צינון כרוני

hilalev

New member
צינון כרוני

שלום, אני חדשה פה.. שאלה: מישהו פה טופל ע"י רפואה משלימה בבעיה של נזלת כרונית? הבת שלי בת שנתיים וחצי והיא מצוננת יותר משנה וחצי , תמידית. רופאים רגילים אמרו שאין מה לעשות.. יש לכם עצות? תודה

SideKick

New member
כשהילד שלי...

היה בגיל הזה ועם נזלת כרונית (שגם אצלו התחילה בגיל חצי שנה ולא נגמרה), הייתי איתו בטיפול הומיאופתי. הטיפול שהוא קיבל לא פתר את הנזלת, אבל הוציא מהלקסיקון שלנו את דלקות האוזניים, שהיו פועל יוצא של הנזלת לפני כן. עם נזלת, כך אמרתי, אני יכולה להתמודד. עם דלקות אוזניים זה סיפור קצת אחר. ומהבחינה הזאת הטיפול ההומיאופתי היה הצלחה גדולה. לקראת יום הולדת 3 התבדחתי ואמרתי, שאני הולכת לבקש למסיבה חסות של חברת מולט, על התרומה האדירה שהפרשנו לה במשך כל הזמן הזה. ואחרי גיל 3, הנזלת נפסקה מאליה. צריך להדגיש שגם אחרי שהנזלת תיפסק (בדרך כלל היא נפסקת סביב גיל 3), יש לעבוד עם הילדה וללמד אותה לנשום מהאף, כי השנים הללו של נשימה דרך הפה יוצרות דפוס לא בריא שקשה להיפתר ממנו אחר כך. אם הייתי חווה את אותו הדבר עם הילד שלי היום, ולא לפני שנים כשעדיין לא עסקתי בתחומים הללו, הייתי עובדת איתו עם נשימות כבר מהתחלה. בגילאים הצעירים יותר כשהם עדיין לא מתקשרים במילים - על ידי חיקוי והכוונה תנועתית של הגוף, ומאוחר יותר (וגיל שנתיים וחצי זה בהחלט כבר גיל שהם מבינים) עם הדרכה משולבת. בהצלחה

hilalev

New member
אז נזלת זה לא פותר?

אם סביר להניח שזה יעבור בגיל 3 , אז למה לעשות משהו בנידון? אני מבינה מדבריך שזה גם עסק יקר.. תודה על התשובה

SideKick

New member
תלוי בך...

אם בעקבות לא מתפתחות דלקות אוזניים, זה סיפור אחר. עדיין נשאר סיפור הנשימה דרך הפה ותוצאותיה, אבל זה פחות נורא. אם מתפתחות גם דלקות, אני לא הייתי מחכה אפילו יום נוסף. אנטיביוטיקה היא לא דבר חביב לגוף. לגבי המחיר של הטיפול, לא הזכרתי שום דבר בנושא. המחיר של הטישו הבלתי פוסק היה די יקר. מכל מקום - בנושא בריאות הגישה שלי היא שאין לחסוך. תמיד לעשות את הדבר הטוב ביותר, כי "חסכון" עלול להיות בעתיד מאוד מאוד מאוד יקר. מכל מקום, שאלת למי יש נסיון ואני סיפרתי על מקרה הפרטי שלי. ייתכן שאצלכם זה יעבור בגיל שלוש וחצי, אולי ארבע, אין לדעת. היית מוכנה לחכות?

כל זמן שהנזלת

שקופה וזורמת זה מצב סביר. ז"א המחלה לא יושבת עמוק. אז בשום אופן לא "ליבש" את הנזלת עם תרופות מייבשות של קו"ח. הומאופתיה זה כיוון אפשרי אחד ויש עוד. עירית

hilalev

New member
קבעתי תור לשבוע הבא

אעדכן בפורום אם יש תוצאות.. אני מקווה שזה יעזור תודה על התגובות

למעלה