ציפי....

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
ציפי....

כמו שכולכם שמתם לב, ציפי יודעת טיפה על בית"ר והתנועה. אבל יש בעיה קטנה עם ציפי... לא בכבוד של ציפי להגיע למבחנים לקורסים של בית"ר. היא כנראה חושבת שהיא יותר מדי טובה בשביל זה. אי לכך ובהתאם לזאת, כראש הנהגת גיוסי מחשב בבית"ר, אני מצווה על כולכם, להפעיל עליה לחץ היסטורי על מנת שהיא תרד מהעץ שעליו היא טיפסה... אם היא לא תענה לכך אאלץ לנקוט בצעדים מחמירים: 1. להוריד לה 10 נקודות מהליגה האידיאולוגית 2. למחוק כל הודעה שהיא מפרסמת אלא אם כן היא תענה בה על הסעיפים הבאים: א. כל פעם שהיא תפנה לחבר בית"רי מהפורום היא תכתוב "הבית"ריה מלאת ההדר" או "הבית"רי מלא ההדר" ב. כל פעם שהיא תכתוב ז'בוטינסקי היא תוסיף ראש בית"ר, התנועה הטובה ביותר מאז גורדוניה 34' ג. אין לי ג'.. 3. עליה לשנות את חתימתה ולהוסיף בה: אני, ציפי, איננה ראויה להיות חברה בתנועה בית"ר מכיוון ש: א. אינני קולית מספיק בשביל הקורסים (או) ב. אני מעדיפה לישון עם הדובי והחתול ולהיות מעפאנה. ואגב.. בהצלחה בבגרות מחר.

חחחח.. מנהל גיוסי מחשב בבית"ר

משה יש לך שריטה עמוקה במוח
... ואיזה לחץ היסטורי כבר אפשר להפעיל עליה?! לאיים עליה שז'בוטינסקי יבוא אליה בלילה ויחנוק אותה אם היא לא תצא לקורסים?! חחח

MS6

New member
כתבתי את זה בכוונה...

לחץ היסטורי.. שהמצור של נבוכדנצאר יראה פיקניק לעומת זה..

ציפיייייייייייייייייייייייייייייייי

בזמן האחרון את יותר מידי עולה לי על העצבים!!!! מה זה השטויות האלה?!?!?!?!?!?!? איפה את חושבת שאת חייה? העיקר היא אמרה שאני אכין אותה וירטואלית לקוסים.... טוב מותק תקשיבי ותקשיבי טוב! (תפסתי תא מקומו של עודד) את באה ולא משנה מה! כולה שואלים אותך כמה שאלות מסקנות!!!!!!!!! או "איפה את רואה את בית"ר בעוד כמה שנים".. גם בלי להתכונן את עוברת את זה ועוד מקבלת בונוס! זהו. סופי. הדיון נסגר כאן. בייי.

ASTAR3

New member
ציפי..

אני מצטרפת לשכנועים לגבי הקורסים.....לפי דעתי זה חובה....הקורסים של בית"ר זה דבר מעולה,את לומדת המון המון על הדרכה(מזה מדריך? מה התפקיד של מדריך? מזה קבוצה? גיבוש הקבוצה....וכיוצא בזה) בהתאם לכך את לומדת המון על האידיאולוגיה של בית"ר (מה שאת די יודעת אבל זה הרבה מעבר-מימוש האידיאולוגיה וכו) קיצור אני ממליצה לך בחום לצאת...

טוב אני עם כולםם!!!

ציפי באיזה קורס את?? אני לא שואל עם את באה כי זה ידוע שאת באה!!!!!!!

mean girl 16

New member
לכבוד מוישה הבית"רי מלא ההדר ../images/Emo6.gif

יום רביעי אני הולכת לראיון, נא הסר דאגה מליבך.

למעלה