צירופי מקרים?

Mandy18

New member
צירופי מקרים?

היי רותי, רציתי לשאול, לאחרונה יש לי הרבה צירופי מקרים, אם אני רואה משהו אחד אחרי כמה זמן רואה את אותו הדבר ... היום הקשבתי לרדיו בזמן שהלכתי בפארק הם דיברו על עכברוש ובאותו הרגע ראיתי עכברוש מת על האדמה... מה צירופי המקרים אומרים?

רותי 11

New member
צירופי מקרים הם בעצם

הסימנים שנשלחים אלינו מהנשמה או מההדרכה. ולכן חשוב לשים לב אליהם ולא לבטל אותם מה אומר הקטע של העכברוש אני לא כל כך מבינה אבל אם תבדקי בגוגל מה הפירוש הרוחני של עכברוש את בטח תקבלי את המסר עבורך

Mandy18

New member
תודה רותי

אני פשוט לא מבינה אם צירופי המקרים אומרים משהו או שסתם כללית אומרים לי שהנשמה/הדרכה שלי איתי...

רותי 11

New member
צירופי המקרים הם בהחלט מסר

מההדרכה/נשמה שלך, זה לא רק איתות שהם איתך

VERED SHEL

New member
קצת על עכברוש:

לעכברוש יש סימבוליזם דו משמעי - הוא גם סמל ליצריתיות ועושר, פוריות ושפע, התגוננות, תבונה ואינטילגנציה ובעצם מהווה סמל הגנה ומאידך הוא נחשב לחיית מגפות, מסמל ריקבון והתנוונות, חולי ורפיון ומסמל פיזי ומוסרי את העולם התחתון. בסימבוליזם הסיני הוא מסמל ביישנות ורוע והא החיה הראשונה בין שתיים עשרה החיות המייצגים את הענפים הארציים. בנצרות - סמל לרשע.בהינדואיזם = מסל את ראיית הנולד, פיקחות וזהירות ובנוסף הוא סמל למאמץ שעולה יפה. גם אני מאמינה שאין בעצם צירופי מקרים, אלא הכל מסרים . סימנים. שבת שלום.

../images/Emo140.gifולי יש שאלה

אכן, המסר להעיר תשומת לב לעכברוש, אבל שמתם לב שמה שהיא ראתה זה עכברוש מת... ואולי סימן למשהו שחסר משהו בחיים?? תהייה שעלתה לי.... שבת מבורכת באהבה אריאלה

רותי 11

New member
יפה אריאלה - לא שמתי לב

אני פשוט התייחסתי באופן כללי לעכברוש

Mandy18

New member
יכול להיות סימן טוב?

יום לפני התפטרתי, אז אולי הסימן טוב - שנפטרתי מהעכברושים מהעבודה שלי?

רותי 11

New member
בהחלט זה יכול להיות סימן טוב

אבל את בטח נפטרת מהעכברושים שהיו לך בראש (מחשבות) או כאלה דברים.

למעלה