ציפורי אהבה - גוזלים

לכולם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה נכון שההורים שלהם מאכילים אותם נירקות פרות גרעינים וכו.. אבל ההורים גם מפרישים אינזימים,שומנים ויטמנים שאתה לא מאכיל אותם
יש מגדלים שעושים לבד את האוכל לאכלת יד.. אבל זה כולל הרבה מאד דברים והרבה תוספים והכי חשוב הרבה ניסיון
... אני כרגע מאכיל את גוזלי הארה שלי אם NutriBird A19.. אבל יש אוכל מיוחד לתוכים קטנים ויש גם חברות אחרות.. נ.ב. אשמח לעזור בכל שאלה שקשורה לאאכלת יד

eduard15

New member
המוכר לא אמר לי על שום אוכל מיוחד

לגוזלים שאפשר לקנות. אם היה לו ברור שהיה ממליץ לי על האוכל. ד"א הארות שאתה מאכיל, אתה גם מכניס את צינור המזרק בתוך הגוף?

eduard15

New member
הייתי רוצה גם לפרסם תמונות של

הקוקטייל שלי. בנוסף לציפורי האהבה יש לי קוקטייל לבן-צהוב משעשע ואוהב. הוא ממין נקבה והוא מת עליי. אם אף אחד לא נמצא בבית, הוא מתחיל לשרוק ולקרוא. אם אני אומר לו "נשיקה" הוא מנשק אותי. והוא עושה עוד פעלולים פשוטים. את התמונות שלו אפרסם אחר כך. היה לי גם פעם קוקטיל אפור נקבה מה זה חמודה ושמנמונת, שהייתה חולה על המשפחה. כשהיא מתה הרגשתי שאני גם עומד למות. בכיתי שבוע כמו תינוק. אני לא אוהב לראות חיה מתה, פשוט כואב. בינתיים הייתי רוצה לפרסם תמונות של הקוקטייל של אחותי, אז רציתי לבקש רשות. זה קוקטייל אפור

eduard15

New member
כשאני מנסה לצרף תמונה אז זה לא

מצליח. אני מצרף את התמונה, לוחץ על "שלח הודעה" ואז נפתח לי עמוד של שגיאה. מה עושים? ד"א יש לי שאלה. הקופסת הטלה שבה נמצאים הגוזלים מלאה בערמה ענקית של צואה. זה מלכלך את הגוזלים מאוד, וזה מאוד מסריח. היום העברתי אותם, זמנית, למגבת מאוד גדולה וחמימה, וכיסיתי אותם היטב כך שיישאר פתח קטן לנשימה. הם נהנים, נהיו מרווחים ונהיה נוח להם. לפחות עכשיו הם יכולים לזוז ולנקות את עצמם, ולא להצטופף כל הארבע בקופסא מסריחה. אבל אני חושש שהמגבת לא תספק מספיק חום, לכן אני רוצה לבנות להם "בית" מקופסת נעליים(רואי או מישהו אחר המליץ לי על זה פעם). מה אני אמור לשים בו, איך אני אמור לבנות אותו?

godofcontrol

New member
יש לי תחליף פשוט לגרבר

התחליף גם הרבה יותר בריא. כך קצת גרעינים ותכון אותם לאבק תתכון גם ירקות ופירות ותערבב הכול עם קצת מים עד שתוכל לכחת את זה עם מזרק

רואי

New member
רעיון טוב

זה בעצם מה שהאימא שלהם נותנת להם לאכול אני עדיין מסכים עם אוהד בקשר לקטע של הגרבר והכל אבל אם אין ברירה אז חייבים למצוא תחליף סביר

eduard15

New member
אבל נראה לי שגרעינים הם לא בריאים

נכון? באילו פירות ואילו ירקות אפשר להאכיל אותם? לא לערב כמה פירות במזרק או כמה ירקות במזרק נכון? ולא לערב פירות וירקות במזרק אחד נכון? האם כל דבר שבריא לנו (חלב, פירות וירקות, ועוד..) אפשר לטחון ולהאכיל? אם לא, אז מה לא?

godofcontrol

New member
תשובות

לדעתי אפשר לתחון להם את כול מה שאתה שם בכלוב של התוכים ואפשר ביחד. רק בשום פנם באופן לא לשים אבוקדו שוקלד ואלכוהול, הרבה אומרים שאסור לשים אגבניה אבל אני לא יודע.

godofcontrol

New member
עוד משהו

שחתי אבל על השאלות שלך גרעינים הם לא שיא הבריות אבל הם משפקים אנרגיה והירקות ופרות מספקים ויטמינים. אתה יכול לשים כול דבר כמעת כמו חסה כרוב תפוח תפוז אשכולית לימון פלפל פלפל חריף ברוקולי ועוד רק לא שוקולד אבוקדו אגבניה ואלכוהול. ואפשר לארבב פרות וירקות ביחדהקוקטיל שלי גדל טוב מאוד והוא מאוד בריא.

רואי

New member
כעקרון

אם אתה יכול לטחון חמניות לאבקה ולהוסיף לגרבר זה יהיה מספיק לדעתי למרות שהכי טוב זה באמת, כמו שאוהד אמר, מה שמוכרים בחנויות במיוחד לגוזלים האכלת יד. אבל זה כבר לשיקולך.

eduard15

New member
עכשיו הם חיים באושר ובעושר(מאוכל)

הם קצת גדלו, ממש קצת(כי לא מזמן התחלתי להאכיל אותם). הם מאוד אוהבים אותי ולא אוהבים את הקופסא שבה הם ישנים, אלא רוצים אותי. הבעיה היחידה שיש הבדל ענק בין שניים מהגוזלים, מהשניים האחרים. שניים הם מה זה קטנים בממדיהם, כאילו נולדו לפני דקה, והשניים האחרים כבר הגיעו למימד דיי גדול, כמעט לזה של הוריהם שברחו. מוזר?!

למעלה