ציצי מועדף

ציצי מועדף ../images/Emo35.gif

כבר שלושה-ארבעה ימים איתי ממש לא רוצה לינוק מציץ ימין. אני מיניקה בכל פעם משני הצדדים (בד"כ), ואם ציץ ימין הוא הפותח אז הוא יונק קצת, לא מרוצה, ואז מתפנן על ציץ שמאל. אם ימין הוא האחרון- הוא ממש עושה טובה שלוקח כמה שלוקים ומתלונן נורא עד שאני מחזירה אותו לשלוק אחרון מהשמאלי. כל רעיון להסבר יתקבל בברכה, כי אני ממש לא מצליחה להבין מה עובר עליו...

אז ככה...בתור אחת שמניקה כבר

5 חודשים (מגיל חצי שנה) רק מצד אחד...א. יש דבר כזה ואני מכירה בפורום ההנקה עוד כאלה ולא מעט. ב. ההמלצה הראשונה זה לעבור לתנוחת הבייסבול כי אולי התנוחה לא נוחה לנסיך...ג. אפשר לנסות גם בשכיבה!(כאילו, הפוך, כדי לבלבל אותו..)ד. אם זה לא הולך, אבל הוא לוקח בקבוק עם חלב שאוב- תשאבי משם. אולי זה יעבור לו תוך כמה ימים. גם אם לא, לזה שהספקת חלב נמשכת משני הצדדים שוה בשוה, יש בהחלט חשיבות, גם אם מצד אחד זה רק שאיבות. ה. אם זה לא ילך בכלל (ואת זה אפשר לקבוע רק אחרי כמה שבועות...)- אז אני חוששת שאת מצטרפת אלינו המניקות מצד אחד...אם כי זה לא נורא כל כך. עובדה שאנחנו נהנים מהנקה ארוכה ומאוד מאוד מלאה...
אבל כמובן תנסי להתעקש שימשיך בכל זאת משני הצדדים. אה, ואת יכולה להתייעץ עם ד´´ר ליבוביץ´, בפורום בוואלה, יש לה הרבה נסיון עם זה... רק לי למשל אפילו היא לא הצליחה לעזור. ושוב, זה באמת לא נורא.

מצטרפת לנדיה גם אני מניקה רק מצד

אחד שמאל כי הוא המועדף על הילדה. תנוחת הבייסבול גם אצלנו לא הצליחה בכלל. עד היום מהצד הזה אני שואבת וכמה שיוצא מוסיפה לה בסוף הארוחות או שצוברת לבקבוקים שלמים עד שיש לי מנה יפה. וחוץ מזה גילתי שזה בכלל לא נורא להניק רק מצד אחד.

zimes

New member
להוסיף להנקה בשכיבה

אפשר שהילד יהיה הפוך: רגליים בראש של אמא, ואז, מבחינתו, זה כמו לינוק מהצד השני. שווה בדיקה (זה בעצם אותו טריק כמו תנוחת בייסבול).

sreuveni

New member
ציצי ימין

איזה פורום נחמד,ואני ביקרתי רק בוולה עד עכשיו. הגעתי הנה בעקבות מתכון לפנקייק. טוב, אז לי היתה בעיה כזו עד גיל 3 וחצי חודשים, והרגשתי נורא. ציצי ימין השפריץ ונועה צרחה עד השמים. אבל התעקשתי, כל פם קצת גם במחיר של הצרחות שלה, אח"כ העברתי אותה לשמאל. סחתתי את השד אחרי ההנקה (אין לי משאבה). בערך בגיל 3 וחצי הסיפור נגמר בין-לילה. אז תחזיקי מעמד, זה לא נורא.

liatat

New member
- can you give the exact link

to the Walla forum, with this Dr. Leibovivtz? I tried to find it, but no success

zimes

New member
קישור לפורום של אסתר גרוניס

ד"ר ליבוביץ´ כותבת שם לעיתים רחוקות. כדי להגיע לד"ר ליבוביץ´, את רוצה להתקשר למרפאה באודים 8256 885 09 עוד מספרי טלפון של מרכזים להנקה במאמרים של הפורום. בנוסף, הקישור לפורום הנ"ל נמצא בקישורי הפורום.

גם לנו זה קרה - אולי אוזניים?

גם אצלי היו תקופות כאלו (גם עם תומר וגם עם מיה). מישהו אמר לי שאולי זה התחלה של דלקת באוזן ואז תנוחת השכיבה על הצד כואבת להם... בכל מקרה, אצלנו זה חלף תוך ימים ספורים. השתדלתי, על מנת שלא לפגוע בייצור החלב, להניק קודם מהצד שהוחרם (רק כמה שמוכנים). היה לי אפילו מקרה שמיה החרימה לחלוטין לתקופה מסויימת את ציץ ימין - ואז פשוט שאבתי ממנו עד שהשביתה הימנית הסתיימה. בהצלחה.

תפוח עץ

New member
ציצ שמאל אה ?../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חשבת על זה פעם ששם מרגישים ושומעים את הלב של אמא יותר טוב ? אבל בכל אופן, תנסי את תנוחת הביסבול לציצ שמאל. בזמנו זה עבד לי (אח"כ סתם כך הענין עבר) אם זה עובד (וגם אם לא), אולי תלכו לבדוק את האזניים.

תפוח עץ

New member
תנוחת ביסבול

אני אנסה לתאר. בטח תראי שאת מכירה רק לא ידעת שקוראים לזה ככה. אם הילד יונק מציצי ימין אז שמים אותו בתנוחה שהראש שלו לכיון ציצי ימין הרגלים שלו מחבקות את מותן ימין שלך (או הבטן שלו בצורת כפית למותן שלך) ויוצא שאת רואה את אוזן שמאל שלו מלמעלה ואוזן ימין שלו לכיון הירך שלך. אפשר להעזר בכרית לתמיכה לגוף בתינוק - אח"כ כשמקצוענים אפשר גם בלי. הצלחתי להסביר

zimes

New member
או בעברית - אבטיח

מכירה את התנוחה שמחזיקים אבטיח/בייסבול עם יד אחת, על המותן? אז ככה, רק עם ילד, והוא יונק.

המון תודה לכולכן

ננסה בהקדם. ההתפתחויות בינתיים הן שאיתי יונק כמעט בכל הנקה רק מצד אחד- שמאל או ימין לפי התור, ומוותר על השני. זה מהלך נורמלי לדעתכן? הוא שבע כרגיל לשעתיים-שלוש. וחוצמזה נלך היום לרופאה לשלול דלקת אוזניים- כי הוא נורא מצונן.

למעלה