"ציפי על העץ"

Blomberg 8

New member
"ציפי על העץ"

נופש משפחתי בחיק הטבע, צימרים בחורשת אורנים אי שם בגליל. ואני, נאמן לתואר ציפור הלילה, יוצא לשוטט לבדי בין העצים, לשאיפת אויר גלילי צח בשעה 3 בלילה. לבדי? לא בדיוק. גם ציפי, בת דודתי הקטנה הצטרפה לטיול התמים... מצויד במצלמה דיגיטלית תרנו אחר מקום הולם לתמונה, משותפת או שלא. ציפי התגלתה כחתולה אמיתית.. "מיאו" היא מצפצפת לעברי ממרום העץ עליו טיפסה בזריזות בת רגע "צלם אותי ככה"! מבעד לעדשת המצלמה, תוך העמדת פני צלם מקצועי המתמחה בהפקעת סבלנותו של המצולם, היה לי יותר נוח להתבונן בה מאשר לצלם. קרבתי את הזום, הפוזה שלה לאורו הקלוש של השביל כיווצה לי את הבטן. אמנם רק בת 14 אבל פצצה של ילדה. כמו צמח מטפס, משתלב הגוף החמוד שלה בעץ בצורה מושלמת. יושבת על ענף גזום ומניחה רגליים על שני ענפים סמוכים, שלא הפסיקו לרעוד, מהרוח או אולי ממגעה המטריף. זרועותיה חובקות שני ענפים קצת מרוחקים מעליה, מה שהבליט חזה מהמם בשלבים ראשוניים של נביטה. המשך>

Blomberg 8

New member
ציפי. המשך...

"נו, קודם כל תצלם אותי" היא קוראת אלי ואני ניעור מחלומותי, היא קלטה כנראה עם מי יש לה עסק... צילמתי אותה בהבזק שניה, מיד רצתי לטפס אליה "כדי להראות לה איך יצאה התמונה" כמובן.. הטיפוס שלי היה כבד, איכשהו אני כמעט מכפיל אותה בגיל, מיוזע ומתנשף הגעתי למקומה. האמת, שפשוט לא היה שם מקום מתאים לישיבה (וטוב שכך). איפשהו התמקמתי צמוד אליה, צמוד עד כדי נשימה. התמונה שצולמה לא עניינה כעת את אף אחד... היא מורידה ידים מלמעלה מתיישבת בנוחות, כבעלת נסיון, משל היא שקועה בכורסא סלונית, בעוד שאני שובר את התחת. אחלה ציפי.. חולצת טריקו לבנה מגוונת בורוד צמודה לבטנה העולה ויורדת בקצב רגוע, חצאית קצרצרה שאין צורך אפילו להרים אותה. אני עוטף אותה בזרוע רועדת מחום, תוך ליטוף קל בידי השניה על קדקודי השדונים הרעננים המדהימים שיצאו לקבל את פני. רוח קיצית מלטפת מבדרת את שערותיה הגולשות. שואף עמוק את "האויר הצח" שקיבל פתאום ניחוח של שמפו קוקוס חושני. המשך>

Blomberg 8

New member
ציפי. המשך - סוף.

"ציפי את יודעת שאני אוהב אותך?" זרקתי בלי לחשוב. "גם אני אותך" לחשה ציפי בחום, והלב שלי מתפלץ מתשוקה. מצמיד נשיקה חמה ללחי מסמיקה, תוך עיסוי יד ילדותית ענוגה. אני חושף את מלוא תחום הגופיה, מכניס זוג אצבעות סיבוביות למעמקי התחתונים הצעירים. ציפי נאנחת משכרון חושים. הבטן החלקה והיפה מגבירה את הקצב, והבישום העדין מתמזג עם צלילי קסם של אנחות ענוגות. המראה לאור הירח נראה כחלום היישר מהירח, גם האצטרובלים שהתחמנו לראשונה בחייהם, צנחו אחד אחד לזירה הגועשת, לצפות מקרוב מי משקה אותם לחצי שנה הקרובה... ציפי הצמידה פתאום את ירכיה הרועדות, וכמעט נפלה מהעץ תוך שהיא גוררת אותי איתה (כמעט, אמרתי). כף ידי הספוגה מעלה אבעבועות כמו באמבטיה, והזין... מגיע כמעט לצמרת העץ. הרגע הנכסף הגיע: איך מזדיינים על העץ? השאלה הרטורית הפכה כעת לרלוונטית... בשביל חומר למחשבה זה מעולה, תמשיכו לטוות את חוט הדמיון הטוב עליכם. כשמטפסים על עץ גבוה - לא יורדים מהר...

bugbuster

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אדיררררררררר

ציפי על העץ.. כן, נהדר.

bugbuster

New member
../images/Emo150.gif הפיתוי גדול למחוק את התגובה

שלי עצמי. אכן טעיתי וקראתי מהר מדי, מעוור בכותרת ציפי על העץ, ולא שמתי לב בלוןמברג לנקודה אחת קטנה. הכתיבה מדברת על קטינה. נקודה. אין לערב תכנים הנוגעים לקטינים ישירות. אם גולשת התחפשה לאינ ידיאנית בחברת ילדי משומרתה זה אחרת מבן דוד הממזמז את בת דודותו ולו רק באיצבוע. אני משאיר את הכתיבה לזמן מה, ואחרי כן אאלץ למוחקה.

Blomberg 8

New member
מנהל יקר.

אתה יודע, שהסיפור חובר בהתאם לבקשתך, בהודעת המנהל המעודכנת שהתפרסמה לאחרונה... עם זאת צר לי על המשגה שיצא מתחת ידי, ולאחר ההתנצלות ברצוני לציין שבאמת אין דרכי לערב בדברי תכנים אסורים, ויעידו על כך סיפורי הקודמים בפורום. הסיפור המתואר היא פרי דמיוני על ציפי בת דודתי (וזה במקרה אמת), לשם הגילוי הנאות היא נערה בת 17, שהיא פסגת חלומותי. אלא משום שהיא נראית קטנה מכפי גילה, סתם "בא לי" לתאר אותה כ14- וזאת מתוך חוסר מחשבה על ההשלכה הבלתי מוסרית שבכנפיה. כעת לאחר ההתנצלות, ולאור מה שתיקנתי את הטקסט בתגובת הערה בגוף השרשור, אבקש להשאיר את הסיפור על כנו, (ואולי אם מותר לי לבקש, למחוק דווקא את תגובתך השניה, כולל תגובתי זו). תודה ושוב סליחה. בלומברג.

bugbuster

New member
הגבתי בחיוב בו ברגע שפירסמת את

התיקון. אני מציע להשאיר את ההתכתבות, כדי שגם אחרים יראו את הבעייתיות שבכתיבות השונות. תודה בלומברג, הסיפור עצום. אני שוב מחייך למשמע השם, לדפוקאת ציפי על העץ. חחחח. נהדר.

Blomberg 8

New member
תיקון: (14) *17

יחסי מין עם קטינה בכל צורה שהיא, מהוים עבירה על החוק. איתכם הסליחה על השגיאה. (האמת היא שהיא בת 17, אבל נראית קטנה ממה שהיא.. יתר הפרטים נכונים...)

bugbuster

New member
מעולהההההההההההה

נהדרררררררררררררררר עצוםםםםםםםםםםםם. חחח, התיקון היה במקום. שבע עשרה הוא גיל בגיר לכל עלמא דינא.

למעלה