ציצים ריקים??

vered43

New member
ציצים ריקים??

הי בנות, ליעד בן 3 חודשים וחצי, יונק הנקה מלאה. לפני חודש וחצי הייתי אצל יועצת הנקה מוסמכת והומלץ לי להניק כל האכלה רק משד אחד (עקב כאבים). אלא ש... מאז, אמנם הכאבים נעלמו, אבל אין לי יותר תחושה של גודש בשדיים. הם לא "מתפוצצים" בבוקר, לאחר 8 שעות ללא האכלה, כבעבר. הציצים ממש מדוללים. התחלתי ליטול גלולות פמולן, אך הרגשת הדילול וחוסר המלאות היו עוד קודם. אני מציעה לליעד לעיתים הנקה גם מהצד השני, אך הוא לא רוצה. הוא יונק מצד אחד בלבד במשך 10 דקות. ליעד עולה יפה במשקל ותדירות ההנקה לא השתנתה עקב כך (כל שעתיים וחצי). מה ניתן לעשות כדי להגביר את כמות החלב? אני מתעתדת לחזור לעבודה עוד חודש וחצי ורוצה להתחיל לשאוב.

batLaLeche

New member
אין חלב? ../images/Emo77.gif

אקצר, כי לצערי עלי ללכת: את כותבת שליעד עולה יפה במשקל ותדירות ההנקה לא השתנתה - כל שעתיים וחצי. אם ככה יש לך מספיק חלב! זה שהם מרגישים ריקים, אולי זה בגלל שהתרגלת לתחושת הגודש של ההתחלה. הגודש הוא שלא נורמלי - זה כשהייצור לא מאוזן. עכשיו נשמע כאילו שההיצע והביקוש מאוזנים, הכל בסדר, החזה נורמלי ולא "מתפוצץ", וזה יופי. גם ההנקות הקצרות מעידות שליעד כבר יונק מומחה, ו"מחסל" ביעילות את המנה שלו. יופי!

למעלה