ציפיות.......ציפיות........

אריסטו m

New member
ציפיות.......ציפיות........

חברי/חברות פורום יקרים/יקרות.. ראשית אני מוכרח לומר שכולי אושר על קבלת הפנים הלבבית בה קיבלתם את פני ביום העצמאות........פשוט הוצפתי בנחשול אדיר של ה ו ד ע ה א ח ת ... כן...של מנהלת הפורום המתוקה-ידידה ותיקה (..מה לא?-נו ניצתוש...אל תעשי לי בושות......אוףףףףף הבהלת אותי לרגע.......
),שקיבלה אותי על פי מידת הכנסת אורחים......(ניצת,יקירתי....
) טוב,אז הינה אני מוצא את עצמי איתכם בפורום נחמד זה,לאחר שמצאתי את עצמי מתחבר לרוח החברותא ולאופן הביטוי של הנפשות הפועלות כאן.... בקיצור ,אשמח לקחת חלק בפורום......באותם פעמים שאתפנה להתרווח מול ה"קופסא המכושפת"..... אוקצור....בעניין ציפיות......בקשר לבליינדים...... למה תמיד התחושה הזו לגבי מחסום הפגישה הראשונה?(...אקדמאית) למה לראות בזה מחסום/מכשול? מי קבע שיש בכלל מחסום כלשהו? מי בכלל קובע קיומם של מכשולים כלשהם? -המממממ...?-ודאי שאנחנו! נכון שאנחנו מאד רוצים לאהוב... מאד רוצים להיות נאהבים... לפנק...ולהתפנק.... להרגיש את הריגושים...הפרפורים בבטן....וכו´.... אבל,למה חלקנו בוחר במודע "להלביש" את הדייט במעין גלימה של זוהר... יצירת ציפיות משוללות כל אחיזה מציאותית לגבי מראהו/אופיו של הדייט וכל זאת על בסיס צליל קולו....ה"ערב"..... נכון שזה מקובל שמתוך רצון עז "לזכות" בזוגיות גרנדיוזית נשגה לפעמים בדמיונות ונכשיל את עצמנו בפיתוח ציפיות אימתניות(...שלכאורה נראות לנו קבילות/סבירות לחלוטין-ללא כל הגזמה)... נשגה לפעמים....מקובל. נשגה ונכשיל את עצמנו פעם אחר פעם,בקביעות-חבל!!! חלקנו הגדול טומנים את אותו הפח שוב ושוב תוך בניית ציפיות מוגזמת בכל הקשור בדייט....(אנחנו?...מזוכיסטים?..מה פתאום?) דומה הדבר למהמר מכור-"...הינה,עכשיו אני מרגיש שזה הסיבוב שלי....עכשיו אני לוקח את כל הקופה.......ו...מפצה את עצמי על כל ההפסדים..."-ציפיות. ושוב הרולטה מאטה את סיבוביה עד שנעצרת לחלוטין ו...אופס...,פניו של המהמר נפלו שוב...
,לא דובים ולא פיצויים. אז אולי כדאי להנמיך קצת את הציפיות...ולהסתכל על כל הסיטואציה של הבליינד כעל נסיון שטומן בחובו את האפשרות שנכיר אדם נחמד שאפשר יהיה להעביר איתו ערב נחמד(או פגישה חביבה על
)...מבלי לצפות שיהיה זה הבליינד האחרון(כדי לא לזכות במפח נפש נוסף-שאולטר על ידנו)...ואם נמצא כי הנושא צובר תאוצה...(ואין הכוונה לתאוצת מילים של מי מהצדדים)שלא מתוך צפייה נואשת,אלא מתוך זרימה כייפית,נוכל אז לעלות מדרגה ברמת הציפיות(אכן התכוונתי למדרגה....ולא לקומה
)וראה זה פלא "נפרץ" "מחסום הפגישה הראשונה"...(נו בודאי שהדרך עוד רבה...)אבל בכל זאת,צעד קדימה. אם כך,אולי אם לא נתלה תקוותנו בכך שהבליינדייט הבא יהיה אותו אדם שנרצה להזדקן איתו וניגש לעניין ברוח ספורטיבית ננחל פחות דכאונות פוסט-בליינדייט... בקיצור,כדאי (ואף רצוי) לקחת הימור,אך לא להתייחס אליו יותר מידי קשה... (אין טעם להציב מחסום של מפגש ראשון או שני או...ולחיות בחשש-לפעמים אפשר להפיל את הכוסות מהמגש רק בגלל הפחד שמא יפלו.....אופס
) ואגב.......גם אם נפלו כמה כוסות.......כ פ ר ה....יש עוד מלא בחנות
ולפני סיום.... בעניין ה"נדבר" שלאחר הדייט... נדבר=כמוהו כקבלת צ´ק.... עד שלא מפקידים,לא יודעים אם יש כיסוי......
שלכם/שלכן אריסטו (מנמיך צפיות........של הכרית,אלא מה?)

