צירוף מקרים או הקשבה אימהית

gcnet

New member
צירוף מקרים או הקשבה אימהית

בלי הקדמה מיותרת, הסיפור שלי, סיפור אמיתי לחלוטין! אני מניחה שלא פעם אחת כל אחת מאיתנו לפני שהיא נרדמת, שהיא כבר שכובה במיטה, חושבת מידי פעם על אמא, לפעמים מחשבות וזכרונות שמחים, לפעמים מחשבות על המוות שלה שגורמים לנו לבכות ולפעמים פשוט מדברים איתה, ומספרים לה על החיים, על לימודים\עבודה לחילופין, משפחה וכו'. לילה אחד בבית הקודם בו גרתי {רק משפחתי. עברנו לפני שנה וחצי לבית משותף עם החברה של אבי וילדיה}דיברתי אל אמא, הכל בלב הכל בראש אבל מרגישים שהיא שומעת אותך מבלי שאת מוציאה הגה. אמא הייתה חסרה לי אז יותר מתמיד, בשנתי הראשונה בחטיבה. ביקשתי ממנה שתתגלה אליי, שתתן סימן שהיא פה, איתי בחדר, התחננתי אליה בלב "אמא הראי לי שאת פה בבקשה, תני סימן" באותו הרגע הפלאפון שלי נדלק, {בחלק זה אני רק רוצה לציין שזה קורה מידי פעם, שהאור של הפלא' נדלק, אולי כל פעם שהבטריה נטענת, לעולם לא הצלחתי להבין את החוקיות שבדבר} כפי שאתן מתארות לכן שמחתי והתרגשותי גברו אך עם זאת היה חשש קטן בליבי שזהו רק צירוף מקרים. כחצי שנה לערך לאחר מכן שכבר היינו בבית החדש, שוב היה לי לילה בו דיברתי עם אימי, כעסתי עליה, צעקתי עליה למה היא הייתה חייבת לעזוב אותי, הכל בלב, הכל במחשבות, אבל אמא שמעה. התחרטתי מייד, רציתי להשלים איתה, רציתי לדעת שהיא לא כועסת עליי והיא עדיין פה איתי, ביקשתי ממנה שוב, אמא בבקשה תתני לי סימן שאת פה, בחדר הזה בבקשה. דבר לא קרה, הרגשתי שעולמי חרב עליי והתחלתי לבכות, בבקשה אמא, תני סימן, הדלקי את האור של הפלאפון, כבי את המאוור, בבקשה. רגע לאחר מכן האור של הפלאפון נדלק ושנייה לאחר מכן המאוור נכבה, ידעתי שאמא איתי, הרגשתי אותה! ידעתי שהיא לא עזבה אותי ונשארה איתי אף על פי שעברנו דירה. בכל זאת על שני הסיפורים המופלאים האלה תמיד יהיה חשש בליבי שזהו סתם צירוף מקרים, הלוא האור של הפלאפון נדלק מידי פעם, והמאוור היה על טיימר שהיה אמור להיכבות מתישהו. מאז עברה בערך שנה ולעולם לא קראתי לאמא לתת לי סימן נוסף, אני מניחה שאני פשוט מפחדת, מפחדת להיווכח ששום סימן לא יינתן ושהכל היה צירוף מקרים. מי יודע אם יהיה לי האומץ הרוחני לשוב ולבקש ממנה סימן עוד פעם אחת ודי.

gitta

New member
הסיפור שלך הוא מופלא

אך לא יחיד, יש בספרים דיווחים רבים על מקרים דומים. אולי אימך שמחה שאת קוראת לה? הרי היא לא תפעיל ביזמתה תופעות שיבהילו אותך, נכון? לכן היא אולי באמת נענית לבקשתך. מכיוון שזה משפיע עלייך כל כך חזק, כדאי שתחשבי מדוע זה מפחיד אותך ותשתחררי מהפחד בבוא הזמן המתאים. במקביל, תפקחי את עינייך לראות אם מתרחשים בחייך צירופי מקרים שלא ביזמתך. זו הדרך המקובלת להיפתח לתקשורת עם יקירינו שאינם עוד עימנו. לילה טוב וחלומות רגועים ונעימים, מגיטה.

