צ'יצ'ו

eig

New member
נצל"ש - חינוך הומוסקסואלי בקטלוניה.

בהתחשב בתוכניות החינוך שקיימות מסביב לעולם, ותוך ציון עבודת חוש"ן בישראל - אני חייב לציין שהעבודה שאופרת הסבון El Cor De La Ciutat בקטלוניה כנראה עושה עבודה הרבה יותר טובה ונכנסת להרבה מאוד בתים. הלוואי על כל נער מתבגר לצפות בתוכניות כאלה עם הוריו. El Cor De La Ciutat זו אופרת הסבון הפופולרית ביותר בקטלוניה, ומשודרת בערוץ tv3. הסדרה מתעסקת בחיים בברצלונה תוך התייחסות לנושאים חברתיים רגישים כמו הומוסקסואליות. צפו בקטעים של יוטיוב, אני מצאתי שהעובדה שהשחקנים מאוד מאוד צעירים וכנראה משחקים כמעט את גילם האמיתי הופך את הסצינות ההומוסקסואליות למאוד אותנטיות.

bulllli

New member
איכס ברור שבלי לשון

הם עוד קטינים. תן להם זמן. אבל באמת חמוד, מיד חזרתי 15 שנה אחורה.

ciccio

New member
אני לא בטוח

זה קרה דווקא במקום שמסתובבים בו הרבה הומואים ולסביות (לא קרוזינג,יש שם בר פופולרי). אם באמת מדובר בנשיקה או במזמוז קל אז אני לא מבין מה הלך שם והשוטרים יקבלו על הראש. המשטרה טוענת שזה לא היה משהו תמים במיוחד ולו היה מדובר רק בנשיקה אז לא הייתה סיבה לכל העניין הזה. בינתיים ניזונתי רק מהחדשות לא שאפשר ממש לסמוך עליהן אבל עד כאן ידעתי, העניין יעבור לביתהמשפט ושם כבר יבררו את הסיפור.

ro99

New member
ועוד קשור/לא קשור

אחד זה מאמר קצרצר מהגארדיין של היום על ההתקדמות בזכויות גייז באנגליה שלא בדיוק משתקפת במצב של בני עשרה גייז. ועוד: אתמול יצא לי לראות קטע מ-chat show הולנדי שמלווה את ה-Tour de France - לגמרי בטעות, שתבינו, כי זה מלהיב אותי כמעט כמו הארי פוטר... המנחה הקבוע (בגיל העמידה, דמות קבע בספורט וטלוויזיה פה) ישב על בקבוק יין עם שני אורחים, אחד מהם רוכב אופניים לשעבר ואחד הולנדי מבוגר שגר שנים רבות מאוד בצרפת (כולם סטרייטים). פיספסתי את התחלת קטע השיחה הנ"ל, אבל הם דיברו על רוכב אופניים לשעבר שהיה מחוץ לארון. המנחה שאל את הרוכב לשעבר שהיה באותה הקבוצה אם היה למשהו בעייה עם זה, והוא אמר ממש לא. אז המנחה אמר שזה נדיר שמשהו בספורט מעיז לצאת מהארון ואמר שבכדורגל לא נראה לו שמשהו עדיין העיז בגלל האווירה ההומופובית. וזה שחי בצרפת אמר שבצרפת הם שנות אור מאחורי הולנד וארצות אחרות כשזה בא לגייז. הוא אמר שרק בשנים האחרונות (פחות מעשר) הוא בכלל שומע שמדברים על גייז בצורה פחות או יותר נורמלית. אין את הקבלה של זה כדבר נורמלי לחלוטין ועדיין ההומפוביה בקרב הציבור הרחב ממש חוגגת. וזה מאוד צורם לו ולא מובן לו. וזהו. וקטע שיחה כזה שמראה מודעות להומופוביה ולקשיים בסקטורים מסויימים (ספורט) לצאת מהארון וכו' בקרב סטרייטים (אפילו מבוגרים) זה פשוט שגרתי פה, וזה מראה את הנורמליזציה והקבלה פה. ואז דברים כמו איטליה (או צרפת, כפי שחווה אותה האורח השני) ממש צורמים.

ro99

New member
המציאות מאחורי אופרת הסבון

טוב, זה לא במקום אקזוטי כמו הסרטונים למעלה (למי שבטעות נעלב, כמובן שיש אקזוטיקה ורומנטיקה ביורקשייר!), אבל זה סרטון הסברה קצר שמראה קבוצת נוער להט"ב. הסרט הוא Module 2 - Sixteen שנמצא תחת הכותרת Windows Media Player - Broadband בקישור שצרפתי.

ciccio

New member
עדכון אישי

יותר ויותר אני שומע מחברים דעה דומה, כן דובים וכן יער... כנראה הזוג עשה יותר מנשיקה תמימה, גם ההגדרה האישית של אחד מהם שזו הייתה נשיקה שאולי בעיני אחרים תראה כמו תשוקה בוערת בפנים ובחזה (זה נשיקה זה?). בעיננו הלא תמימות במיוחד כנראה שלא צעקו סתם זאב זאב, הבחור ירד לו מול הקולוסיאום. ואגב, מכר אחר שלי שבמקרה היה באותו מקום ובאותו סופשבוע והתמזמז אם מישהו, עברה לידם ניידת שאלה אם הכל בסדר, אמרו הכל טוב, והמשיכו איש איש במעשיו. אישית זה גם לי קרה לפני כמה שנים, וזה היה נראה לא טוב כנראה, כי הייתי ברכב שכוב על הברכיים של מישהו אחר (טרום ערל) וזה מבחוץ קרוב לוודאי נראה אחרת.

bulllli

New member
רגע רגע רגע, מה זאת אומרת עידכון אישי?!?

זה היית אתה?

TrigATUSA

New member
אפשר תמונה?

איך שוכבים על הברכיים של מישהו? (יש לי עוד כל כך הרבה מה ללמוד)

ciccio

New member
כנראה קפצת על השיעור הזה

זה אפילו בטרום אנלי. יש מכונית, שני מושבים, איש איש במושבו, אחד נשען על ברכי השני, על הגב זה יכול להיות אפילו רומנטי (ככה למתחילים), הפוך עולה חמישים אירו.

למעלה