-צ'ין צ'ין, נוח על משכבך בשלום-

-צ'ין צ'ין, נוח על משכבך בשלום-

"מה זה המבט החולמני הזה? את נראית הישר מרומן זול"
פרק אחד הטובים של העונה! ופעם אחרי פעם אני שוב נפעמת, מכמה שלוגאן מתוקקקקקקקקקקקק גאד הוא כזה מתחשב , ורגיש , וחכם , וחתיך :) הלוואי על כולנו כזה חבר? לא בנות ?
אני כ"כ אוהבת שהוא רציני, מתנהג כמו אח גדול כזה, דואג לרורי לכל הדברים :) איזה מקסים =] הם ממש חמודים ביחד!!! וסוף סוף אני רואה שהרגשות של לור ללוק מתחילים לצאת , עוד מעט הכל יתפרץ. "אתה הגבר שאני רוצה לרצות" (לור לכריס) זה באמת נכון , עפ"י כל הנסיבות , ברור שאם כריס ולורליי יהיו ביחד זאת תיהיה התמונה המושלמת, המשפחה מאוחדת וכל השיט הזה , אבל זה לא מה שלורליי באמת מרגישה. :\ בקיצור העונה הולכת ועומדת להסתיים
אופפ אחרי 7 עונות!!!! קשה להיפרד! צריך לעשות מסיבת פרידה , אבל כמו שצריך! [גילמוריות בכל מצב!!!]

la laura

New member
אני בהכחשה שזה נגמר!!!

אני לא יקבל את זה אף פעם, כנ"ל עם חברים.. אי אפשר להשלים עם זה. בחיי. חחחחח איזה סדרההה!!!! אומיי.. אני בטח יראה את כל השידורים החוזרים, ויקנה ת'דיוידי...לא רוצה להוציא על זה כסף, אבל אני יודעת שאני אוציא... עצוב אבל אמת!.. חחחחח אין באמת שהיה פרק מעולהההה.. לור וכריס...
אבל סבבה. אני אתגבר. חחחח כאילו אני נפרדתי ממנו.. איזה עצוב זה... חחחחח אני מכורה.. בכל מקרה, לוגאן מושלם באמת... סדרה מ-ע-ו-ל-ה!!!

אוחח איך שלור בכתה

מזה כאב לי עליהה אני לא רגילה לראות אותה ככה): אוף שלא יגמררר יש מצב לעוד עונה נראה לכם?

לא, אין מצב

לורן התארחה אצל אלן דנג'רס והיא אמרה שאין עוד עונה. זהו סופית. עם כל הכאב שבדבר אל תפתחו ציפיות , אין עונה 8 :[

bep2cell

New member
אולי...

הם יעשו כמו עם באפי ויוציאו עונה 8 בקומיקס? חח זה צריך להיות מעניין.. צריך לקרוא נורא מהר

la laura

New member
לא לא לא... עזבו חחחח

7 עונות זה מספיק. כמה שזה כואב, ואוהו כמה שזה כואב חחח.. אבל דיי it's about time to move on מספיק...

la laura

New member
זה ממש כאב לי!!!

איך שהיא בכתה.. ולא תהיה עונה 8, כי לא צריך. ראי תגובה ל bep2cell חחחחח...

bep2cell

New member
אני קצת מסכים..

כמה אפשר למשוך את זה? כריס ואז לוק ואז כריס ואז לוק... טוב בעצם הרבה... אבל עדיין החתונה שלה עם כריס פוצצה הכל וזה כבר לא ימשיך כמו שזה היה הם העונות.. העונה הזאת כתובה להיות העונה האחרונה ואין מה לעשות

la laura

New member
חחח "טוב בעצם הרבה.." חחחחחחח

לא דיי מספיק. כולם צריכים לעבור הלאה, במיוחד לורן כי היחידה שמה שתכלס איכפת לי מהקריירה שלה...חחחחח אניווייי.. חחח שבע שנים זה מספיק!!! אין לאן למתוח את זה... זה מיותר...

bep2cell

New member
חוצ"מ...

כבר אין דמויות שיכולות לגלות שיש להן בת שלא ידעו עליה או משהו כזה לורליי ולוק יהיו ביחד ונגיע למנוחה ולנחלה

la laura

New member
תכלס...

כי לסיים את הסדרה כשלוק ולורליי לא יחד יהיה מעשה רשע לרוב האנשים, אני אולי בין היחידים שלא ממש משנה לי, כי אני גם ככה לא משוגעת עליהם יחד... ואני אישית, חושבת שהכי מצחיק אם בסוף הסדרה תסתיים והיא תחתן שוב, אבל עם מישהו חדש... או משהו כזה, זה יותר מגניב לדעתי... אוווו או עם מישל?!? האממ..חחחחחח זה יהיה מצחיק.... מישל ולור ביחד, זה ללא ספק מצחיק. בקיצור, בנינו, הסדרה נגמרה. ועדיף ככה, כשהם בשיא ואני באמת יתגעגעו לסדרה, ולא כשכבר נמאס...=]

למעלה