צכה את עזרתכם..

les miserables

New member
צכה את עזרתכם..

אז ככה; אחרי תקופה ארוכה חזרתי לצאת לדייטים וב``ה יש לי גם הצעות וכבר מחר אפגש עם אחד מהם.רק ששוב הפחד הזה משתלט עליי-מה הוא יחשוב כשהוא יראה אותי? איך יעבור הדייט וכו`.נמאס לי מזה רוצה שיאהבו אותי איך שאני זה מוגזם?!

סימונטה

New member
מנסים ורואים, דייטים תמיד כך

רצוי בעדינות לברר ציפיות /tapuzforum/images/emo50.gif

עופר 123

New member
זה ממש לא מוגזם...

מותר לך לרצות שיאהבו אותך כמו שאת. זו לא בקשה מוגזמת בכלל. מה הוא יחשוב כשיראה אותך? אני לא יודע, אבל גם את לא. אולי הוא יתרשם, אולי הוא לא, אולי הוא יאהב, אולי הוא לא. אם תשימי לב, אלו אותן התשובות לשאלה "מה את תחשבי כשתראי אותו". לכי לדייט, לבשי את מיטב מחלצותיך (אבל לא יותר מדי "מיטב", כדי שלא יחשוב שהתאמצת מדי
) ופשוט תהי את. הפחד? תשאירי אותו בבית. הוא לא יושב עליך טוב
. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. אם יהיה טוב - הכל נהדר, ואם לא - בדייטים הבאים זה כן ילך.
עופר

les miserables

New member
ממש מחמם את הלב ולקחתי את זה איתי..

חזרתי עכשיו ובלי קשר לאיך שתכלס הלך הדייט ממש חזקתם את רוחי וההרגשה שלי לגבי עצמי ולדעתי גם הרגישו בזה.תודה מכל הלב..

heliban

New member
ממשיכים לנסות../images/Emo91.gif

|מסטיקמתוקה שלי תמשיכי עים הדייטים אני כבר עשיתי דוקטורת(סליחה על שגיעות הכתיב). בלי פחד בלי מה הוא יחשוב עלי . רק תיזכרי שאת יפה,ומיוחדת ואים הוא לא רואה אז הוא בחור שיטחי. ואת שווה יותר.

נעמה בז

New member
../images/Emo207.gif בנושא דומה

אני בת 18 ולפני כשנה וחצי רזיתי באופן משמעותי, באופן לא מאוד בריא. מעולם לא הייתי "שמנה", אבל הייתי מלאה והורדתי בסביבות ה-10 קילו (תלוי באיזה יום...). העניין הוא שבגלל שההרזיה הייתה לא בריאה, המשקל שלי מאוד לא יציב. אני מזהירה מראש, כל העניין הולך להשמע מאוד בכייני ולאו דווקא מתאים לפורום הזה, אבל אליכן אני מרגישה שאני יכולה לפנות. בתקופה האחרונה, בין התיכון לצבא, שקעתי בסמי-דיכאון. ואצלי דכאון אומר לשבת המון בבית בלי לצאת. וכאילו זה לא מספיק נורא, אצלי לשבת בבית אומר לאכול כל הזמן. יש לי בעיית איפוק, אני מודעת לזה. ואני אכלנית רגשית, גם לזה אני מודעת. וככה קרה שתוך חודשיים עברתי ממידה 36-38 למידה 40-42. וזה עושה לי כל-כך רע. ברור שאני רוצה לרזות שוב, אני רוצה מאוד, אבל מצד שני זה לא באמת מה שאני צריכה. אני רוצה להיות מסוגלת לאהוב את עצמי גם במצב הנוכחי, וגם אם אני אעלה עוד 10 קילו. אבל איך לעזאזל עושים את זה כשכולם כל היום מדברים על כוסיות ועל רזות? איך אני אמורה להרגיש שמישהו יאהב אותי במידה 42? אני רוצה להסתכל במראה ולאהוב את מה שאני רואה, אני רוצה לא להרגיש צורך להסתיר ולהתחבא. אני רוצה לא להתבייש לצאת מהבית כי עליתי כמה קילו. אני רוצה להרגיש שאני יכולה להכיר גם עכשיו מישהו, עכשיו כשאני כבר לא בדיוק רזה, ולמצוא חן בעיניו כמו שאני. אבל אני פשוט לא מצליחה. אז... הצילו?

וואו... אז ככה:

קודם כל אני שמחה מאוד שאת מבינה שירדת בצורה לא בריאה, ויותר מכך, שזו לא הדרך להוביל לתוצאות. יותר מזה, גם הבנת שאת רוצה קודם לאהוב את עצמך ואחר כך אולי , אם תרצי, להוריד במשקל. אין ספק שהתרופה הכי טובה כרגע היא ללמוד להכיר את עצמך, להשקיע בעצמך ולאהוב את עצמך. איך עושים את זה? לא ביום אחד, גם לא בשנה. תתחילי לחשוב על עצמך , על סדרי העדיפויות שלך, תדאגי לעצמך, תטפחי את עצמך ותדאגי לגוף שלך, אפשרי לו לנוח. תאתרי את התחביבים שלך, ותשקיעי בהם ותפתחי אותם. תזכירי לעצמך כל יום לפני הראי למה את אוהבת את עצמך, השאירי את הביקורת בצד. תעשי רשימה של כל הדברים שעושים לך טוב, ותדאגי לפתח אותם ולהשאירם בחייך. וכמובן, תשארי כאן.

את צריכה רק אחד

ולכן יותר סביר שיהיו דייטים שלא יובילו לכלום מאשר כאלו שיובילו למשהו. הכי חשוב בדייט, זה לפני שאת מנסה להרשים אותו- להבין אם את בכלל רוצה להרשים אותו, אם הוא מישהו שאת מעוניין בו ומישהו שאת רוצה לצידך. את במקום הראשון, אחר כך שתדעי מה את רוצה, אני בטוחה שתצליחי לכבוש אותו. בהצלחה

למעלה