ציפורים עפות אל הרקיע הן נוסקות אוהבות את הכחול נהנות מהמרחב הגדול משחררות את הדופק טסות אל האופק חופשיות בלהקות ממריאות אל השקיעות שם למעלה באוויר הרחק מעל האמיר הן מעופפות יחדיו ככה באמצע העכשיו
עכשיו כציפורים שאתה מתאר הייתי רוצה לעוף אל על להגיע לרקיע רוצה להיות חופשיה חופשיה מדאגות ומתחים חופשיה, מכל העצבים. הייתי רוצה להיות מול השקיעה להביט בחמה , ולהרגע אך אני כולי כפקעת העצבים אולי תוכל לשלוח לי מעט מחבריך הציפורים, שילמדנו לעוף למרומים ולשכוח מכל העצבים והכאבים?
אם יורשה לי, אז אני חושבת שיש דברים ממה שמנית שאת לא צרכה לקוות להם, כי הם שלך בין כה וכה! אין קל מלשבת על חוף הים גם אם זה רק לכמה דקות ולהרגיש חופשיה ונטולת דאגות (אמרנו כמה דקות.....) וכל פעם להגדיל את מספר הדקות. ומידי פעם לראות את הציפורים ואפשר גם פעם לקחת קורס ולעוף באמת זו חוויה בלתי רגילה. שאי ברכה ורק טוב!!!
נפלו לי, אין לי חשק אין לי מצב רוח, ואני ממש מיואשת אני כל כך עצובה, שאפילו כוס מיץ צוף לא תעזור לי אני עייפה, ואין יותר קשה מללכת לים עכשיו. אבל תודה לך על תגובתך האופה
בואי הנה ומייד הלו??????????????????????? אופהההההההההההההההההההההההה לא אכפת לי להעיר את כל היתושים. מה ´כפת לי שיעקצו את כל השכנים אופהההההההה את תבואי עכשיו ותשבי כאן, בדיוק כאן!!!!! מה זו התבוסתנות הזו?? מי הירשה?? אז קשה ואפילו מאאאד, נו אז??? אז מרימים ידים?? הלו!!!!!!!!!!!!! כנסי למיטה לא לפני שאת שותה בקבוק שלום(!!!) של מיץ צוף, חבקי את ההוא שאיתך שם, וגם אם קר שם בפינה, הרי לא אמרנו נואש!!!!!!!!! ואתם תעברו את הכל כי אין שום ברירה אחרת!!!!! בבקשה לשתות הכל, אני בוחנת ומסתכלת, אי אפשר לעבוד עלי!
והייאוש לא יעזור במלחמה הזו!!! צריך לשנס מותניים ו.... שולחת לשניכם כוכבי סבלנות וחיבה. רק טוב!!!