צלחות ומה שבינהם...

Hypersoni

New member
צלחות ומה שבינהם...

טוב רציתי לשאול משהו... להשתולל עם האוטו זה חוקי??? לפני שאתם עונים אני מתכוון לשטח פתוח וריק, מקום שאי אפשר לסכן עוברי אורח רחוק מכבישים אנשים וכאלה. אז בקיצור אם שוטר מגיע בטעות למקום ורואה אותי זורק תחת ו"מרגיש" קצת את האוטו הוא יכול לעצור/לקנוס/לשלול או שזה חוקי???
 

NewUser4

New member
כל עוד זה מקום ציבורי

אז זה לא חוקי. בנוסף, מומלץ לא לעשות פעלולים עם הרכב כאשר אין לך מושג בעצם מה אתה עושה, ומה ההשלכות של כל פעולה שלך.
 

Hypersoni

New member
מה הכוונה מקום ציבורי??

תן דוגמא למקום לא ציבורי... ו-lsd600 אתה מדבר שטויות אין קשר ללהיות מושפע, זה כבר נכנס להגדרה של תחביב אצלנו בארץ חמוד (חוק ראלי אם לא הבנת).
 

Krishi

New member
תקנה שטח משלך.

שים עליו אספלט ואז תוכל להתאמן אז שתיצא לך הנשמה.
 

lsd600

New member
חוק ראלי תעשה ב"מסלולים" באשדוד

או בקארקטינג בלטרון ולא בשום מגרש חנייה אחר
 

Hypersoni

New member
תוקף אההה....

יכלת להגיד שזה פשוט לא חוקי ולשתוק. אני לא בא לסכן פה אף אחד רק שאלתי שאלה מתבקשת בכל מקרה תודה לעונים
 

lsd600

New member
תפסיקו להיות מושפעים מסרטים.

סרט זה סרט, לא מציאות. אתם חולמים שאתם וין דיזל אבל אתם בעצם סתם נהגים חדשים שלא מבינים מה זה רכב. "ניד פור ספיד" הוא הפתרון הטוב ביותר עבורכם.
 

lsd600

New member
והעניין חמור יותר ממה שאתה חושב

אנשים שעושים זאת באופן מקצועי- מחליפים את הצמיגים אחרי כל פעם כזו. כידוע, "צלחות", "חריקות", הרמות בלם יד במהלך נסיעה שוחקים את הצמיגים באופן חמור ועלולים להוות סיכון לתנועה ולעוברי הדרך האחרים, ולא רק לבריאות הרכב עצמו. צמיג תקין- מציל חיים. החובבנים למיניהם עושים טובה פעם בשנה להחליף את האוטו בטסט (וזה גם בקושי). אם הם היו מחליפים את הצמיגים בתדירות גבוהה, אולי הייתי מוריד בפניהם את הכובע, אבל רמת חוסר המקצועיות והזהירות פשוט מצמררת. אנשים חזרו מ"טוקיו דריפט" ורוצים להיות כמוהם. במגרש הביתי- לא הולך!!!!
 

Hypersoni

New member
תקשיב תקשיב

אתה מדבר כאילו אתה אחד בן 80 שעבר הכל בחיים...אתה כולה בן 19 אז שב שב בלול. חבל שאתה מדבר דברים נכונים והולך ללכלך אותם באיזה משפט מתנשא. ואני רואה שאתה מבין טוב בסרט "מהיר ועצבני" אז---מי המושפע ביננו?!
 

wil

New member
לא צריך להחליף צמיגים אחרי כל צלחת

כמובן שאם נסעתם יום שלם בהחלקות במגרש יבש וגמרתם את הצמיגים לחלוטין - אז יש להחליף. אבל הבלאי לצמיגים מכמה שניות של החלקה - לא משמעותי. הסכנות העיקריות בביצוע הפעלולים האלו הן: (1) פגיעה במישהו/משהו (כולל מדרכה, זה מאוד לא סימפטי לפגוע במדרכה בזמן החלקה, במקרה הטוב נזק למכלולי היגוי, במקרה הרע ובמהירות מספיקה ומעט מזל - זה יכול להיגמר על הגג. (2) יבוא שוטר ויחליט שבאמת מזמן הוא לא נתן דוח על נהיגה בחוסר שליטה.
 
למעלה