ספורך

אינו זר לי מאחר ונתקלתי בתופעות כאלו ואחרות רבות מאוד בעצמי, וכמובן כמו שכבר כתבה גיטה, בספרים רבים מופיעים סיפורים שונים בעניין זה. כבר ידוע שמסרים שונים וסימנים מועברים לנו מאהובינו הנמצאים בעבר השני - במימד אחר בדרכים רבות ושונות. איני מאמינה בצירופי מקרים כלל וכלל, ובאשר לסימנים שקיבלת אני מאמינה שאכן היתה זו "תקשורת" מאמך. דבר הידוע לי הוא שתקשורת כזו מגיעה רק כשיש תנאים לכך והם רבים. דברים כמו צורך, התאמה, והכי חשוב הביטחון שלך והסביבה. חישבי על כך שהפחד הוא רק מהתופעה עצמה, כי הרי מאמך אינך פוחדת...הרגיעי את פחדייך ואם וכאשר יתאפשר, אין לי ספק שברגע הנכון תוכלי "לקבל" מסרים/סימנים מאמך.ובינתיים המשיכי את חייך כרגיל, פקחי עיניים ושימי לב לדברים הקורים סביב. לעיתים אנו מקבלים מסרים שונים לדוגמא בצורת שיר ברדיו, משפט הנאמר על ידי מישהו בסביבתנו ועוד ועוד. והכי חשוב לדעת שאמך איתך כל הזמן גם אם זה במימד אחר. אכן, רב המופלא בעולמנו. יום נהדר לך

gitta

New member
האם הופיעה בצירוף מקרים

בתי היתה בלוס אנג'לס ויום אחד היא ובת הדוד שאצלה התארחה נסעו לאזור כלשהו לסידורים. באותו יום בתי סיפרה לה על צירופי מקרים כסימן, ובת הדוד היתה פתוחה להתנסות כזאת. הן חיפשו חניה וכעבור זמן מה מצאו מקום פנוי והחנו את המכונית. בת הדוד הסתכלה על השלט שנשא את שם הרחוב, ונדהמה לראות ששמו רחוב ליליאן, שהוא שם אימה המנוחה. היא נבהלה מצירוף המקרים, ולא רצתה להמשיך לבדוק את העניין. לדעתי, חבל לוותר על צינור תקשורת כזה, שיכול להתפתח לתקשורת יותר רחבה.

חולפת2

New member
גיטה,זה ברור שאת אשה מאוד מאוד

רוחנית,וניכר מדבריך שיש לך גם את היכולת לתקשר. השאלה שלי אם את עוסקת בזה? תקשור? הנחית קבוצות? משהו?

gitta

New member
רוחניות זה מושג טעון

ומי שחושב או מכנה את עצמו רוחני, הוא לא כזה, לדעתי. מהטמה גנדי היה רוחני, ואיפה הוא ואיפה אני. לצערי משתמשים במילה זו בהעדר מילה אחרת, מתאימה יותר, ל- spirituality. אני הצעתי את המילה "רוחי", במקום רוחני, כי הנושא קשור ברוח הבריאה, רוח אלוהים או היקום, הנמצאת גם בבני האדם. כמתקשרת יש לי פתיחות לממדים אחרים, מעבר לששת החושים, זה הכל. הגדרתי את תפקידי כמעבירת הידע לאחרים, ולא כמטפלת או יועצת, כרוב המתקשרים. לשם העברת הידע פרסמתי ספר שקיבלתי בתקשור, ששמו "תשובות מן היקום". תיארתי בו כיצד נפתחתי לתקשור וקיבלתי תשובות, בהכתבה, לשאלות שונות על מצב האנושות ועל עתיד כדור הארץ.

למעלה