צלחת של 1.20

goldteam

New member
צלחת של 1.20

האם מישהו יכול להגיד לי כמה DB אני אמור לקבל עם צלחת 1.20 לHOTBIRD? כמו כן האם כדי לקנות מקלט HUMAX ? כמה הוא עולה ? האם מישהו מוכר אחד משומש ? תודה על התשובות

mr dish

New member
תשובות:

העוצמה משתנה בהתאם לטרנספונדר! האם הצלחת היא 120 ofset?במידה וכן - היא טובה דייה ללוין שציינת. לגבי היומקס - האם כדאי לי לקנות טלויזיה סוני? ב-99% ההקבלה מתאימה! יש לי יומקס f-1 מיד שניה, תמורת 550 ש"ח.

doron1976

New member
מר צלחת.....סוני ??? סוני !!!!!

שלום אתה משווה את ההיומקס לסוני ??? לפאקינג סוני !!!!!!! השתגעת ????? נו באמת...... אתה יכול להשוות את ההיומקס מקסימום ל-Metz טלוויזה סבירה במחיר סביר לא יותר מזה..... הנוקיה האקוסטאר והטקנוסאט הרבה אבל הרבה יותר איכותיות מההיומקס !!! אני חוזר על זה בפעם המיליון- כולם התחילו לקנות ולדבר על ההיומקס רק בגלל הקאם ארדיטו הישן המותקן בו,קאם שיצורו כקאם חיצוני הופסק,לכן אפשר היה להשיג אותו רק אם היית קונה היומקס 5400,זאת הסיבה היחידה !!! חוץ מהקאם הזה האיכות של ההיומקס כמקלט הוא די בינונית עד סבירה. צריך גם לקחת בחשבון שהיום הארדיטו קאמים החדשים שהחליפו את הארדיטו קאם הישן שיצורו הופסק יכולים לפתוח בדיוק מה שהארדיטו הישן יכול לפתוח....לכן גם אין שום יתרון להיומקס היום על המקלטים האחרים.... וכמובן שלא צריך לשכוח את המג´יק קאם החדש שהוא הרבה יותר טוב מהארדיטו הישן והחדש גם יחד....לכן כל מקלט + מג´יק קאם יותר טוב מההיומקס 5400. לדוגמא- טופ פילד + מג´יק קאם או אפילו ארדיטו קאם 2 להתראות

mr dish

New member
סליחה רבה...בדחילו ורחימו....אני מב

ין את גודל טעותי....אנא - סלח לי ומחל לי על כי שכחתי את ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה-נוקיה.............אבל, שוב, רק למען האנלוגיה! בחיי!!! לא יותר מזה!!!ואני מבטיח ומצהיר כאןבפני קבל עם ועדה - אני הולך לבית-כנסת להתחנןןןןןןןןןןןןןןןןןןן למחילת הבורא - ולוא רק בגללהפתח הנורא שפתחתי להטעיית הציבור!סססססססססססססלללללללללללללליייייייייייייייייחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

satrot

New member
כל הכבוד- אנא הקדש מהידע שלך

מלא את שאלון האיכות ב - SATIL.COM וכולם יוכלו להנות מחוות הדעת המקצועית שלך.

satrot

New member
דורון 1976 ומקצוענים אחרים !!

עזרו לממש את הכלי ב-SATIL.COM ותתרמו מהידע שצברתם לטובת הכלל.מלאו פרטי סקר הציוד המופיע באתר.

למעלה