ציפיות.......ציפיות........
חברי/חברות פורום יקרים/יקרות.. ראשית אני מוכרח לומר שכולי אושר על קבלת הפנים הלבבית בה קיבלתם את פני ביום העצמאות........פשוט הוצפתי בנחשול אדיר של ה ו ד ע ה א ח ת ... כן...של מנהלת הפורום המתוקה-ידידה ותיקה (..מה לא?-נו ניצתוש...אל תעשי לי בושות......אוףףףףף הבהלת אותי לרגע.......
),שקיבלה אותי על פי מידת הכנסת אורחים......(ניצת,יקירתי....
) טוב,אז הינה אני מוצא את עצמי איתכם בפורום נחמד זה,לאחר שמצאתי את עצמי מתחבר לרוח החברותא ולאופן הביטוי של הנפשות הפועלות כאן.... בקיצור ,אשמח לקחת חלק בפורום......באותם פעמים שאתפנה להתרווח מול ה"קופסא המכושפת"..... אוקצור....בעניין ציפיות......בקשר לבליינדים...... למה תמיד התחושה הזו לגבי מחסום הפגישה הראשונה?(...אקדמאית) למה לראות בזה מחסום/מכשול? מי קבע שיש בכלל מחסום כלשהו? מי בכלל קובע קיומם של מכשולים כלשהם? -המממממ...?-ודאי שאנחנו! נכון שאנחנו מאד רוצים לאהוב... מאד רוצים להיות נאהבים... לפנק...ולהתפנק.... להרגיש את הריגושים...הפרפורים בבטן....וכו´.... אבל,למה חלקנו בוחר במודע "להלביש" את הדייט במעין גלימה של זוהר... יצירת ציפיות משוללות כל אחיזה מציאותית לגבי מראהו/אופיו של הדייט וכל זאת על בסיס צליל קולו....ה"ערב"..... נכון שזה מקובל שמתוך רצון עז "לזכות" בזוגיות גרנדיוזית נשגה לפעמים בדמיונות ונכשיל את עצמנו בפיתוח ציפיות אימתניות(...שלכאורה נראות לנו קבילות/סבירות לחלוטין-ללא כל הגזמה)... נשגה לפעמים....מקובל. נשגה ונכשיל את עצמנו פעם אחר פעם,בקביעות-חבל!!! חלקנו הגדול טומנים את אותו הפח שוב ושוב תוך בניית ציפיות מוגזמת בכל הקשור בדייט....(אנחנו?...מזוכיסטים?..מה פתאום?) דומה הדבר למהמר מכור-"...הינה,עכשיו אני מרגיש שזה הסיבוב שלי....עכשיו אני לוקח את כל הקופה.......ו...מפצה את עצמי על כל ההפסדים..."-ציפיות. ושוב הרולטה מאטה את סיבוביה עד שנעצרת לחלוטין ו...אופס...,פניו של המהמר נפלו שוב...
,לא דובים ולא פיצויים. אז אולי כדאי להנמיך קצת את הציפיות...ולהסתכל על כל הסיטואציה של הבליינד כעל נסיון שטומן בחובו את האפשרות שנכיר אדם נחמד שאפשר יהיה להעביר איתו ערב נחמד(או פגישה חביבה על
)...מבלי לצפות שיהיה זה הבליינד האחרון(כדי לא לזכות במפח נפש נוסף-שאולטר על ידנו)...ואם נמצא כי הנושא צובר תאוצה...(ואין הכוונה לתאוצת מילים של מי מהצדדים)שלא מתוך צפייה נואשת,אלא מתוך זרימה כייפית,נוכל אז לעלות מדרגה ברמת הציפיות(אכן התכוונתי למדרגה....ולא לקומה
)וראה זה פלא "נפרץ" "מחסום הפגישה הראשונה"...(נו בודאי שהדרך עוד רבה...)אבל בכל זאת,צעד קדימה. אם כך,אולי אם לא נתלה תקוותנו בכך שהבליינדייט הבא יהיה אותו אדם שנרצה להזדקן איתו וניגש לעניין ברוח ספורטיבית ננחל פחות דכאונות פוסט-בליינדייט... בקיצור,כדאי (ואף רצוי) לקחת הימור,אך לא להתייחס אליו יותר מידי קשה... (אין טעם להציב מחסום של מפגש ראשון או שני או...ולחיות בחשש-לפעמים אפשר להפיל את הכוסות מהמגש רק בגלל הפחד שמא יפלו.....אופס
) ואגב.......גם אם נפלו כמה כוסות.......כ פ ר ה....יש עוד מלא בחנות
ולפני סיום.... בעניין ה"נדבר" שלאחר הדייט... נדבר=כמוהו כקבלת צ´ק.... עד שלא מפקידים,לא יודעים אם יש כיסוי......
שלכם/שלכן אריסטו (מנמיך צפיות........של הכרית,אלא מה?)
חברי/חברות פורום יקרים/יקרות.. ראשית אני מוכרח לומר שכולי אושר על קבלת הפנים הלבבית בה קיבלתם את פני ביום העצמאות........פשוט הוצפתי בנחשול אדיר של ה ו ד ע ה א ח ת ... כן...של מנהלת הפורום המתוקה-ידידה ותיקה (..מה לא?-נו ניצתוש...אל תעשי לי בושות......אוףףףףף הבהלת אותי לרגע.......