אקדמאית

New member
לאריסטו המלומד

אריסטו היקר, קצת קשה לי לענות להודעתך הארוכה אבל ברשותך אנסה ואדבר כמובן רק בשמי. כפי שאתה מבין אני לא בחורה צעירה שרק עכשיו יצאה לשוק הפנויים והפנויות ומגששת את דרכה בעולם זה. יש לי "קצת" נסיון קודם לנישואי עם האקס וגם השנים עשו את שלהם. האם נראה לך שאני יוצאת לפגישת בליינד דייט כולי ציפיות למצוא את אביר חלומותיי רכוב על סוס לבן?????????????? מההודעה שלך זה נשמע כך והאמת - נעלבתי
. ואם היית קורא את מה שכתבתי היית רואה שלא חזרתי מאוכזבת מהפגישה הואיל והנסיך התגלה כצפרדע, אלא שסוף סוף ראיתי אולי אור בקצה המנהרה והאור הזה התברר כפטה מורגנה. אני בהחלט הולכת לפגישות עם מעט ציפיות ומנסה להעביר את השעה - שעה וחצי בנעימות. לרוב - זאת אני שלא מעונינת להמשיך להפגש, אבל כמו שאתה רואה גם לפעמים הצד השני לא מעוניין. אני מעולם לא שמתי מחסום לפגישה הראשונה בשל ציפיות הסטריות שלא התממשו. "המחסום" - משמעו- עד היום לא הצלחתי לקבוע עם מישהו פגישה נוספת - או שהוא לא מצא חן בעיני או שאני לא מצאתי חן בעיניו. אני כבר שני וחצי לבד והבדידות לפעמים קשה!!! וכן, קיימות ציפיות שיהיה מישהו אי פעם בחיי (ואני לא מדברת על חתונה) אלא אפילו למשהו זמני או מזדמן. מצטערת אבל לא תמיד יכולה למחוק ציפיות אלה. לדעתי זה הטבע האנושי. ושאני מוחקת צפיה כזו - נופל עלי הדכאון כמו היום - כי אז אני מבינה שבעצם אין למה לצפות. הבדידות תהייה כנראה מנת חלקי עד סוף ימי! ואין אדם שלא היה נכנס ל"מצב רוח" רע בגלל זה. כי מי אוהב להיות בודד. וככל שהזמן עובר אני מבינה שזה לא משהו זמני. ולצערי הרב בליינד דייט זו הדרך היחידה שבה אני מכירה גברים (או מהאינטרנט או מחברים שמסדרים). אני כבר לא בגיל שיוצאים לפאב או למסעדה ו"תופסים חתיך". נגמרו הימים האלה. זה היה רק כשהייתי צעירה. אז אם תעשה חשבון תראה שההזדמנויות בגילי להכיר הן ממש מועטות. בקיצור כשלונם המצטבר של הפגישות העיוורות הוא הגורם לנפילת רוחי - לאו דווקא לזו האחרונה, שדרך אגב לא היתה מדהימה אבל בכל זאת קיוויתי שיהיה אורח מזדמן לכמה ימים. והמשל עם הכוסות (שמפחדים להפיל) - נחמד לכשעצמו אבל ממש לא מתאים לענינינו!!!! ונכון יש הרבה כוסות בחנות - אבל בכל זאת קשה למצוא את הכוס הפנוייה/היפה/הלא שבורה וכיו"ב שמתאימה לך. בקיצור אני
בגללך. מצטערת אולי הכוונה שלך היתה טובה אבל ממנה עלה איזה צליל של חכם זקן שמטיף לנערונת חסרת נסיון בחיים וזה ממש לא היה לענין. שיהיה לך לילה טוב ושבת שלום!

