ציפי, זה גדול עליה

ציפי, זה גדול עליה

והגיע הזמן לומר את זה פעם אחת ולתמיד לבני מכהנת בממשלות כבר 7 שנים. היא כיהנה ב 7 משרדים. לא השאירה שום חותם. כאשר אריאל שרון מינה אותה לשרת הקליטה – היא פרצה בבכי מרוב אכזבה. ואתם רוצים שהיא תהיה ראש הממשלה הבאה של ישראל? למה? היא מביעה דעות כאילו היא פרשנית.לבני שוכחת שהיא מספר 2 בממשלה, יו"ר קדימה וצריכה לפעול, ולא רק לדבר. זה גדול עליה, לא הבנתם כבר?

מסכימה עם כל מילה

לא מצליחה להבין למה היא מנסה כאשר ברור לכל ואפילו לעצמה שהתפקיד הזה גדול עליה. עד כה היא לא הוכיחה שום יכולת יוצאת דופן, ההתמחות שלה היא בעיקר בלא לעשות דבר. אני מנסה למצוא יתרון מעבר לכך שהיא אישה ומתקשה. כי פשוט אין. אה, ולהיות מספר 2 אחרי אולמרט זה בכלל לא כבוד גדול, אלא להפך.

69הרצל69

New member
נתניהו מינה אותה ליו"ר החברות הממשלתיות

נתניהו מינה אותה ליו"ר החברות הממשלתיות, והיא תפקדה בצורה רשלנית כשהיא מוסרת חברות שלמות במחיר נזיד עדשים לידים פרטיות ובודדות. גם הליכוד החדש (קדימה) וגם הליכוד הישן הם אסון. צריך לחזק את מרצ.

webguy

New member
אוקי ..מינוי כושל של אדם כושל ..חהחה ..

זה כשלון של ביבי למנות אדם שנכשל בתפקידו ..!! ואגב איך קבעת שהיא נכשלה ...דווקא להפך ..אבל לא משנה נלך עם הגישה שלך שהמסקה היא שביבי הוא מנהיג כושל שלא יודע למנות אנשים מוכשרים ..!!

נןדרקשך

New member
האח הגדול =קדימה

תשאל חברים סביבך הם יסתיגו מהצפיה באח הגדול ומרמת התוכנית כמו שאני שואל מכרים ואף אחד לא חושב שקדימה היא תנועה ראויה והפנל המיצג אותה נמוך אבל התקשורת בעלת השפעה ואין להתעלם מכך הייתי ממנה את ציפי למגישת החדשות בכל הערוצים המשדרים ,

התפקיד עושה את הפוליטיקאי

לבני היא ברירת מחדל סבירה. כשהיא תכנס לתפקיד היא תמלא אותו בתוכן. אישית יש לי מועמדים אחרים, אבל אין להם סיכוי במערכת הפוליטית הימנית הקיימת

למעלה