צלחת לויין ביתית

geu30p402

New member
צלחת לויין ביתית

יש לי שאלה, אני לא מעונין להתחבר לכבלים או ללוין עקב המחיר הגבוה לחודש (175 ש"ח לפחות). מספיק לי לראות ערוץ 1 ו2 ואולי גם 10. האם יש צלחות לויין שניתן להתקין על הגג / מרפסת על מנת לקלוט שידורים אלו ? ניתן לקלוט עוד תחנות ? מה העלויות ועל מה אתם ממליצים ? יש שירות בארץ ? ניסיון אישי שלכם תודה

scart

New member
בהחלט

אתה צריך לרכוש צלחת לווין, מטר, OFFSET, אלומניום. עם LNB 0.5 אחד וממיר אנלוגי . העלות פחות או יותר 1700 ש"ח. עכשיו אם אתה מעונין לקלוט ערוצים מאירופה אז אתה צריך עוד צלחת של 1.2 ללוין HOT BIRD ועם ממיר דיגיטלי . ותקלוט בערך 200 ערוצים מאירופה . עוד דבר חשוב ! בעזרת ממיר דיגיטלי תקלוט ערוצים דיגיטלים מאירופה, ומישראל תקלוט את ערוצים דיגיטלים: 10, 2, ואת ערוץ 33 תקלוט בדיגיטל דרך הלווין HOT BIRD.או אפשרות נוספת : בעזרת ממיר אנלוגי תקלוט רק את הערוצים : הערוץ הראשון , ערוץ 2 , ערוץ 33 וערוץ הכנסת (שידורים באנלוג) .

Odeda1

New member
המחיר מוגזם

לא הבנתי איך היגעת ל 1700 שקל ועוד עם מקלט אנלוגי , לדעתי גג 700 שקל.

scart

New member
לא, התכוונתי 1700 עם ממיר דיגיטלי .

עם הוא לוקח עם ממיר אנלוגי, אז כמובן המחיר יהיה נמוך יותר.

הכל תלוי איזה מתקין התקין לך

יש מתקינים לא מספיק מקצועים. ויש מתקינים מעולים .שאני מוכן לשלם להם יותר עבור עבודה מקצועית. בכדיי שאני אוכל לישון בשקט.

scart

New member
כולם אמרו לי 1700 או 1600 תלוי

למי אתה מתקשר. אבל לא יותר מ- 1800 כמובן זה תלוי באיזה סוג של ממיר אתה בוחר. לממיר טופילד לדוגמא זה יעלה כל התקנה 1700 . לממיר יקר יותר לדוגמא דרימבוקס המחיר יעלה בהתאם לסוג הממיר ותכונותיו. כמוכן סוג ה-LNB סוג הצלחת וכו'...

למעלה