צכה את עזרתכם.

יעל 999

New member
צכה את עזרתכם.

קרה לי משהו מזעזע. מישהו שאהבתי שיקר עלי שנתיים שלמות, תקלטו, שנתיים. ויצא בחודשיים האחרונים עם מישהי אחרת. כשגיליתי את זה, הוא אמר לי: ניצלתי אותך. הייתי איתך אשכרה רק בשביל הגוף שלך. כל הדיבורים של השנתיים האחרונות, הכל בולשיט. עברתי ככ הרבה אתם לא מבינים. ועכשיו, מגיעה הנקמה הגדולה. צכה את עזרתכם. יש מישהו עם רעיון? אני רוצה לנקום בו ביג טיים. כאילו ממש שיהיה לו רע. ואתם לא מבינים איך זה מגיע לו. אז אם יש לכם רעיון, תציעו! תודה מראש.

gurke

New member
כן, אני יודע בדיוק מה את צריכה לעשות.

תקשיבי..אין צורך לנקום בו. באמת שאין. תחשבי על כמה שהוא בן אדם חרא, יהיה לו מספיק רע בחיים - תאמיני לי. אל תרדי לרמה שלו, פשוט תעזבי את זה, תשכחי ממנו לגמרי, בסדר? גם אם זה ממשממשממש מגיע לו! אל תעשי כלום, אם תנקמי לו את בעצם תוכיחי לו כמה הוא חשוב לך - אם פשוט תעזבי ותשכחי אותו, הוא יעלב הרבה יותר. בבקשה בבקשה אל תעשי לו שום דבר, הוא באמת חרא בן אדם, החיים יחזירו לו, כמו שאומרים - הגלגל מסתובב לו. וחוץ מזה, קוראים לך יעל, אז הכל בטוח יסתדר לטובה אצלך
בהצלחה, גור.

gurke

New member
חחחחחחחחחחחחחחח לא..

אבל אני עדיין חושב שיעל זה שם ממש יפה.

hkatsman

New member
הנה מה את צריכה לעשות

תתקשרי אליו הביתה בשעות מוזרות ותנתקי ישר. תזמיני לו הביתה מגשי פיצה. שימי לו פליירים של זונות בתיבת דואר. תפזרי לו זבל בכניסה לדירה. תכתבי לאמא שלו מכתב שבו את אומרת לה שהוא מעשן סמים. תגידי לכל הרוסים השיכורים שאת מכירה שישב לו מתחת לבניין ויציקו לו כשהוא יורד. תהרסי לו את המאוורר במעלית.

תמיר1991

New member
מה שאת צריכה לעשות זה לירוק לו בפרצוף.

וזהו. הוא סובל מספיק מזה שהוא כזה חרא, את לא צריכה לרדת עוד יותר לרמה שלך

תמיר1991

New member
קראתי, אבל את התגובה שלי קראתי לפני שראיתי

את שלך. אני תמיד מגיב קודם להודעה הראשית, ואז קורא את היתר

למעלה