערות. הצלילה בוצעה על ידי מדריך תייר שהועסק על ידי ליאונרדו בסניף אילת. וכשעלינו במעלית אני שואל את ......מה אתה אומר על התאונה, ענה לי מבלי לחשוב: גם בכביש מתים.אני לא הייתי בהלם כי ציפיתי למעין תשובה כזו אבל האדם השלישי היה בהלם.[דרך אגב התיק עדיין פתוח בפרקליטות דרום משנת 1999.........!!] דרך אגב אתה יודע לאן הלך או איזה תפקיד ד"ר ברלוביץ ממשרד הבריאות קיבל, [מנהל מינהל הרפואה של מדינת ישראל,האיש הכי חזק שהיה במשרד הבריאות ב-10 שנים האחרונות לפחות..]. המשך יבוא. מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.

למעלה