צכה את עזרתכם.

יעל 999

New member
צכה את עזרתכם.

קרה לי משהו מזעזע. מישהו שאהבתי שיקר עלי שנתיים שלמות, תקלטו, שנתיים. ויצא בחודשיים האחרונים עם מישהי אחרת. כשגיליתי את זה, הוא אמר לי: ניצלתי אותך. הייתי איתך אשכרה רק בשביל הגוף שלך. כל הדיבורים של השנתיים האחרונות, הכל בולשיט. עברתי ככ הרבה אתם לא מבינים. ועכשיו, מגיעה הנקמה הגדולה. צכה את עזרתכם. יש מישהו עם רעיון? אני רוצה לנקום בו ביג טיים. כאילו ממש שיהיה לו רע. ואתם לא מבינים איך זה מגיע לו. אז אם יש לכם רעיון, תציעו! תודה מראש.

דעה שלי../images/Emo35.gif

לא נקמה ולא בטיח, את. את תהי בסדר והגלגל כבר יסתובב נגדו (יענו מה ש'תה נותן זה מה ש'תקבל) היקום כבר ידאג להחזיר לו...

טל205

New member
עיצה שלי

תפני לפורום בגידות! אני מאמין ששם יש להם נסיונ ומומחיות.

טל !!!

ממש ממש לא עצה חכמה ! יש שם נחשים.. אני בדעה אחת עם לאקי - אל תנקמי, תבלעי את הגאווה, הכעס והתיסכול ותמשיכי הלאה - תאמיני לי שאת שלו הוא יקבל. את צריכה לדעת מה את שווה בדיוק- בחורה כמוך הוא בטוח לא ימצא. תשלחי אותו לעזאזל.

טל205

New member
מסכים איתך בכל מילה

רק כיוון שאני לא על תקן מחנך.. ואדם שכועס לא תמיד נכון לומר לו שיוריד תגאווה שלו בזמן כעסו אז הבנתי שהכי טוב זה שתפנה לאנשים שזה כבר קרה להם. באשר לנחשים שיש שם,באמת שאין לי מושג מה קורה שם.

ש חף

New member
עידו

יצאת ממש ורדה רזיאל ז'קונט "תשלחי אותו לעזאזל!" המאזין הבא

ש חף

New member
אווצ'

אני גם בעד לא לנקום,האמת היא שאם הייתי בקטע של נקמה היא בטח הייתה אכזרית בטירוף. אני מציעה לך לאסוף את עצמך,לשכוח ממנו ולהמשיך הלאה והפעם בזהירות. איזה אנשים יש בעולם יאללה.

טובי10

New member
תגידי לעצמך תודה שזה התגלה רק לאחר שנתיים

קודם כל זה טוב שהוא גילה לך, שנתיים זה אמנם זמן לא קצר, אבל זה לא עשר שנים ויש סיפורים של 10 עד 15 שנה שנשים אוכלות אותה, ולבסוף נבגדות ונעזבות וכו'. דבר שני החברים כאן צודקים, יש ביקום משהו שיחזיר לו מטבע כנגד מטבע, את העונש הוא יקבל, כי (יש תורה כזאת שאני לא זוכרת להסביר איפה כתוב) שאומרים שכל מה שאנחנו עושים בעולם הזה - גם טובים וגם רעים - זה חוזר אלינו כבומרג. פשוט חוזר אלינו, לכן הדתיים מעדיפים לעשות רק דברים טובים, ומשתדלים לא לפגוע, ומבקשים אלף סליחות כי הם יודעים שהכל חוזר אלינו, לכן לשמחתך חמודה - זה יחזור אליו בבומרג גדול מאוד. אפילו שאת לא תדעי מזה (שבטח יעשה לך נחת מרובה מהידע) אבל הוא יבכה על כך. ואם בא לך לצחוק עליו ולהשתעשע בכל זאת: תני לאחת החברות שלך שנראית מצויין וחתיכה שגם תצחק עליו, שיהיו בקשר שיחזר אחריה (לא חייבים שישכבו) ולבסוף תזרוק אותו. ותאמר לו : אתה לא בשבילי הרמה שלך ירודה (ואם יהיה מין ביניהם שתאמר הביצועים שלך על הפנים) ושתרד עליו כאסח. בהצלחה

תגידי

אם היית רואה סרט מצויר שבו הרע הגדול מתייעץ עם הצופים על איך לתכנן את הנקמה הגדולה שלו, לא היית צוחקת?

תסתכלי על חצי הכוס המלאה

הוא בעצם אמר שאת כוסית לא נורמלית וכנראה יודעת דבר או שניים ברזי חדר המיטות...

יעל 999

New member
תודה לכם אחים

באמת הוא לא שווה תמאמצים שלי של הנקמה. תודה לכל מי שהגיב!

למעלה