הטיל ב 1999 ("ניסויים רפואיים")...
כן, זה כבר קרה. אני יודעת על זה ממש ממש במקרה. פשוט האשימו את הריץ"-בג של המשפחה (כלב שמוצאו מרודזיה, גדול וחזק, בצבע חום, סימן ההיכר שלו הוא "ריצ"רץ" על הגב" מן רצועת שיער על גבו שצומחת בכיוון הפוך ומסתדרת באופן מושלם כאשר בכלב גזעי לחלוטין. אצל כלבים לא גזעיים מהגזע הזה - הפס על הגב הוא ממש ממש בולט אבל פחות דקורטיבי בהיותו יוצר "פס של בלגאן באמצע הגב מהראש ועד לזנב". אומרים שהכלב הזה באופן מסורתי צד "אריות" באפריקה בכל אופן אני הכרתי את הצד ה"טבעי" שלה כאשר היא הרתה לכלב ההאסקי שלי כאשר התגוררתי בכפר-תבור ואחר כך היא התארחה אצלי בחצר עם ערימת הגורים שלה. הבעיה היתה שהיו לה יותר גורים מאשר פטמות הנקה והיא נאלצה להניק כל היום את החבורה הזאת ולבסוף השארתי אותה אצלי וגם השארתי אצלי את הגורה הכי קטנה כי חששתי שהיא תהיה עיוורת והעדפתי לקחת אחריות על הסיפור. לבסוף עוד נולדו לי מה"עיוורת" שבכלל לא היתה כזאת... עוד 11 גורים והם עושים חיים באיזור צפון הארץ - בהעמידם דורות נוספים כפי הנראה... כאשר חזרתי להתגורר בתל אביב היו לי המון בעיות עם מספר הכלבים שלא הלם מגורים בדירה. ביום ההמלטה של "העיוורת"..היה לי אירוע לא נעים...כאשר היא כנראה היתה ממש פראנואידית וקרעה את מכנסיו של השכן מיד כשדלת המעלית נפתחה. בכל אופן גם מההמלטה הזאת השארתי לי גורה אחת - שנראתה "לקויית תקשורת"... טוב היום אין לי בכלל כלבים . קצת נסחפתי עם הסיפור בכל אופן -בינואר 1999 הלכתי ברחוב "הנריטה סולד" וראשי התנגש בדלת הרכב שפתחתי בדיוק בגלל "הדף" מוזר מאוד. אחרי כמה שנים קבלתי כתב אישום שמישהו מאשים את הכלבה בפגיעה בו בדיוק באותן דקות של האירוע-הדף חזק. בדקתי בעיתונות את מה שכתוב על המקרה - אתם יודעים שבספריה העירונית בתל אביב יש אפשרות לבדוק עיתונים ישנים - וראיתי שהיתה מלחמה במפרץ הפרסי ורוב המידע מגיע מסוכנויות זרות. דרך אגב - במוסקבה ישבה בכירת הממסד האמריקני - לא זוכרת את שמה - שנוהגת ללבוש חצאיות שנראות כמו מדי-צבא (לא זוכרת את שמה אבל היא נולדה בפראג, יש לה שם משפחה כמו של ארכיאולוג...אני אזכר אחר כך)... בכל אופן הפגיעה ה"מיקרוגלית" פוגעת אך ורק בנוזלים..... זה לא טיגון, זה לא אפיה, זה לא צליה, זה לא שריפה...זה הכנה במיקרוגל...אל תנסו את זה בבית....