אריסטו m

New member
אקדמאית....בוקר טוב חומד...../images/Emo13.gif

ו...שבת שלום של
ו-
ממש חבל שדבריי התפרשו על ידך באופן המשתמע מתגובתך.......
לא זו היתה כוונת המשורר.... אקדמאית יקרה,דבריי נאמרו מתוך התחושה הפנימית של האני מאמין שלי(...נכון שלפעמים גם אני מתעלם ממנו...וחוטף
..
) הכוונה הייתה לשתף בצורה חברית ,נ ט ו, את תחושותיי לגביי האופנים בהם אנו פועלים לפעמים תוך הכנת מלכודות מאולתרות על ידנו מבלי משים...
לא היה צורך להעלב מדבריי מאחר ולא הייתה כל כוונה לפגוע,נהפוך הוא... וכיוון שכך גם אין צורך,ולו הקל שבקלים,שתהיי
בגללי... בסה"כ ניסיתי לתאר גישה אחרת לעניין הבליינדייט כך שנוכל להיכנס ולצאת אל/מ הסיטואציה בצורה כייפית,ככל שניתן,מבלי להישבר לרסיסים... אין הכוונה לפעול כמו רובוטים אך גם לא לשים את כל כובד הרגשות בבת אחת על הנסיון החדש...אולי מילת המפתח היא : מ י נ ו ן נכון של שימוש ברגש (מתוך כוונה תחילה שלא להיפגע...) אגב:"...צליל של חכם ז ק ן שמטיף לנערונת ....."??? בואי נראה... צליל....כן,יש איזשהו כשרון מוזיקלי... חכם....?אולי...(יהללך זר ולא פיך...
) זקן....המממממממממ??? (חומד הזיקנה .....נמצאת מרחק כמה שנים טובות ממני) מטיף...?-אחחחח...ממש לא...מילותיי נאמרו מאהבה (פילנטרופיות לשמה)פשוט זה אולי נשמע מאד רציני.....ושקול בכובד ראש. נערונת......בודאי (אם רק תרשי לעצמך להרגיש כך....אסור לנו,בתכלית,להרוג את הילד שבנו....אם נפסיק לקיים אותו בתוכנו,נפסיק לקיים את עצמנו....וחבל) אקדמאית,אני אולי נשמע רציני אך אל תטעי בי,מילותיי נאמרות מתוך רצון להזכיר לעצמנו(כן, גם לעצמי...)דברים שלפעמים
מזכרוננו.... אין לי כל כוונה למתוח ביקורת על מישהו/מישהי ממשתתפי פורום חביב זה, ההיפך הוא הנכון...שיתוף במחשבות,בנסיון,בתחושות,ובחוויות.... אקדמאית,אם טעיתי ולא נזהרתי דיי.......ואם לא בחרתי את מילותיי בקפידה דיי הצורך והוביל הדבר לפגיעה.....קבלי את התנצלותי (
)בצירוף
(לא מנש..
בפגישה ראשונה....
) המשך שבת שלום ומבורך.... בשפע אור ואהבה...

אקדמאית

New member
לאריסטו - ../images/Emo140.gif

אריסטו, מתנצלת אם התנפלתי עליך אתמול - הייתי קצת במצב רוח רגיש. לא שאני חוזרת מדברי - אני חושבת שאני יודעת איך לנהוג לגבי כל בליינד דייט ואתמול היה זה הקש ששבר את גב הגמל (זמנית כי אני מתחילה להתאושש) ולא הארוע החד פעמי הזה זה מה ששבר אותי אלא אוסף של דברים. בכל אופן מקווה שאתה סולח לי על התוקפנות מאתמול. בידידות.

אריסטו, ברוך הבא.....קבל../images/Emo24.gif|../images/Emo121.gif

ציפיות....תשאיר על הכרית... ניחנו בכשרון המופלא לפתח ציפיות...הרבה מעבר לנדרש בעצם, למה מדברת ברבים? מדברת על עצמי מנסה היום להשאירן על הכרית... אם כי....לא תמיד הולך... אז ברוך הבא למעוננו שהוא מעון חם ומחבק ובינתים שיהיו לך ימים מלאים ב
וב....המון המון....

אריסטו אולי קצת צודק למרות שקשה

לקבל את דבריו, הרי אנו מכתיבים לעצמנו את הכל את הצורך לרצות והצורך לא לרצות לאהוב או לא להיכשל או לא גם להצליח תלוי בנו אם נרצה להצליח לנטרח הכל בראש חברה ומה שנרצה נרגיש ונשדר בכל אופן נעים מאוד אריסטו, אמרת את דברייך בצורה קצת ענינית וקרה כי אולי אינך מכיר אותנו לעומק, ואולי כדיי להכירך ספר לנו עלייך

