ציפורים

danistar

New member
ציפורים

ציפורים עפות אל הרקיע הן נוסקות אוהבות את הכחול נהנות מהמרחב הגדול משחררות את הדופק טסות אל האופק חופשיות בלהקות ממריאות אל השקיעות שם למעלה באוויר הרחק מעל האמיר הן מעופפות יחדיו ככה באמצע העכשיו

גם אני נהנית מאאאאאאאאאאאד

ואני אוהבת לא פעם בטיסות שלי בשמיים להסתכל לציפורים בעיניים. מנסה להבין ולקרוא את המחשבות שלהן כשהן עפות מעל הכל. רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
אילו הייתי ציפור......./images/Emo118.gif../images/Emo19.gif

אבל...... אני דג זהב קטן
או
ההופכת לעיתים לנמרה רק לא ציפור.............. וחבל

אופה3

New member
אויש דני, איך הייתי רוצה להיות

עכשיו כציפורים שאתה מתאר הייתי רוצה לעוף אל על להגיע לרקיע רוצה להיות חופשיה חופשיה מדאגות ומתחים חופשיה, מכל העצבים. הייתי רוצה להיות מול השקיעה להביט בחמה , ולהרגע אך אני כולי כפקעת העצבים אולי תוכל לשלוח לי מעט מחבריך הציפורים, שילמדנו לעוף למרומים ולשכוח מכל העצבים והכאבים?

אופהלההההההה

אם יורשה לי, אז אני חושבת שיש דברים ממה שמנית שאת לא צרכה לקוות להם, כי הם שלך בין כה וכה! אין קל מלשבת על חוף הים גם אם זה רק לכמה דקות ולהרגיש חופשיה ונטולת דאגות (אמרנו כמה דקות.....) וכל פעם להגדיל את מספר הדקות. ומידי פעם לראות את הציפורים ואפשר גם פעם לקחת קורס ולעוף באמת זו חוויה בלתי רגילה. שאי ברכה ורק טוב!!!

אופה3

New member
אבל גחלילית זה כל כך קשה, כל התקוות

נפלו לי, אין לי חשק אין לי מצב רוח, ואני ממש מיואשת אני כל כך עצובה, שאפילו כוס מיץ צוף לא תעזור לי אני עייפה, ואין יותר קשה מללכת לים עכשיו. אבל תודה לך על תגובתך האופה

רגע אחדדדדדדדדדדדדדדד

בואי הנה ומייד הלו??????????????????????? אופהההההההההההההההההההההההה לא אכפת לי להעיר את כל היתושים. מה ´כפת לי שיעקצו את כל השכנים אופהההההההה את תבואי עכשיו ותשבי כאן, בדיוק כאן!!!!! מה זו התבוסתנות הזו?? מי הירשה?? אז קשה ואפילו מאאאד, נו אז??? אז מרימים ידים?? הלו!!!!!!!!!!!!! כנסי למיטה לא לפני שאת שותה בקבוק שלום(!!!) של מיץ צוף, חבקי את ההוא שאיתך שם, וגם אם קר שם בפינה, הרי לא אמרנו נואש!!!!!!!!! ואתם תעברו את הכל כי אין שום ברירה אחרת!!!!! בבקשה לשתות הכל, אני בוחנת ומסתכלת, אי אפשר לעבוד עלי!
והייאוש לא יעזור במלחמה הזו!!! צריך לשנס מותניים ו.... שולחת לשניכם כוכבי סבלנות וחיבה. רק טוב!!!

למעלה