ציפורן חודרנית

לביה

New member
ציפורן חודרנית

שולחים את הבן שלי החייל לעבור ניתוח ברמב"ם להוצאת ציפורן חודרנית. אודה מאוד לכל מי שקורא את הודעתי והיה ברמב"ם בניתוח כזה לכתוב לי: שם רופא מומלץ, את מי כדאי לבקש איך היה וכד'. תודה, אמא דואגת

oshiko

New member
אמור להיות ניתוח קל

הרדמה מקומית, שחרור באותו יום. רמב"ם כנראה מקום יותר טוב לעשות את זה ממרפאה.

oshiko

New member
../images/Emo207.gifאיך מסתדר החובל?

שיעבור לו בקלות הניתוחון

לביה

New member
לאושיקו

החובל מסתדר מצויין. הוא סיים את השלב באילת ולסיום הם הפליגו בסירות גומי מאשדוד לעכו - חוויה נהדרת!!! הזמינו אותנו בסיום השלב והיה נהדר!!!

סמדר בנ

New member
אל תדאגי

פרוצדורה פשוטה ושכיחה. ביתי הבכורה עברה את זה פעמיים מאז השחרור. עושים הרדמה מקומית, ומחלצים את החלק שחדר, וחותכים אותו. חובשים וזה כמובן מגביל בנעילת נעליים ופעילות על הרגל לכמה ימים. בהצלחה!

mars4

New member
../images/Emo160.gifמציע להטיס מומחה מטקסס...

כולה ציפורן חודרנית מה הלחץ? דרגה אחת יותר מפיצוץ פרונקל. כל מתמחה זוטר יעשה את זה בקלות.

כנראה שזה ההבדל בין אבא לאמא

ציפורן חודרנית? הבנים שלי מגיעים עם חבלות קטנות ישר אני שולפת ערכת
. ואבא שלהם באדישות מסתכל עלי וצוחק.

סמדר בנ

New member
מרס, אל תקלקל

את התדמית הרגישה שהצלחת ליצור בימים האחרונים
לא כל אחד יודע, ובכל זאת זה לא נעים. אני מאוד קירקתי סביב הבת שלי כהוציאו לה את הציפורן (אנחנו מכנים את זה "ציפורנית חודרנית" - מי שזוכר את המערכון עם לובה בארץ נהדרת).

mars4

New member
אל תתני לתדמית להטעות..

והכל בהומור.. הצחיק אותי המשפט "איזה רופא לבחור"... השמור לטעמי למקרים קצת יותר קשים ,זה הכל! מאחל רפואה שלמה, אריכות ימים והחלמה מהירה!

י רדן

New member
לביה הוצאת ציפורן חודרנית אני עברתי

זאת על בשרי אמנם עברו כבר מספר שנים מאז.. ובטח השיטות כבר השתכללו שמעתי שהיום לא מוציאים את כל הציפורן אלא רק חלק ממנה.. שזה נראה לי הרבה יותר קל ופשוט.. לא יודעת מה לגבי בנך.. אך זה נעשה באמת בהרדמה מקומית\ די מהר.. ישנם קצת כאבים אחר כך כשהאזור מתעורר כמובן אך זו נחשבת לפעולה קלה יחסית. בכל מקרה שירגיש טוב החמוד.. ובהקשר לזה כשבתי היתה בקורס היא החלה לסבול גם כן מציפורן חודרנית באחת השבתות שלא הגיעה הביתה הגעתי עם "ערכה" גיגית, סבון נוזלי, מיים חמים בטרמוס, פולידין, משחה אנטיביויטית ותחבושת. וכך באמצע שום מקום.. היא עשתה אמבטיה לרגל וזה הקל מאוד.. מנסיוני הרבה אמבטיות חמימות.. פולידין ומשחה אניטיביוטית.. בהצלחה ושיעבור בשלום.

למעלה