צ'לום מערצים אהובים שלייי!!

צ'לום מערצים אהובים שלייי!!

מה קורייי??? מישהו יכול לומר לי בוודאות אילו שירים יהיו במופע בישראל??? אם זה ידוע בכלל.... בכל מקרה אני מדרגשת בטירופיישןןןן לקראת המופע. לאף אחד מכם אין חשש מהמצב הבטחוני?? :(

super girl 15

New member
../images/Emo3.gifיש את הדיון הזה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1447&msgid=82188048|לינק| מצורפת לשם הכתבה בYnet עם הרשימה... לא ברור אם היא סופית או לא.. ותאמיני לי שכל הפורום (במיוחד אני) בסרטים מהמלחמה הזאת...
חחחחח את לא מבינה באיזה היסטריה הינו שהתחילו השמועות על "ביטולים" למיניהם...

אויייי

אתמול אחותי צעקה לי "חן! דפש מוד לא באים לארץץץ!!@#$%$^&%&$U&!!!! בזמן שאני שוטפת את החדר שלי..... כמעט החלקתי... היא עבדה עלי כמובן... חח אני אומרת לך. אם יקרה משהו ללהקה חס וחלילה או למעריצים מתוך סכנת הלהקה וסביבתה, לחיזבללה יהיו כל כך הרבה אוייבים שאני לא מקנאה בהם... לא שעכשיו אני מקנאה, כן??? תודה על הקשור בכל אופן...

super girl 15

New member
../images/Emo6.gifחחח את כמעט החלקת?!

אני כמעת חתכתי את הוורידים שקראתי מה היה כתוב בכתבה ל מעריב... "מסתמן - דפש מוד לא יגיעו".. חחח
ברור שבסוף הכל היה שמועות ושוקי וויס בכלל תבע אותם...
אבל בכל זאת... נכנסתי לטראנס..!!

רגע תני לי להבין

רשום ברשימה Expressions Of Time זה לא A QUESTION OF TIME??? והם לא שרים לעזאזל את everything counts?!?!??! :(

super girl 15

New member
אממ.. חחח פאשלה שלהם...

כן כן.. קורה שטועים..
(מעפנים) אממ.. אני באופן אישי לא מאמינה שאלה יהיו בדיוק השירים שהם ישירו.. כי שמעתי שהם גם פירסמו את הרשימה של רוג'ר ובסוף מה שהיה באמת זה משהו אחר לגמרה.. אז אל תסמכי על הכתבה הזאת...

למעלה