ציפור קטנה

ציפור קטנה../images/Emo9.gif

לחשה לי על הפורום הזה האמת חשבתי שרק אצלי הימים האלה לא פשוטים מאז הכניסה שלה לכיתה א' באיזה מקום מקל לגלות שאני לא לבד . מצטרפת חדשה אם תקבלו אותי כמובן:) אמא לילדה שהתחילה כיתה א', פגישה ראשונה שלי עם מערכת החינוך כהורה .
 
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אני שמחה שהציפור הקטנה הגיעה אלייך
אשמח אם תספרי לנו קצת איך עברו עליכם השבועיים הראשונים ללימודים... שרון.
 
השבועיים הראשונים שלנו

השבועיים הראשונים עברו נורא לא בקלות מהרגע הראשון ראיתי שנורא קשה לה. היא היתה אומרת כל דבר לא בא לי בכיתה, לא ידעה מה שיעורי בית ומאד מאד חזרה הביתה כעוסה. אני בקשר יומיומי עם המחנכת ,מנסה כל יום לעודד ולהסביר לקטנה אך מצד שני לא ללחוץ כדי לא לפתח אנטי. בימים האחרונים היא יותר משתפת פעולה גם אם זה לא לכל היום עדיין בבית היא כועסת,צועקת ,בשבת אף טרקה דלתות. לי מאד קשה לראות אותה כך ולא ממש לדעת איך לעזור לה מעבר ללחבק לעטוף ולהסביר לה לאט לאט . אני קוראת אותכם/ן ורואה שלא רק אצלה יש בעיות הסתגלות ובאיזה מקום זה מעודד. אני מקווה שלאט לאט היא תתרגל למעבר ולבית הספר וכולנו ניכנס לשגרה רגועה .
 
אצלי אמנם לא טורקים דלתות, אבל גם יש לפעמים

אחר הצהריים פריקת מתח שכוללת בעיקר עצבים, צעקות וקצת בכי (ואם אפשר על הדרך לעצבן גם את האחים הקטנים - מה טוב). אני מקווה שאכן ילך וישתפר אצליכם ותכנסו לשגרה הרגועה, לפחות עד - ראש השנה
 
ברוכה הבאה

לא מנחם בטוח אבל אולי יצא לך לקרא למטה יותר איך אצלנו מקווה שלכולם תסתיים ההתאקלמות בקלות ובהצלחה
 
אצלי הציפור התעופפה ליד החלון בשבוע שעבר

כך שגם אני די חדשה כאן
, וגם אצלי זאת הפגישה הראשונה עם מערכת החינוך
בהצלחה
 
למעלה