ציצים פיצים

ציצים פיצים

אתמול היתה תכנית נפלאה בערוץ 8 - "הנפח לא קובע". גברת לא צעירה, שכל חייה מוטרדת מזה שאין לה כמעט ציצים, הלכה ועשתה על זה סרט. עם ראיונות של נשים שונות ושטוחות - כולל הדגמות ממגירת החזיות שלהן איך הן מרמות את הטבע (הכי מגניב - שחקנית אחת שלצורך הצגה היתה צריכה אשלייה של ציצים, ומילאה את החזיה בשקיות עם אורז לא מבושל! ואחרי ההצגה האחרונה הם עשו מסיבה לצוות ובישלו את ה"ציצים" שלה. נקרעתי מצחוק).. היו קטעים דוקומנטריים על עצמה. וראיונות עם נערות. אני כאישה שהטבע חנן בחזה גדול אם לא גדול מידי, ממש נהניתי מהתכנית. כל החיים אני מקטרת על הציצים שלי - כמה לא נוח לי איתם, כמה מגביל, לא יפה בחולצה כזו או אחרת... והנה אני מגלה שהצד השני של המטבע "קוטר" כמוני! מעניין כמה הציצים האלה תופסים חלק מהחיים שלנו - מהדימוי, מהביטחון. אם יוצא לכן לתפוס את הסרט הזה בשידור חוזר - מומלץ!

גלית35

New member
את יודעת מה חברים שלי שרו לי ../images/Emo20.gif

? ניצנים נראו נראו בארץ
אז יחסית לגודל שלי 130 ק"ג אני קאפ Bוהאמת היתי רוצה חזה יותר גדול אבל זה לא משהו שמטריד אותי כל כך-אני מסתדרת איתו יפה מאוד. פעם אחת יצא לי להיות עם מישהו שיגעתי שהפטיש שלו הוא חזה גדול-אני זוכרת שאמר לי עוד לפני שנכנסו למיטה השתלת סילקון לא תזיק,כשנכנסו למיטה זו היתה פעם היחדה שהרגשתי לא נעים אבל עבר. וכמו שאמרתי קודם אין לי שום בעיה עם הציצי שלי איתו נודלתי ואיתו אני אמות.

אני מאוד רוצה לראות את התוכנית...

כעיקרון מעולם לא רציתי את ההפך ממה שיש לי. כלומר, יש לי שיער חלק ומעולם לא רציתי מתולתל. הוא חום כהה ומעולם לא רציתי בלונד. יש לי נמשים ומעולם לא רציתי להעלים אותם, יש לי אצבע עקומה בכפות הרגליים ומעולם לא רציתי שתתיישר, יש לי ישבן גדול ומעולם לא רציתי קטן ויש לי חזה קטן יחסית (בעל המידה הממוצעת B, לכן "קטן" זו לא המילה המתאימה) ומעולם לא רציתי חזה גדול. היתה תקופה איומה בחיים שלי בה רציתי להיות רזה יותר ולמזלי זה עבר כלא היה.

GardenOfEden

New member
כבר לא יודעים

על מה לעשות סרטים דוקומנטריים בימינו... נשמע לי סרט ממש מפגר. לי יש חזה קטן. פעם, בתיכון, לא אהבתי אותו וחשבתי אפילו להגדיל כשיהיה לי כסף. אבל היום... גדלתי ואני שלמה עם הגוף שלי. ואלוהים, אני בחיים לא אחתוך את הציצי שלי ואכניס לשם סיליקון
. אני מאוד רזה, למזלי אני גם יכולה לאכול מה שאני רוצה ולעולם לא אשמין (טוב אני עדין אוכלת בכמויות קטנות) מאוד נוח לי עם החזה הקטן שלי, אני אוהבת אותו, בקושי לובשת חזיות (יש לי רק חזיה אחת, פוש אפ שקניתי לפני 4 שנים וגם אותה אני לובשת רק על חולצה בהירה) ואני מאוד שמחה שאין לי חזה גדול כי זה נראה לי ממש לא נוח. אז לא, אני לא קוטרית. ושכולם יקפצו, אני נראת מצוין עם החזה הקטן וה'חצוף' שלי

חשבתי הרבה

מה כ"כ הקפיץ אותי בהודעה שלך. ונראה לי שזה ההחלטה הזו שלך שזה "מפגר". למה מפגר לעשות סרט על נושא, שהתמונה שעלתה ממנו היתה, שיש לא מעט נשים שהנושא טורד את מנוחתן? מותר לעשות סרטים רק על מלחמה/עוני/אלימות? לנושאים אישיים יותר אין מקום? אולי במדינתנו הקטנה ורווית המתח זה נראה מצחיק לתעד עניין כמו ציצים, כאילו שולי. אבל במדינות שבהן החיים רגועים יותר, אפשר לתת לעוד נושאים תשומת לב. הלוואי שיום אחד כל הסרטים שייעשו כאן יהיו על דברים כמו - דימוי גוף, פגישות מחזור של תיכונים, מצב החרגולים בעמק חפר וכד'. הסרט שלא ראית היה מעניין וכייפי. אסור?

../images/Emo24.gif

זה נשמע כמו סרט מופלא שמאפשר לאנשים לראות את עצמם מעוד זווית וללמוד משהו דרך זה... ותודה ששיתפת על זה ואיפשרת לי להסתכל על הנושא הזה מחדש

למעלה