ציר מרכזי

geostant

New member
ציר מרכזי

אתמול במהלך דיווש התחלתי לשמוע קולות חריקה מאוד לא נעימים מאיזור הציר המרכזי במהלך התבוננות מקרוב ראיתי את הדבר הבא (זה הזמן לפתוח את התמונה המצורפת
) נראה כאילו הציר המרכזי פתוח זה נורמלי במצב הזה ? באופניים הקודמות שלי העסק היה סגור לחלוטין ולעניין החריקות איך משמנים / מגרזים את אותו ציר ? תודה רבה

djmail31

New member
מה שאתה רואה זה מצב טבעי :

מה שאני רואה זה מצב שאתה לא מנקה אופניים וזה לא טוב. :) סתםםםם אולי באופניים הקודמים שלך היה ציר משונן אז יכול להיות שזה לא היה ככה כמו פה אבל המצב טבעי ביותר חוץ מזה רעש מאיזור הציר המרכזי יכול לבוא מהציר אבל : הרבה אנשים לא יודעים שרעש באופניים זורם בשילדה ויכול להטעות הרבה אנשים והם אוטומטית יחשבו שיש בעיה בציר או במתלה (באופניי שיכוך מלא) אבל בסוף הבעיה היא ממוט הכיסא או מכבלים בעייתים עכשיו עצה קטנה אל תנגע בציר אל תפתח גש למכונאי שלך תן לו להתעסק בזה אתה עלול לגרום נזק להברגה של הציר אם תפתח אותו שימון או גירוז מבחוץ לא יעזור

geostant

New member
חשבתי שזה טבעי שזה ככה עם בוץ ../images/Emo8.gif

בימים האחרונים אי אפשר להתעלם מהבוץ אני מצחצח אותם עד כמה שאפשר אחרי כל נסיעה אני מאוד נוטה להאמין שזה מהציר המרכזי כי הרעש בא רק כשאני מדווש (אפילו כשאני מדווש לאחור) ריסוס עם ספריי שמן של שרשר לתוך אותו חלל לא יעזור במקרה הזה ? (בדקתי שהרעש לא נובע מהפדאל, והוא לא מגיע משם)

FaragMan

New member
תבדוק אם יש את הרעש שאתה מסובב

את הקאנק והפדלים והכול שהשרשרת לא על הגלגל"ש.. ומתי ששוטפים אסור!! לשטוף עם זרם ישיר לכיוון הציר מרכזי כי אני לא ידעתי את זה ושטפתי ככה הרבה ונכנס לאט לאט מים והכול נהיה חלודה והתפורר! עלה לי ביוקרר!!

geostant

New member
עכשיו אתה אומר לי ? ../images/Emo46.gif

אחרי ששטפתי ?
אני מקווה לטובתך שזה לא יתפורר לי
אני אבדוק ללא שרשרת תודה

FaragMan

New member
פעם אחת פעמיים לא קורה כלום אני

חושב.. אבל אני שטפתי הרבהה פעמים כול החול שמצטבר שם לקחתי ברז מים זרם חזק וחד ופשוט המים חדרו לשם וגמרו לי על הציר מרכזי.. גיליתי את זה מתי שהאופניים הפסיקו ליסוע וכול הצ'יין בוקס נפל והיה חופש מטורף והייתה לי נזילה מהציר מרכזי ..חחח..פשוט נזל משם טיפות מים..באמצע רכיבה לא הבנתי מה קורה.... לך לחנות בהקדם האפשרי פרק את הציר מרכזי תבדוק הכול טוב תגרז כמו שצריך תחזיר תחזק הכול יופי טופי ואם זה לא עזר אז אל תתבאס גם את זה צריך לעשות לפעמים..

xAIex

New member
רק אני שמתי לב או ש...

שימו לב שהלאגר עוד שניה עף...

xAIex

New member
שים לב שבתוך השילדה ...

בתוך השילדה יש עיגול עם עוד עיגולים קטנים מסביבו, זה הלאגר, הפאדל אמור לשבת שם. משהו השתחרר לך שם או נשבר. מסוכן לנסוע ככה.

geostant

New member
אני לא רואה שום חלקים שקשורים ללאגר

בתחילת השרשור טוענים אחרת שזה מצב טבעי כך

xAIex

New member
תראה למה אני מתכוון

הנה שים לב לתמונה... אתה יכול לנסות להוריד את הלאגר... (הדבר הזה עם הגולות הקטנות...) ותראה בעצמך שזה יוצא.

geostant

New member
אלה לא כדורים ../images/Emo13.gif

אלה שיניים (כמו של GEAR) הלאגר עצמו נמצא עמוק בפנים בדקתי בעוד אופניים בכולם (בדגמים חדשים) זה נראה כמו כאן

xAIex

New member
אם כן אז מצטער...

שהטעתי אותך. פשוט מנסיון שלי שלאגר נמצא בחוץ זה סימן לא טוב. יום טוב.

למעלה