ציפוי חלונות

Funtana

New member
ציפוי חלונות

שלום לכולם,
יש לי ציפוי ננו קרמי חתוך למידה לכל החלונות ואני מחפש מישהו שיעשה את הדבקה בצורה מיקצועית. האם מישהו מכיר?
בתודה
חיים

© DrorZi

New member
יש לך קישור לדבר הזה?

מעניין אותי מה זה
כמו הטורבו של שנות השמונים, ננו זה הטורבו החדש, דוחפים אותו לכל מקום
שמן מנוע ננו, נוזל לניקו הרכב ננו עכשיו זה ננו?!
אם זה מגיע כמו ציפויים רגילים להדבקה למתקיני מערכות רכב יש אנשים שעושים את זה

דרור זי.

enigo

New member
ואל תשכח "קרמי", האח החורג של ה"ננו"

כל מי שרוצה קצת הילת הי-טק לקקמייקה שלו מדביק לו את אחד הכינויים הללו. מעניין כמה גרוע מוצר שצריך להדביק לו את שני הכינויים...

Funtana

New member
חברים, אני לא ביקשתי חוות-דעת

אבקש לא להפוך את שרשור לוויכוחים הלא רלוונטים. מי שיודע לענות על שאלה שיענה.
ומי שרוצה לדעת מה זה ננו קרמי, שיחפש קצת ברשת, יש ים מידע. הציפוי שקניתי הוא כמעט שקוף לגמרי, אני לא רוצה חלונות כהים, הציפוי נועד להפחית בצורה משמעותית את קרינת IR שמחממת את האוטו בפנים.

Funtana

New member
תשככו מהשאלה

OK, הבנתי, התופעה של ציניות אי מקצועיות ואי אכבדה בפורומים של תפוז ממשיכה כרגיל.
תשככו מהשאלה.
חג שמח.

Funtana

New member
בתגובה הראשונה ובכל היתר התגובות

המסר הוא יחיד והוא "יא מטומטם שכמוך, רד מזה, זה בולשיט". תשובה פשוט שווה את הפורום הזה.

louis XIII

New member
אני לא כזה מומחה לסאב-טקסט, אני אשמח לראות

איפה ראית את המסר הזה, אני קורא תשובה לשאלה שלך + דיון על מהות החומר
זו שאלתך הראשונה בפורומים באינטרנט? כי ככה זה עובד פה ממה שאני מכיר

enigo

New member
אני די בטוח שזו תשובה:

"אם זה מגיע כמו ציפויים רגילים להדבקה, למתקיני מערכות רכב יש אנשים שעושים את זה".
וזה ציטוט מהתגובה הראשונה...

Funtana

New member
האם לאנשים שענו לי יש בעיה של הבנת הנקרא?

ברור לגמרי שלמתקיני מערכות רכב ויותר נכון לזגגים יש אנשים שעושים את זה. אני שאלתי האם מישהו מכיר מישהו שיכול לעשות עבודה מיקצועית, זאת אומרת שם וטלפון. מה אתם מתחילים וויכוחים? מכירים אז תגיבו, לא מכירים, על תגיבו סתם. בכל מיקרה, עם פגעתי במישהו אז אני מתנצל.
חג שמח.

the annonymous

New member
עכשיו השאלה שלך יותר ברורה

סיכוי שתמצא כאן מישהו עם ניסיון בהדבקות כאלה קלוש. ההמלצה שלי היא לראות עבודות של מתקינים שוני (עם דגש לא רק לשם העסק אלא למדביק הספציפי) ולבחור מהם. סך הכל לא מדובר במשהו מאוד מסובך והכמ חשוב זה שמדובר במשהו הפיך אך שאם זה יוצא מעפן בסך הכל איבדת את החומר הננו קרמי שלך.

ודבר אחרון, נסה לשנות גישה. א שים כא לא חייבים לאף אחד כלום וטבעי שכשעולה שאלה יתפתח דיון שילך לכל מיני כיוונים. קח את זה יותר בקלות.

Funtana

New member
סוף-סוף יש כאן גם מישהו בוגר

שמבין למה פניתי לפורום של חובבי מכוניות. זה שלא כולם מכירים את ההתפתחויות הטכנולוגיות החדשות, זה אני מבין. מה שאני לא מבין, זה למה צריך לבלבל את המוח עם כל מיני טורבו משנות ה80 וזלזול בטכנולוגיות. החומר זה באמת חומר יקר ובארץ לא משתמשים בו בגלל זה. זאת גם הסיבה שלא הלכתי למתקיני ציפוים כי כל אחד אומר שהציפוי שלו הכי טוב ואף אחד לא מוכן להראות את המפרט הטכני של החומר. אני מודה על התשובה ואני אנסה לחפש בצורה אחרת.

לגבי קח את זה יותר בקלות. אני חובב ותיק של טיסני רדיו והיתי די פעיל בפורום טיסנאות בתפוז עם עוד כמה חברים שמובילים את התחביב הזה בארץ. בשלב מסוים, בגלל ההתנהגות לא כל-כך מתאימה הקמנו פורום planesandmodels.co.il ששם לא תמצא התפתחות של שרשור לכל מיני כיוונים. זאת הייתה המתרה, להגיע למצב שלא משנה איזה שאלה נשאלה, התשובות בדיון הן לעיניין. ועובדה, בסוף הפורום של תפוז נסגר עקב פעילות נמוכה, כל האנשים הנורמלים באו אלינו ולא נישאר במי לזלזל.

enigo

New member
אף אחד לא מזלזל בך, אבל זה לא משנה את העובדה

שהמילים "ננו" ו"קרמי" הן מין מילות באזז שכל יצרן סיני מדביק למוצר שלו כדי לשוות לו נופך יוקרתי או מתוחכם. בדיוק כמו שכל מפזר חום הפך להיות "טורבו" לפני עשרים שנה, והיום כל שואב אבק הוא "ציקלוני".

louis XIII

New member
ששששששש

הוא רמז לך שהוא יפתח פורום רכב מתחרה בנו כי הוא נעלב מזה ששאלו אותו מה זה הציפוי הזה והוא בא לשאול שאלה ולא כדי לתת תשובות, זה מוצר סופר יקר וסופר איכותי שרק לו יש את הגישה אליו, לפחות ככה זה ממה שאני מבין מההודעות שלו.

למעלה