ציפי לבני "חיתנה" זוג גברים

גנימדס

New member
זה לא מה שאני חושב עליה

אני חושב שהיא באמת ובתמים הולכת אחרי הערכים שהיא מאמינה בהם. נכון שהיא היתה מוקפת במושחתים של שרון, אך בין צחי הנגבי,רוחמה אברהם,שטרית,אולמרט מופז ואפללו היא בלטה לטובה אף יותר. העם החליף את מפלגת האופנה התמהונית מ״קדימה״ למפלגה לא ברורה שיאיר לפיד עומד בראשה ( והצביע ללפיד ולא למפלגה, אך לא משנה כרגע)

אני עדיין מעריך את האשה הזו וצר לי מאד שהיתה כל כך קרובה לראשות הממשלה וזאת נחמסה ממנה ברשעת שרי ש״ס.

גנימדס

New member
תשאל אותה

אני לא חושב שהיא מושלמת ואין לי כוונה לגונן על כל מעשה שעשתה בחייה, אך אני חושב שהשורה התחתונה היא שהיא בת אדם טובה, מישהי איכותית עם לב טוב, יושר פנימי וכוונות חיוביות
. היא מרשימה אותי הרבה יותר מפוליטקאים ערמומיים נכלוליים וחלקלקים אחרים ורק בגלל שאינה חברה במפלגה ה״נכונה״ זה לא מספיק כדי לפסול אותה בעיניי.

גנימדס

New member
אשה מדהימה!

יש באשה הזו משהו מרהיב של כנות, יושר אסרטיביות וטוב לב.
אין פלא שצעדים כאלה מדהימים באים ממנה.

ישנה נקודה מעניינת ששמתי לב אליה- מי שבדרך כלל בעדינו הן חברות הכנסת - לימור לבנת, ציפי לבני, זהבה גלאון, שולמית אלוני, יעל גרמן, שלי יחימוביץ'. אצל הגברים ישנה שתיקה (במקרה הטוב! כשהם פותחים את הפה... אוי ווי זמיר)

גנימדס

New member
וזה מה שהיא כותבת בסטטוס שלה:

"מתחת לחופה לפני שלושים שנה, ואתמול.
אז אושר ושמחה אישית, היום שמחה שיכולה לגרום אושר לאחרים. בטקס אמרתי שהמדינה היא לא זו שמחלקת רשיונות לאהבה ושאין כוח בעולם שיכול להטיל וטו על אהבה או לעמוד בפני הרצון של זוג אוהב לחיים משותפים.
אמרתי גם שהטקס הוא לא התרסה נגד היהדות וכי יש לנו כבוד עצום למסורת וליהדות שהיא בעינינו פתוחה, מקבלת ונותנת כבוד לאדם, לכל אדם, שנברא בצלם. מזל טוב לגיא וצח"

למעלה