ציצוטים קורעים :X
הבאתי לכם ציטוטים קורעים מכל העונות.. הציטוטים נלקחו מויקיציטווט..
[זה לא נקרה גנבה?! :O ]] __________________________ #"לדעתי אם נחפש בכל העולם כולל הודו, סין וברזיל לא נמצא אדם עלוב ממך" ~ גדי למיקי #"אתה גרסה אנושית של הקוביה ההונגרית" ~ גדי למיקי #גדי ומיקי אחרי שמיקי דרס את מכין הפלאפל: גדי: "תגיד שאתה לא יכול, פעם הבאה תודיע שאתה מטומטם" מיקי: "חשבתי שאתה יודע" גדי: "אני יודע שאתה מטומטם לא ידעתי עד כמה אתה מטומטם" #גדי עומד במרפסת וכולם חושבים שהוא עומד לקפוץ: קנובלר: "תקפוץ, נוימן, תקפוץ, תהיה גבר, תקפוץ." דוריס: "מה אתה עושה?" קנובלר: "פסיכולגיה הפוכה, דוריס, אני מכיר אותו, הוא דווקא לא יקפוץ, אני מכיר אותו הוא איש של דווקא." דוריס: "ואם הוא יקפוץ?" קנובלר: "אז טעיתי" #גדי: "אוי ואבוי, דפנה בוגדת בי!" מיקי: "עם מי היא בוגדת בך?" גדי: "עם מעריץ אלמוני ששולח לה פרחים!" מיקי: "שזה למעשה אתה, אבל היא חושבת שזה מישהו אחר שהיא בכלל לא מכירה" גדי: "בדיוק" (מופתע מהקליטה הלא אופיינית למיקי) מיקי: "בפעם הבאה שאתה קורא לי מטומטם, תזכור את השיחה הזאת" #שיחה בין ההורים של גדי, אחרי שקיבלו את ההודעה על כך שגדי עוזב את הדירה: בתיה: "אלא אם כן..." מאיר: "אלא אם כן מה?" בתיה: "לא משנה, זה רעיון טיפשי" מאיר: "אז מה, בגלל זה לא לספר? אפשר לחשוב שזה פעם ראשונה שיש לך איזה רעיון טיפשי." #"זה באמת אני, אני איש מטומטם" ~ מיקי על עצמו #"להתנצל לאורלי זה כמו שישראל תבוא לחיזבאללה, תבקש סליחה, זה רק יזמין עוד התקפות" ~ גדי למיקי (אחרי שאורלי זרקה אותו שוב) #שיחה בין גדי למיקי (לאחר שמיקי שוב מוכיח פחדנות מול התגובות של אורלי) גדי: "תשמע טוב מה שאני אומר לך, בהיסטוריה לא קם סמרטוט כמוך" מיקי: "אני סמרטוט, נכון?" גדי: "סמרטוט, מרבד, שטיח, נילון נצמד, תבחר" מיקי: "מטלית" גדי: "גם מטלית" #שיחה בין קנובלר לדוריס דוריס: "היי, מה נשמע? מה קורה, בבון?" קנובלר: "בסדר, מה את עושה פה, מדוזה?" #גדי : "מיקי, העולם מחולק לשני חלקים. העולם, ומיקי." #מיקי: "קרה אסון, אורלי שוב זרקה אותי" #מיקי: "אני המיקי שלו" #דפנה בכעס: "אני רוצה לדבר איתך." גדי: "מה קרה?" קנובלר: "מה קרה?" דפנה: "מה קרה? גיליתי שאתה אדם עלוב עם אישיות של מדוזה!" גדי: "אבל למה?" קנובלר: "את זה גיליתי עליו כבר מזמן..." דפנה: "אני מדברת עליך!" קנובלר: "עלי?" גדי: "עליו?... מה אני מתפלא בעצם." #דפנה: "אתה מאד משועמם, נכון?" גדי: "תגדירי משועמם." דפנה: "אתה." #(מיקי חוזר) גדי: "זהו? נגמר הירח דבש? לא אמרתם שאתם חוזרים בערב?" מיקי: "אנחנו חוזרים רק בערב." גדי: "הא, הגיוני..." (פונה לדפנה) "הוא חוזר רק בערב, זה מדהים לאן הגיעו עם ההולוגרמות האלה." (מיקי מתעלם והולך) גדי: "תראי תראי, זה גם הולך! איזה יופי. זה כאילו שהוא ממש פה, פנטאסטי." #גדי: "אני חושב שאני בתקופת מעבר." מיקי: "מעבר למה?" גדי: "לתקופה אחרת שגם שם לא יהיה לי טוב." #קנובלר: (לשוטר) "יש סיכוי שתמצאו את הג'קט שלי? בלעדיו אני כלום!" גדי: "גם איתו אתה לא משהו." #מיקי: "אני מטומטם!" גדי: "אתה יודע מה החן בשיחות שלנו? שאני אפילו לא צריך להתערב בהן." #גדי: "אתם לא צריכים עוד כותבים ליצפאן? ומה עם עוזר כותב, מקליד? הלו? הלו?" #גדי: "גם אם הדגים בים יתחילו לדבר יידיש והשמש תהפוך למרובעת אני לא אתן לך לעקוף אותי בתור וזה כולל תור לקופת חולים, תור בבנק ותור למסכות אב"כ " (גדי לאיש בסופר מרקט) #גדי למיקי: "אין לי כוח אליך." מיקי: "ואתה חושב שלי יש כוח אלי? אתה רואה אותי רק לפעמים, אני צריך להיות איתי כל הזמן!" #גדי למיקי: "אתה כאילו קנית את ספר הטעויות השלם, ואתה עובר פרק-פרק, לא מחמיץ עמוד!" #מיקי על גדי: "אם הוא ישמע שאיבדתי לו את הילדה הוא ישתגע, אני מכיר אותו. הוא כזה רכושני..." #מיקי: "אני אהיה משורר! יש בי עומק!... מסויים!... אני חושב..." #בתיה על מאיר: "הרגעים הכי יפים שלי זה כשהוא ישן." מאיר: "לפחות היו לך רגעים, הא? אתם יודעים על מה אני חולם כשאני ישן בלילה? עליה!" #קנובלר לגדי: "מה קרה נוימן, השתנת מול הרוח, התחלת להבריק?" #גדי לדפנה: "האנושות מתחלק לשני חלקים, האנושות ומיקי... " #מיקי: "קרה אסון, אני עורך-דין!" #מאיר: "דוד זה כמו החיים, פתאום זה נגמר." #גדי: "לבקש ממיקי לשמור סוד זה כמו לבקש מכלב לא ללקק לעצמו את הביצים." זהוווו תהנו.. :]] [ועל תגידו שגנבתי!!!] 
הבאתי לכם ציטוטים קורעים מכל העונות.. הציטוטים נלקחו מויקיציטווט..