ציפיות שכר
שלום,
אני בשלבים של מעבר מלהיות סטודנט בחברה גדולה במשק, למשרה מלאה.
אני מעלה פה שאלה כדי לקבל יותר מושג על ציפיות השכר לפני פגישה עם משאבי אנוש.
למדתי בטכניון הנדסת תעשייה וניהול עם התמחות במערכות מידע,
יש לי שנתיים ניסיון בתור סטודנט 40% משרה,
התפקיד שביצעתי כלל תכנות ב HTML, JavaScript ו - C# .NET
התפקיד החדש (באותו צוות) כולו מכוון לאינטגרציה בין מערכות מידע בארגון וכולו ב C# .NET, ולטעמי הוא מוגדר לגמרי כתפקיד תוכניתן
אני מגדיר את התפקיד כך מכיוון שלאור הפרויקטים שאני אשתתף בהם, והידע שאני אצבור (וכבר יש לי) אני אהיה מועמד לגיטימי לתפקיד תוכניתן בכל ארגון אחר
יכול להיות שבתוך הארגון ההגדרה לתפקיד באופן רשמי היא בשם אחר.
השאלה שלי היא:
א. מהם צריך להיות ציפיית השכר שלי לשכר בסיס ברוטו (ללא הטבות בונוסים וכו'...) אני מעוניין לקבל תשובה שמבוססת על "טבלת שכר" כלשהי, או על ניסיון של המשתתפים בפורום (לא על בסיס תחושה)
ב. אם הארגון מבקש ממני להתחייב ל - 4 שנים תחת חוזה - כמה באחוזים עליי להוסיף לסכום בא'?
תודה!
שלום,
אני בשלבים של מעבר מלהיות סטודנט בחברה גדולה במשק, למשרה מלאה.
אני מעלה פה שאלה כדי לקבל יותר מושג על ציפיות השכר לפני פגישה עם משאבי אנוש.
למדתי בטכניון הנדסת תעשייה וניהול עם התמחות במערכות מידע,
יש לי שנתיים ניסיון בתור סטודנט 40% משרה,
התפקיד שביצעתי כלל תכנות ב HTML, JavaScript ו - C# .NET
התפקיד החדש (באותו צוות) כולו מכוון לאינטגרציה בין מערכות מידע בארגון וכולו ב C# .NET, ולטעמי הוא מוגדר לגמרי כתפקיד תוכניתן
אני מגדיר את התפקיד כך מכיוון שלאור הפרויקטים שאני אשתתף בהם, והידע שאני אצבור (וכבר יש לי) אני אהיה מועמד לגיטימי לתפקיד תוכניתן בכל ארגון אחר
יכול להיות שבתוך הארגון ההגדרה לתפקיד באופן רשמי היא בשם אחר.
השאלה שלי היא:
א. מהם צריך להיות ציפיית השכר שלי לשכר בסיס ברוטו (ללא הטבות בונוסים וכו'...) אני מעוניין לקבל תשובה שמבוססת על "טבלת שכר" כלשהי, או על ניסיון של המשתתפים בפורום (לא על בסיס תחושה)
ב. אם הארגון מבקש ממני להתחייב ל - 4 שנים תחת חוזה - כמה באחוזים עליי להוסיף לסכום בא'?
תודה!