צ'כה ייעוץץץ

just a girl3

New member
צ'כה ייעוץץץ

היי.. עשיתי קורס צניחה חופשית בפסח האחרון. המשכתי עם הצניחות עד ה4, שבה, בוא נאמר קרתה לי איזושהיא טראומה .. (בשבילי לפחות) בקיצור, נבהלתי לכל החיים. הייתי הכי מורעלת על צניחה חופשית והחלום שלי היה לעשות רשיון ופשוט לצנוח מתי שבא לי.......... עכשיו כל פעם שאני רואה, שומעת על זה אני מתאכזבת מעצמי.. אני מתה להמשיך ולהתגבר על זה והיה איזה פעם שכבר התקשרתי לבדוק איך ממשיכים ת'עניין הזה ואז השתפנתי.. בקיצוררר, אין לי אומץ ואני מתה לעשות את זה.. מישו יכול לעזור אולי, להתגבר על הפחד המעצבן הזה!?

CUT II CUT

New member
תנסי את זה...

אני לא יודע ממה נבאה הטראומה שלך, אבל במידה וזה קשור לציוד צניחה אולי תנסי ללמוד טוב יותר את הציוד שאת משתמשת בו, אולי תדברי עם ריגר, זה יכול לתת לך יותר בטחון בו ואולי יקל על הטראומה במידה וזו בא מכשל ציוד לסוגיו.

just a girl3

New member
כולה נפתח לי הרזרבי..

אבל נלחצתי מזה רצח ממש התהפכתי באוויר.. לא נעים :/

CUT II CUT

New member
קורה מדי פעם לכולם

לכולם מדי פעם זה קורה, ואם לא זה לבטח יקרה מתישהו, וכולנו מעדיפים שיפתח לנו הרזרבי (אם כי רצוי ראשי) מאשר שלא יפתח כלום. כולנו מתכוננים לזה ויודעים מה לעשות, זה שאת הצלחת לתפעל את הרזרבי כבר אומר שאת לא OUT לגמרי, הדבר הטוב ביותר לך היה לעלום באותו יום שוב. אני לא אגיד לך שאם את רוצה לחזור את צריכה לשכוח את כל מה שקרה לך, אבל את יכולה להפיק לקחים ממה שקרה ללמוד ולהתקדם, וזה לא רק בצניחה אלא בכלל. בהצלחה...

איך בדיוק נפתח "כולה " רזרבי

יהיה נחמד אם תשתפי אותנו בבקשה איך נפתח לך הרזרבי? אני מבין שלא את פתחת אותו אז מה קרה?

effiha

New member
קפיצות עם חונך/כת

אני מציע לך לקפוץ שתיים שלוש קפיצות עם חונך/כת עד שיחזור לך הביטחון

למעלה