ציצי גדול

redredole

New member
מייקי את גדולה.

ולא אני צריך להגיד לך זאת. אהבתי את מה שכתבת.

תראה מה קרה לי בגלל זה...

ז: הי, הלו, תשמע מר בחור אני כאן מת משעמום אני: מה אתה מתלונן כל הזמן רוטן ז: אני מקבל כל יום בדיוק את אותו המתכון אני: יש משהוא במה שאתה אומר איך לדעתך אוכל לגוון ז: מספיק כבר עם ידך השמאלית עבור לשם שינוי לידך הימנית אני: תגיד לי נפלת על הראש יד שמאל עם העכבר מה עוד תדרוש? ז: תפסיק להרטיב אותי עם רוק תביא משהוא עם ניחוח מתוק אני: עוד מעט תרצה שמפו עם קונדישנר חנטריש שכמותך אתה כבר לא זוכר ז: על מה אתה מדבר לא זוכר קונדישנר אני: בפעם האחרונה שכחת לסגור את העין וכשנכנס לך צעקת עד לב השמיים ז: טוב נו שוין אני בשביתה הולך לישון..

בתור לקצב הרוסי בסופרמרקט

שמעתי אותו אומר תן לי פעמיים חזה אבל שיהיה גדול ועסיסי ואם אפשר נתח אחד של אחוריים אבל בלי הרבה שומן בבקשה. לא. לא לטחון לא לרסק לא לחתוך אפילו. אפשר לא מוכשר. לא, לא מהקפאה,טרי בבקשה. ואני חייבת להתוודות אני גם אוהבת חזה גדול ברוטב שום צלוי על גחלים.רוצה מתכון פשוט? אהה..לא דיברת על חלקי בשר? למה היה לי נדמה?

אהבתי..פחחח

מה לא מובן? כולה רוצה אישה ללילות הקייץ החמים.. הוא רוצה חזה (של אישה) עם פיטמות. שניים בבקשה. שני כדורי ישבן עגול... ותרשי לי להוסיף זוג ירכיים, משלוש כניסה לגן עדן, עורף אחד, פופיק אחד, שפתיים, לשון... .... נו ... אישה... דניאל מנסה להסביר לעצמו.

מייקי69

New member
תזהר, דניאל

מרוב התרגשות.... הוכפלו לך האותיות כאילו דהההההההההה

אטיוד5

Active member
אני לא גבר

במקום חולשה גדולה לציצים גדולים יש לי חולשה קטנה לציצים קטנים. ועל החוזקה שלי מוטב לא לדבר כלל.

תותית11

New member
אריה אתה אריה של גבר!

אטיוד החתיך אתה צריך ללמוד מהאריה השואג. הוא יודע שלבחורה צריך להיות גוף מאוזן שלא יפול ויטה הצידה. לכן הוא מציין שהוא אוהב ציצים ענקיים אבל מצד שני מציין מייד שבמקביל צריך להיות גם טוסיק גדול. כתוצאה מכך גוף האישה לא יפול לצד אחד בפתאומיות אלא יהיה מאוזן במצב אנכי .

אטיוד5

Active member
אם כבר בענין נפילות ...

אז אולי מוטב שהטוסיק הגדול יגלוש עד הברכיים מאחור, והציצים ירדו עד שיפולי בטנה מקדימה, כי אז מרכז הכובד יהיה נמוך, והאישה תהיה כמו נחום תקום כזה. מה את אומרת? (עדיין לא חשבתי איך היא תשכב במצב כזה, אבל מה אכפת לי, שתעמוד יומם ולילה, פחחחחחחחח) ומי גילה לך שאני חתיך? הא?

אני ראיתי אייך שאתה מציץ לבנות...

...בדיזינגוף השבוע...הצוואר התארך ממש כשל ג´ירפה כשהתאמצת להביט לגבוהה הבלונדינית בתחנת המוניות באלנבי פינת ביאליק... ואז מיד עברה אחת עם תחת מלכותי, ומיד הצוואר התכווץ כי רצית לראות מתחת לחצאית...ואני הבטתי לך בין הרגליים לראות איך שהבולבול שלך גדל... אבל...אווי, הוא לא גדל...אז מיד התקשרתי למייקי 69 לספר לה שכדאי לה לתפוס אותך באי סי קיו...כי אתה מציאה אחול שלוקי...זם זיין קטן וגם צוואר ארוך... ואתה יודע למה זה טוב?... . . . . . . . . . . . . . . . כי אתה יכול למצוץ לעצמך בלי בעיה...לא כמו כל גבר מוצע...
נ.ב. גם לי מותר לכתוב שטויות...

piter pan

New member
וואללה - לי , מה לעשות,יש חולשה

בלתי מוסברת למטומטמים. בייחוד לכאלה עם מבט חרמן נבוב כזה. מה לעשות. קשה לי להשאר אדיש אליהם. אני חייב , חייב להציץ להם לתוך המח , מת מסקרנות לראות - מה יש שם?

למעלה