צירופי מקרים

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

ymz

New member
צירופי מקרים

הסתכלתי על תמונה של אמא שלי, על העיניים שלה ואז אני שומעת ברדיו שיר "כל מבט הוא סכין בלב שלך " דווקא שמעתי את השיר הרבה פעמים אבל אף פעם לא בסיטואציה כזאת.

ymz

New member
הזכרת לי שכן

וזה תמיד קורה כשאני מסתכלת על התמונות. צריך לחקור את הנושא.

ymz

New member
הזכרתי לי

כן הא, ותמיד שכאני מסתכלת בתמונה. צריך לחקור את זה.

באמת אוף../images/Emo70.gif

הם עושים מלא בעיות לאחרונה
ומדהימים הצרופי מקרים שלך...
[ומדהים כל פעם מחדש איך סקאלי זוכרת את כל הפרטים הקטנים...]

ילדת הקסמים היקרה!

מאחלת לך המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון מזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזל טובבבבבבבבבבבבב אהבה ברכות גבר החלומות שיהפוך מהר לבעל דברים טובים הופעות כייפיות ורדים בכל יום שישי זריחות יפות חלומות טובים טבעת מהממת ילדות אינסופית כיף ללמוד דברים שאת רוצה מתוקים אינסוף נשיקות סרטים עבודה טובה פרסים צילומים מוצלחים קרן שמש שתלווה אותך תמדי רוגע שלווה אינסופית תבונה אינסופית אוהבת

אני לא יכולה לגזור מכאן ולהדביק לשם,

אבל את יכולה לכתוב לה שם הודעה עם שרשור לכאן, למקרה שהיא לא ראתה ...

efratushb

New member
חייבת לספר לכן משהו בעניין צרופי המקרים...

היום יש לאמא שלי יום הולדת ואתמול הפתעתי אותה עם זר שושנים אדומות (היא מאוד הופתעה שבאתי אתמול ולא היום
) והיום בבוקר בדרכי לעבודה הדלקתי את הרדיו ולא אהבתי את השיר. מיד העברתי לתחנה אחרת ושם השמיעו שיר של שלמה ארצי שנקרא "ימי הולדת" ויש שם משפט "...שושנים אדומות והרבה ועוד סימני אהבה מוכרים, יום הולדת שמח לך..." חייכתי לעצמי והבנתי שהיא איתי והייתה לידי גם אתמול כשקיבלה את הזר המקסים. אז גם זה סוג של צרוף מקרים לא?

../images/Emo13.gifאפרתוש

מדהים צרופי מקרים כאלו אני בטוחה שאמא שלך כוונה אותך לשיר הזה כדי שתדעי שהיא קבלה את הפרחים והיא יודעת שאת אוהבת ומתגעגעת כל הכבוד על מסיבת ההפתעה אחלה רעיון נתת לי יש ימים שמחים בהם האמהות שלנו נולדו

efratushb

New member
לפעמים צירופי המקרים...

מפחידים אותי. אבל היום זה בהחלט גרם לי לחייך אולי זה באמת מסר ממנה... מי יודע?

למעלה