ציניות.. ציניות אצל בחורה, טוב או רע?
C Cool Boy 18 New member 15/11/12 #2 גרוע מאוד. צריך למצוא את האמצע.. לא להיות צינית מדי ולא "קלה" מדי..
א אדיר דיר New member 15/11/12 #7 זהו שכן זהו כוחה של הציניות.... ולמה בכלל את שואלת? אם יגידו לך שטוב אז תהי כזאת ואם לא אז את תפסיקי פיתום?
זהו שכן זהו כוחה של הציניות.... ולמה בכלל את שואלת? אם יגידו לך שטוב אז תהי כזאת ואם לא אז את תפסיקי פיתום?
מ מאמינה רק בך New member 15/11/12 #8 ממש לא לא חושבת שאפשר לשנות את זה, עם הזמן זה נהיה חלק ממך. בדיוק כמו שאני מזהה כמויות של ציניות אצלך בלי להכיר אותך.
ממש לא לא חושבת שאפשר לשנות את זה, עם הזמן זה נהיה חלק ממך. בדיוק כמו שאני מזהה כמויות של ציניות אצלך בלי להכיר אותך.
ש שיחת חוץ New member 15/11/12 #9 ציניות טוב או לא? זה כמו שאדם יהיה קמצן או אגואיסט.. לא טוב! לא גבר ולא לאשה. הכרתי ציניים בחיי, הם נוראיים!!!!
ציניות טוב או לא? זה כמו שאדם יהיה קמצן או אגואיסט.. לא טוב! לא גבר ולא לאשה. הכרתי ציניים בחיי, הם נוראיים!!!!
ק קליט New member 15/11/12 #12 תלוי איזה סוג ציניות זו, תלוי גם במינון לא משנה אם זה אצל גבר או אצל אישה . אם זה ציניות ביקורתית/מתנשאת/מזלזלת/דוקרת - זה רע ומר , אם זה הצקות עדינות וחמודות והשני יודע לענות, או אם זה סיגנון מתחכם כזה - זה סביר, ואולי אפילו נחמד .
תלוי איזה סוג ציניות זו, תלוי גם במינון לא משנה אם זה אצל גבר או אצל אישה . אם זה ציניות ביקורתית/מתנשאת/מזלזלת/דוקרת - זה רע ומר , אם זה הצקות עדינות וחמודות והשני יודע לענות, או אם זה סיגנון מתחכם כזה - זה סביר, ואולי אפילו נחמד .
S singleton1 New member 18/11/12 #13 אני חושב שציניות אצל בחורה יכולה להכניס קצת "פלפל" לשיחה ולעשות אותה מעניינת יותר (בהנחה שהיא היתה מעניינת מלכתחילה. אחרת, לסתם מעניינת).
אני חושב שציניות אצל בחורה יכולה להכניס קצת "פלפל" לשיחה ולעשות אותה מעניינת יותר (בהנחה שהיא היתה מעניינת מלכתחילה. אחרת, לסתם מעניינת).