ציפוי פירות - לאפלד

N i r T

New member
ציפוי פירות - לאפלד

כתבתי את ההודעה שלוש פעמים אבל היא לא נכנסה... התפוז הזה פשוט שונא אותי. אז הנה: לא רוצה לרפות את ידיך אבל מה שאתה מתאר נשמע לי כמו השתדלות יתר שסופה מפח נפש - זה פשוט לא הולך ביחד. תרשה לי להציע כיוונים נוספים לשלב את המרכיבים? סלסלת שוקולד (מצפים מנג'ט גדול בשוקולד ומקלפים את המנג'ט) ממולאת קצפת וסלט פירות טרי. סלסלת בצק פריך מצופה מבפנים בשוקולד (אפילו לבן אם זה טעים לך) ממולאת קרם פטיסייר או קרם קרמל ומעל קוביות של פירות טריים. בשני המקרים אפשר להכין את כלי הקיבול מראש ולמלא בפירות ממש לפני ההגשה. לכמה אנשים מתוכנן הקינוח?

אפלד

New member
מדהים הרצון שלך לעזור ל ../images/Emo131.gif כמוני

ו..אני חשבתי שבחרתי מתכון (מקורי...) פשוט... תוכל להפנות אותי למתכונים הנ"ל ...אני לא בטוח שהכישורים שלי יעמדו בכך.!? תודה.

N i r T

New member
גם אני ../images/Emo131.gif כל יום דברים חדשים

יש המון מתכונים ברשת - אם אתה רוצה בצק פריך - חפש בגוגל ולך על תוצאות מ"על השולחן". אם אתה רוצה סלסילה משוקולד זה יותר פשוט - תשיג סלסלות נייר כאלה (יש בחנויות המתמחות כמו מר קייק) ותצבע אותן בשוקולד עם מכחול. רצוי שוקולד מטומפרר וסמיך כדי לקבל שכבה עבה. סלט פירות וקצפת אתה בטח יודע להכין... ולגבי קרם פטיסייר - המון מתכונים ברשת. זה הקרם שממלאים בו פחזניות ואקלרים... ומכיוון שהוא יציב אין לו נטיה להרטב מהפירות.

אפלד

New member
תודה

התכוונתי..לסלסלה משוקולד. חשבתי שיש איזה טכניקה לייצוב סלסלה כזו (תבנית)משוקולד מטומפרר. מבין את השיטה שאתה מציע ושוב ...תודה!!

למעלה