אריסטו m

New member
מוצאת....חביבה...../images/Emo140.gif

שבת שלום ומבורך.... חומד,אני יודע שאולי דבריי נאמרים בצורה קורקטית מידיי לפעמים...וע"ג הצג אף נראה כי בצורה קרה אבל אני בטוח שאתם מבינים את הכוונה.... "...לא מכיר לעומק....."???ממתינ......פויה
רק הגעתי ואת לוקחת אותי לעומקים.....אולי אני לא יודע לשחות מספיק טוב...כבר את רוצה להטביע אותי.....
לעומק או לא,חומד,ממה שהספקתי לקרוא כאן לאחרונה הבנתי כי חברי/חברות הפורום יוצרים תחושה נעימה,כייפית ושיתופית....כן,גם כשלא קל לפעמים... ומתוך כך החלטתי לקחת חלק ב"חגיגה"...ולהצטרף...
אוהב לקורא אותכם/אותכן...... אתם בהחלט יוצרים אוירה נעימה ומהנה....(איך אפשר שלא כשהבית מנוהל ע"י יצור נפלא כמו אם הבית......ניצתוששש היקרה....-נשמה טובה וכמובן בני בית חמודים וחמודות אחרים......) אני שמח לבקר כאן... ובינתיים,מוצאת חביבה,יוצא לסיבוב....... לספר על עצמי.......אחחחחחחחחח טוב בוא נראה....גרוש כמעט שנתיים...+ילדה נפלאה ומתוקה(
אותה המון.......
...
...)ו.......רגע... ו.....בעצם מה לא מספיק???.......
אז עד הפעם הבאה........
המשך שבת שלום ונפלא.......

אחלה שבת? אם איחולים כמו שלך../images/Emo6.gif

לא יכול להיות יותר טוב, האמת שהייתי זקוקה לכך אני אחריי אריזת 7 קרטונים עוברת אולי ביום שישי הבא ולא אוהבת לחכות לדקה האחרונה. אז אם כל העייפות שבי קבל
חם והמון המון
המשך שבת נעימה ממני שמוצאת את ....

אריסטו m

New member
חופשייה....כולי ../images/Emo9.gif

צהריים טובים,חומד,ושבת שלום.... תודה על קבלת הפנים ה-
בית ....והחמה....(שמישהו ידליק פה מזגן...מה זה פה?...לא חם לכם?....
) נמצא איתכם במעון חם ומחבק זה בשמחה רבה....(וואו....כמה זמן שלא הייתי במעון....
) ברוכה הנמצאת חופשייה....(שמחתי לגלות שאת בעניין צמיחה....you know ) וקבלי ממני
ובינתיים.....ת´ראותתתת

ואני תמיד אמרתי ש...

כגודל הציפיות גודל האכזבות... כל כך מסכימה עם אריסטו ותמיד אמרתי זאת הציפיה היחידה שלי היא לפגוש אדם חדש שמן הסתם ודאי יהיה מעניין לשבת איתו ל
, כי כבר יודעת שיש לנו שפה משותפת (הרי כבר שוחחנו מעט לפני הפגישה) וזהו אם נמצא חן האחד בעיני השני נפלא,אם לא ,כלום לא קרה. ברגע שהציפיות נשארות על הכריות הרבה יותר קל לנו להנות... טוב אריסטו עכשיו שב רגע, אני מכינה
ואיך שכחתי ?
וגם

אורלי תבואי פה מיד!!!!!!!!

הכנתי לך אחלה
ממרכיבים שרק אני יודעת להכין תשאלי את אריסטו הוא שותה ת´קפה שלי כבר ימבה זמן
עוגה? את אמרת עוגה? יאללה בואי

אריסטו m

New member
אחחחח....ה-../images/Emo96.gif של ניצתושש

שבת שלום,יקירתי........
חודשים........חודשים........שאני מדבר איתך על ה"עוגות" בתפוז.... אבל מישהו בהנהלה של תפוז כנראה דואג לגיזרה שלנו.....
מה שלומך,יקירה.....? המים על האש..?-יופי.....אז אני בדרך....
ו......מי שלא שתה את ה-
של ניצת לא יודע מה זה קפה......
ואתן הבנות החביבות של הפורום המהנה הזה.....תוכלו לפרוק ודאי לא מעט אנרגייות בזכות אותו ספל מהביל..... כן......מה? לא הבנתן........? יש לניצת בשבילכן משהו..........נהדר........ נו ....אתן יודעות........ חזק,שחור ומתוק........(רגע.....רגע......מתוקות......אני מדבר על הקפה.. כמובן.......)מה כבר חשבתן....??..??? אתן באמת זקוקות לקצת מנוחה..
ניצתוש.....נשמה טובה..... המשך שבת שלום,מתוקה.....

אריסטו?

אני שמעתי טוב? חזק,שחור ומתוק? איפה? מרב התרגשות לא קראתי ת´המשך
וחשבתי שכבר יש לי משו שלא ידעתי עליו
נו עוד לא הגעת? המיים כבר רתחו מזמן ובקשר לעוגה... אני מיד ניגשת להגיש תלונה

למעלה