ציסטות בשחלות
הי בנות, אשמח לעזרתכן. אם יש מקום לקבל בו תשובות ומידע זה כאן
אני אחרי סבב של הזרעה עם הורמונים שלא הצליח. הייתי אתמול אצל הרופאת פוריות שלי בשביל להתחיל סבב חדש והיא גלתה ציסטות בשחלה ימנית- צלולים בקוטר 30 ו 35. משמאל ממצא עכור 20*10 מ"מ ללא סמני שיזור. היא אמרה שזה קורה לעיתים ושכיח אחרי טיפול הורמולי ואמרה שכרגע אני אקח גלולות גינרה ל 21 יום. אתמול לקחתי גלולה...כאשר בלילה התעוררתי מדחף להקיא. בסוף לא הקאתי אך היום נשארתי בבית עפ בחילה חסקה, כאב ראד וסחרחורת וחום נמוך. זה יכול להיות מהציסטות? זה יכול להעיג על סיבוך? איך יודעים שסה מההורמינים ולא משהו שקשור לאנדו ( מעולם לא היו לי ציסטות). ובנוסף רציתי לדאול- לגהבי הפריה חוץ כופית. הרופאה שלי בהתחלה אמרה תנסו 4 חודשים הזרעה ללא הורמונים. לא ילך נלך ידר להפריה בגלח האנדו. זה השתנה לסה שקופת חולים כללית לא תסכים לממן הפריה ללא הזרעה עם הורמונים לפחות פעם אחת ועכשיו לאחר כשלון נוסף שוב היא רוצה הזרעה עם הורמונים ולא הפריה כמו שדברנו כי כללית לא יממנו. מה אתן אומרות? עם האנדו...אם כבר מסריקים הורמונים שמסכנים אותנו, לא עדיף ישר הפריה? אין הסתכלות אחרת על טיפולים עם אנדו?
סליחה על כל השגיאות כתיב. זה פשוט סיוט וכמעט בלתי אפשרי לרזום פה דרך הגלקסי. אי אפשר לחזור לתקן
. תודה רבה על זמנכן
הי בנות, אשמח לעזרתכן. אם יש מקום לקבל בו תשובות ומידע זה כאן
סליחה על כל השגיאות כתיב. זה פשוט סיוט וכמעט בלתי אפשרי לרזום פה דרך הגלקסי. אי אפשר לחזור לתקן