ציפורי אהבה

Xboy123

New member
ציפורי אהבה

היום קניתי לנקבה הבודדה שבציפורי האהבה זכר. הם מייד התחילו לריב. האם יכול להיות שחלה טעות ושניהם מאותו המין, או שיכולה להיות סיבה אחרת? (המוכר בדק את שני התוכים והוא אמר ששניהם זכר ונקבה, ולא מאותו מין) החדש אפילו בכלל לא אוכל ולא שותה. הוא מפוחד!

immortal fairy

New member
נצל"ש ../images/Emo118.gif

יש לי שאלה בנושא דומה, תוכי נקבה מסוג קוקטייל ביחד עם זכר מסוג לאב בירד זה שילוב שיש סיכוי שיצליח? תודה מראש

ולריה1

New member
ציפור אהבה עם קוקטייל?!?לא

בידיוק ההפך,אני מדברת מניסיון הציפור אהבה מסוגל להרוג את הקוקטייל וזה בטח מה שהוא יעשה.

immortal fairy

New member
../images/Emo51.gif

תוכלי לומר לי איזה שילוב כן ילך עם קוקטייל? (מלבד קוקטייל נוסף, תוכון או קנרית).

רואי

New member
גם זכר ונקבה יכולים לריב

גם זכר ונקבה יכולים לריב, צריך לתת להם כמה ימים לראות אולי הם יסתדרו בהמשך. אם גם לאחר זמן מה הם עדיין רבים אז כדאי להחליף את אחד מהם בכל מקרה, יכול גם להיות מצב של טעות, אולי שניהם זכרים או שתיהן נקבות. אני לא יודע איך המוכר בדק מי זכר ומי נקבה...

Xboy123 ידידי !!

קודם כל עבדו עליך !! אי אפשר לדעת בציפורי אהבה ובתוכים בכלל את המין ע"י מישוש !!! זה כמו שיגידו לך תבחר מס' מ-1 עד-2 והסיכוי שתנחש זה 50 אחוז.... אז יכול להיות מאד שהם מאותו מין !! בקשר לריב בין התוכי החדש לתוכי הישן .. כמו שהמלצתי לך לשים כלום ליד כלוב כמה ימים ואחר כך לחבר אותם... זה טבעי מאד שהתוכי הישן יתקוף את החדש, הרי זה הטרתוריה שלו !!!! (אני בדיוק בתקופה זו עושה את מה שאני ממליץ לך לעשות.. לפני חודש הבאתי תוכית חדשה.. שלוש שבועות הם היו בחדרים נפרדים... לפני שבוע העברתי אותם לאותו חדר כלובים נפרדים, אבל לא צמודים.. מחר אני ישם אותם כלוב ליד כלוב... בעוד שבועיים אני יכניס את הכלוב של הנקבה לכלוב של הזכר.. ולבסוף אני יחבר בינהם !!! זה יקח לי חודשים) ובקשר שהתוכי החדש לא אוכל !! זה דבר רגיל !! התוכי החדש בסטרס (הלם)..הוא בטח יתחיל לאכול ולשתות מחר !!! ביי אוהד

Xboy123

New member
לא יכול להיות שעבדו עליי מכמה סיבות

1.אני והמוכר מכירים היטב, אנחנו חברים טובים. מה פתאום יעבוד עליי. 2. חוץ מזה הוא החליף לי את התוכי הזה בתוכי אחר, מישש היטב באיבר מינו כדי לבדוק אם זה זכר או נקבה, ובאמת ייצא שזה זכר(והתוכי שלי נקבה) אז הם אמורים להתאים, אבל עדיין יש ריב בינהם!!! לא נותנים לו אפילו לאכול!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עכשיו הרגתי אותי
""מישש היטב באיבר מינו כדי לבדוק אם זה זכר או נקבה"" מה הוא מישש והרגיש "שמוליק" ? או אולי הרגיש "***"
בקשר לריב זה טבעי.. אבל אם מחר תראה שהוא לא אוכל אז תפריד אותם ותן לו לאכול !!! נ.ב. אני מזמין אותו לבדוק לי את המין של הארות שלי

למעלה