צ'לום צ'לום אני פה כי גל הכריח אותי

צ'לום צ'לום אני פה כי גל הכריח אותי ../images/Emo6.gif

ניקלבאק להקה חביבה, אני אוהבת את החומר הישן שלהם. בתקופה שגרתי בארה"ב הם בדיוק יצאו עם הלהיט HOW YOU REMIND ME שהפך ללהיט עצום שניגנו אותו ברדיו בממוצע כל 10 דק'! הקול של הסולן (לא התעמקתי בשמותיהם) הוא קול עוצמתי והוא יודע לשיר בדיוק בסנגון שמתאים לז'אנר הזה של המוזיקה. אך הבעיה עם ניקלבאק לדעתי היא שהם חוזרים על עצמם- הם הגיעו ב "בום" לפיסגה אבל באותו "בום" הם גם צונחים ממנה, הסגנון הייחודי שלהם מיצה את עצמו כי במקום לקחת אותו למקומות אחרים- ניקלבאק העדיפו ללכת על בטוח ולהמשיך עם קו היצירה המתון והמונוטוני שאיתו התחילו- וכאן נגמרה להם המקוריות ובמקום ליצור משהו חדש ומקורי הם משחזרים חומר ישן. השירים החדשים שלהם נשמעים כמו רצועה אחת מתמשכת ללא התפתחויות- אין הפתעות, הכל ידוע מראש, וחבל. בכל אופן כמובן שכל זאת היא דעתי האישית בלבד, אני מסורה מוזיקלית ונפשית למלך המוזיקה האחד והיחיד מייקל ג'קסון- אך אני פה לחלוק כבוד לאחד המעריצים של מייקל שהוא במקרה מנהל הפורום הזה
הרבה הצלחה גלוש
תמונה שלי בתנוחה פרובוקטיבית ואמנותית חח
[כן , זאת באמת אני.]

חולה על מייקל ג'קסון!!../images/Emo23.gif

טוב לדעת שגל גם אוהב אותו
ואני חושבת שכל מה שכתבת על ניקלבאק מסביר באופן מדויק לחלוטין מה שאני חושבת על סינרגיה
לדעתי ניקלבאק עוד מסגננים פה ושם חומרים חדשים... אבל, איך שאת חושבת. דיעה שלך בלבד!
ואממ תמונה יפה

חחח כפרע על מייקל ../images/Emo47.gif

לא כזה מכירה חומר של סינרגיה בשביל לשפוט... האמת לא שומעת כזה מוזיקה ישראלית חוץ מפה ושם ואם כבר אז דברים ישנים משנות ה80 ותחילת ה90...אבל גם לא הרבה תודה מוצ'ק

אבירן171

New member
איזו תנוחה.. נקווה לעוד כאלו תמונות בעתיד ../images/Emo6.gif

אגב, איפה חיית בארה"ב והאם נולדת שם? בברכה, אבירן.. נ.ב: יש לך עגיל באמצע האף
יפה..

בחחע ../images/Emo6.gif

הנה עוד אחת מפורסמת במיוחד בשבילך
(זאת הכי אהובה עליי מהסשן תמונות הזה אגב...גל מכיר אותה כבר XD) גרתי בג'קסונוויל-פלורידה (שעתיים מאורלנדו 6 שעות ממיאמי) חח כן יש לי עגיל באמצע האף ו4 בטבור (ראה תמונה) היו לי פעם יותר ויש לי גם קעקוע במקום שעדיף שלא אפרט XD

אבירן171

New member
יש גם עגיל במקום שעדיף לא לפרט עליו ../images/Emo6.gif

אגב, נולד בארה"ב? תמונות נחמדות ועריכה יפה. בברכה, אבירן..

Ro¥aL

New member
מסכים חלקית

הסגנון מאוד דומה ולא משתנה אבל זה לא בהכרח רע.. כל שיר שונה במהות ובמוזיקה שלו אבל עדיין אותו סגנון כיפי וסליחה שאני אומר אבל אני פשוט חייב זה נראה כאילו יש לך שפם

למעלה