צליאק ולונדון

גיסין

New member
צליאק ולונדון

אני מתעתדת לטוס ללונדון בקיץ לתקופה של שבועיים או יותר. לפי מה שהבנתי, לא קשה להסתדר שם ובכל זאת- האם יש מקומות מומלצים? בתי קפה, מסעדות ואפילו בארים (שיש בהם סטרונגבו..
).. יום טוב, בר.

לא יודעת על מסעדות, אבל בסופר..

הייתי בלונדון שנה שעברה ובסופר [סופרים גדולים, לא סתם מכולת קטנה] יש ממש מדפים שלמים עם אוכל נטול. יש סימון על הכל ובדרך כלל [זה לפי איך שאני שמתי לב] מוצרים נטולים הם בצבע סגול.

נצר1

New member
צבע סגול ../images/Emo6.gif

הצבע הסגול שייך ליצרן אחד שנקרא FREE FROM מלבדו ישנם יצרנים נוספים, וכמו שכתבת המבחר די גדול. רשת מאד מומלצת היא WAGAMAMA ואל תשכחי לבקש שם את התפריט המיוחד של נטול גלוטן. סטרונגבו יהיה בכל פעם שמכבד את עצמו - וכמובן שעדיף ישר מהחבית!! (יש לסטרונגבו דרך אגב 4 סוגי סיידרים בחוזקים שונים. אם את לא נוהגת מומלץ לנסות את האדום)

גיסין

New member
מעולה../images/Emo9.gif

רק חבל שפה יש רק סוג אחד, ולפי מה שהבנתי הוא ממש חלש..

../images/Emo6.gif כשהייתי באנגליה קנו לי ופלים כל הזמן

[הייתי במשלחת] ותמיד העטיפה היתה סגולה! ולגיסין- אני גם מקנאה. לונדון עיר מקסימה!

solnoshka

New member
TESCO

טסקו זו היא רשת סופר מרקט ענקית, יש להם סניפים בכל חור... בכל מקרה, יש להם עוגיות מדהימות בטעם טופי פאדג', מומלץ ביותר!!! (החבר הלא צליאקי היה זולל לי אותן...). יש להם עוד מגוון מוצרים נהדרים. אההה כמעט שחכתי, יש להם שם פסטה (נ"ג כמובן..) הכי טובה שטעמית אי פעם! הבאתי איתי לארץ סטוק מטורף שעד היום אני אוכלת ממנו וחזרתי משם לפני כמעט חמישה חודשים..... ממש טעם של פסטה רגילה! ממליצה בחום!

גיסין

New member
שבועיים שלמים ../images/Emo13.gif

ושם תהיה לי את הדירה של המשפחה כולה לעצמי...
ד"א- אם מישהו רוצה, אין לי בעיה להביא דברים משם, גם ככה אני אביא מזוודה שלמה למוצרים.

מית צאן

New member
לונדון

היינו בלונדון בשנה שעברה - תוכלי לקרוא מה כתבתי , זה מופיע בטאגליינס. בנוסף, לא מצאנו לחם ממש טוב כמו הפיתות בארץ , הלחם שלהם דומה ללחם של שר או לחמים קשים מאד כך שאולי כדאי לקחת קצת פיתות . היו שם קרקרים מצויינים ובמיוחד עוגיות שאנחנו קוראים להם "חייכנים" שאילו עוגיות עם קרם באמצע והן ממש מעולות (הבאנו מהם המון חבילות ארצה וזה לא הספיק) גם אנחנו גרנו בדירה ושמחנו שהבאנו אבקה לפנקייק כך שאם לא היה לחם יכולנו לעשות פנקייק לארוחת בוקר . כדאי לך להתעניין אצל המשפחה איפה יש סופר גדול בסביבה כי יש הרבה סופרים קטנים בכל מקום ובהם אין מוצרים נ"ג. בכל סופר יש מבחר של צ'יפס (כמו צ'יפסי) וכתוב בפירוש איזה מותר - המותרים טעימים מאד. תהני!

solnoshka

New member
עוד משהו!

כנראה בגלל הפס ייצור, הדוריטוס והפרינגלס שם הם ללא גלוטן!!!! :) תהני בובה! ושוב, כמו שכבר כתבתי, פסטה של טסקו, לא תתחרטי!

למעלה